![]() |
![]() |
|
O SK-u uopšte Opšta rasprava o izgledu i sadržaju časopisa. Primedbe, predlozi i pohvale su dobrodošli! |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#761 | |
Član
Član od: 4.1.2006.
Zahvalnice: 95
Zahvaljeno 65 puta na 25 poruka
|
![]() Citat:
Taj autor već godinama koristi SK kao pamflet za agresivno propagiranje svojih ideoloških ubeđenja, bez ikakve mere i ukusa. Jedan je od bitnijih faktora srozavanja kvaliteta časopisa jer su mu tekstovi propaganda u kojoj bi trebalo lupom tražiti objektivne informacije koje su bitne čitaocima. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku bogdan na korisnoj poruci: | ||
=FI=Ghost (10.12.2019) |
![]() |
#762 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 439
Zahvaljeno 4.064 puta na 3.780 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#764 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#765 |
Član
Član od: 10.3.2011.
Zahvalnice: 96
Zahvaljeno 45 puta na 24 poruka
|
![]()
Čuo sam komentare prolaznika da je Svet kompjutera časopis za početnike. Da li je to istina il se samo šale?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#766 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2012.
Zahvalnice: 3.936
Zahvaljeno 2.132 puta na 1.184 poruka
|
![]()
Šuška se šuška, boban mi k'o puška. Eto ti odgovora pa napravi paralelu.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku filpan na korisnoj poruci: | ||
Rocker (2.2.2021) |
![]() |
#767 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#768 |
Starosedelac
|
![]()
Trivijalno ali, na stranici igre meseca nema logo-a ili bilo cega da oznaci da je igra meseca. (znam, pise na naslovnoj al' aj ade cepidlacim)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#769 |
C64 Legend
|
![]()
Odlicna epizoda SK casta
https://www.youtube.com/watch?v=F950a_vAE8s |
![]() |
![]() |
![]() |
#770 |
Starosedelac
Član od: 17.5.2008.
Zahvalnice: 1.162
Zahvaljeno 642 puta na 470 poruka
|
![]()
Još nisam završio celu, ali mogu reći da je baš interesantno, teme sa Japancima i nuklearkama za servere.
Pošto smo u temi za kritike, ne svidja mi se preglasni početak, obično Kuzma nešto urla ili ovaj put (Lololoooo !) a to je sličan slučaj kao kod Ivana Ivanovića. Dakle, obojica ste mi interesantni likovi i mislim da vam nisu potrebni takvi jeftini trikovi - da li se nekome uopšte to svidja ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#771 | |
Član
|
![]() Citat:
Pre svega, šta je početnik? Da li je početnik neko ko razume razliku između sajta i aplikacije? Da li je početnik neko ko razume razliku između klijenta i servera? Da li je početnik neko ko razume razliku između bluetooth i wifi? Da li je početnik neko ko ume da reinstalira Windows i zameni grafičku? Da li se Miodrag Kuzmanović smatra površno upućenim IT novinarom sa ogromnim relativno plitkim poznavanjem suštinske materije? Da, smatra se. Ipak, to nije važno. Važno je samo to odakle čitalac dolazi i kakva je njegova baza znanja, iskustava i primenjenog rada, kao i šta on dobija od SK svakog meseca. Svet Komjutera je vrlo dobra polazna tačka za svakoga (od 7 do 77) koja omogućava, pa i dan danas, da se apsolutni laik, vremenom, uhvati u kolo ITja. Svakako neće ostati početnik, ali će dijapazon znanja, ukoliko ne odluči da ide napred, ostati na nivou reinstalacije Windowsa i drajvera, zamene komponenata u računaru (Plug n Play), instaliranja krekovanih igara i skidanja filmova - što nije samo po sebi negativno, ukoliko je to cilj. Svet Kompjutera ne može, što zbog manjka stručnosti, vremena, ali i tipa publike, da bude sve za svakoga, umesto toga je miks od svačega po nešto, pa proberi šta ti se dopada. Danas je internet sasvim drugačije mesto, svet je sasvim drugačiji, a ja sam srećan što u ovom vremenu proaktivnog odsustva znanja, postoji magazin, štampani magazin, koji na neki svoj način i dalje promoviše znanje. SK je razonoda, koja nekada ume da čitaoca upozna sa korisnim i vrednim informacijama i znanjem. * Izvinjavam se uvaženom autoru koga sam spomenuo samo i isključivo radi ilustracije poente. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
Starosedelac
Član od: 21.8.2006.
Zahvalnice: 841
Zahvaljeno 973 puta na 624 poruka
|
![]()
Čekamo 2027. da Rilex odgovori.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#773 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.640
Zahvaljeno 11.127 puta na 7.113 poruka
|
![]()
I 2028. da ti opet postuješ.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Forum: predlozi & sugestije | oluja | Forum o forumu | 5976 | 26.8.2013 20:11 |
FF 2 - komentari, mišljenja, kritike... | Eni | Aplikativni softver | 0 | 25.10.2006 17:23 |
Predlozi i sugestije za SK | ezenkiel | O SK-u uopšte | 1 | 6.10.2006 1:51 |
Malo kritike nije na odmet | Covenant | O SK-u uopšte | 77 | 3.7.2006 13:56 |
sugestije na sajt | kenta | Zanimljive Web lokacije | 9 | 1.2.2006 21:30 |