|
Kompjuteri i film Uticaj kompjutera na film i primena kompjutera na filmu |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
21.1.2006, 3:11 | #21 | ||
Deo inventara foruma
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka
|
Re: Malo Animea Zaboga
Citat:
Citat:
Sedmicu sam igrao samo malo i to jako davno,postoji i u PC verziji(4cd)izasla je '98 godine,ima opis i u SK-Slobodan Macedonic koji je opisao i osmi deo I ja volim manga crtace-ali ih se u poslednje vreme nisam nagledao na TV-tu ste u pravu.... Pokemon nije toliko los crtac koliko su debilni oni nasi glasovi-uzas! Kada retardi pozajmljuju glas crtacu,on i sam postane takav.... I da ne zaboravim-pikaaaaaa pikaaaaa! Haha.... Cudo niko nije spomenuo Vampire Hunter D i Akiru-to sam skoro gledao na DivX-u-fenomenalni su.... Gledao sam takodje i Ghost In The Shell koji je dobar,kao i FF-Spirit Whitin(koji nije nista specijalno,ali je dobro tehicki uradjen) Kako klinac gledao sam pre svega Saber And The Star Sheriffs(sjajno!),Tritona,Gramzorta,Voltrona,Robot ech,Transformerse,..... Jel se seca neko prava dva |
||
21.1.2006, 19:18 | #22 |
Član
Član od: 19.1.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
ja imam samo uvodnu spicu za Saber Rider...
jedan drug mi je rekao da ghost in shell ima dva dela... zna li neko sta se radi u drugom? |
21.1.2006, 20:05 | #23 |
Banned
Član od: 30.10.2005.
Zahvalnice: 212
Zahvaljeno 87 puta na 63 poruka
|
Jel neko gledao anime seriju "Vizionari" , mislim da se tako zvala.Svaki od likova-junaka je dobio TOTEM neke zivotinje u skladu sa sopstvenim osobinama i karakterom ciju moc je mogao da prizove kad mu zatreba. Slabo se secam(bilo je to prilicno davno),al znam da me je odusevila.Zna li neko nesto vise o tome.
P.S. Sramota je reci ,ali dok vi niste otvorili ovu temu,ja prakticno nisam znao nista o Anime.Mislim,gledao sam dosta naslova koje pominjete,ali za mene su to bile "crtane serije" ,ko i sve druge.Lepo kazu,covek se uci dok je ziv.I jos nesto,u cemu je razlika izmedju anime i manga serijala? |
21.1.2006, 23:25 | #24 | |
Veteran
|
Citat:
Eh ovako ZA NEUPUCENE Manga = COMIC BOOK = strip, naravno japanske proizvodnje Anime = ANIMATED SHOW = animirana serija opet japanske proizvodnje(99% slucajeva) cak i ako ste gledali na engleskom opet je 99% slucajeva original japanski samo sinhronizovan na engleski( amere mrzi da chitaju)Takozvani DUB.A kad su prevodili malo su i menjali. NPR - SABER RIDER je u stvari "Sei Jūshi Bismarck (Star Warrior Bismarck)" u originalu sveobuhvatni registar ANIME i MANGA naslova mozete naci na http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/ Pa pre no sto postujete pogledajte da li je naslov o kome prichate ANIME ili ne. WARNING::: SVAKI AMERICKI CRTAC(CARTOON) nije ANIME Inache ANIME datira jos iz 60tih proslog veka. Osamu Tezuka's 1963 Astro Boy TV series POZDRAV |
|
22.1.2006, 13:25 | #25 | |
Član
|
Citat:
Osmica je verovatno graficki najlepsa igra koju sam igrao, samo mi je bila malo dosadna u nekim trenucima posle sedmice, mada opet bolja od 95% igara koje sam igrao. Ah, Squall.... @nesonjacc Hvala na informacijama Kakvo je vase misljenje o "Spirited Away"? Juce sam ga gledao, i prosto sam se odusevio pricom i kako je odradjen (i on spada u animu, zar ne? ) |
|
22.1.2006, 15:31 | #26 |
Veteran
|
Spada u anime
Ako hoces vise informacija http://www.animenewsnetwork.com/ency...ime.php?id=377 Ja ga nisam gledao pa ne mogu da komentarisem. POzdrav |
7.2.2006, 0:38 | #27 |
Veteran
|
Nego da li je neko ovde cuo za GUNDAM. Legendu u svetu animea( uz macross)
cak 14 serija( a kod nas emitovano nista) Poslednje 2 radjene su 2003-2005. I odusevile su me Gundam seed(51 ep) Gundam seed Destiny(50 ep) OBAVEZNO POGLEDATI( kome padne saka) Fenomenalnooooooooooooooooooooooooooooooooo |
7.2.2006, 21:47 | #28 |
Starosedelac
|
Sta reci, ja sam bas srecan sto znam madjarski pa stalno gledam jedan kanal na kome od 20:00 casova pa doooooo 2:35 ide samo anime !!! Naslovi kao Trigun, Cowboy Bebop, Blue Gender, Slayers, Yu Yu Hatusho, Kiddy Grade, Inuyasha, Full Metal Panic...Pogledajte malo sta ima na googleu kada ukucate ove naslove - sve do jednog vrhunski anime, jeb.s ovde kod nas samo pustaju onaj djubar za malu decu...nista ozbiljno i sinhronizacija je ocajna, ali na ovom kanalu sihronizacija je odradjena profesionalno, nema da jedan lik glumi njih petoro, ili zensko glumi muskog lika ... sve je odradjeno vrhunski....osim toga ako neko zna jos madjarski ime kanala je "A+" a sajt je: www.aplusztv.hu
See ya !!! |
8.2.2006, 0:23 | #29 |
Član
Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
Jedini dobar anime crtac koji se kod nas emitovao u zadnjih nekoliko godina je Dragon Ball (Z) svi ostali (Beyblade i sl.) su cista glupost.
Ko sad kaze da je DragonBall (Z) glup dolazim mu na kucna vrata i lomom kolena |
8.2.2006, 2:15 | #30 | |
Starosedelac
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 862
Zahvaljeno 261 puta na 147 poruka
|
Citat:
|
|
8.2.2006, 2:53 | #31 |
Veteran
|
Ovde je pravo pitanje kako staviti nasim televizijama do znanja da POSTOJI mnogo kvalitetnog animea. Zasto su se kao pijani vezali za jednolicne(ili nikakve) i to lose izdanke ovog zanra.(cast izuzecima)
Peticija mozda? Ajde da cujem ideje. Pa da bre malo zivne ova nasa ucmala Anime scena. Dali treba ostaviti cak i mladjim narastajima da rastu uz OVO. Ne brate. Motku u ruke pa...... |
8.2.2006, 22:13 | #32 | ||
Član
Član od: 19.1.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
Citat:
Citat:
Moj favorit je Full Metal Alchemist PM za razmenu |
||
10.2.2006, 13:01 | #33 |
Veteran
|
Ja se iz moga detinjstva jako rado secam sledecih:
Saber Rider & The Star Sheriffs Voltron - Defender Of The Universe Robotech Transformers Ima tu jos ali ne mogu sad da se setim svih naslova. Inace moje misljenje je da MANGU i ANIME definitivno treba sto vise pustati kod nas: 1.zato sto 97% istih ima jako dobru pricu 2.zato sto su fenomenalno nacrtani, animirani.... i jos brdo drugih razloga Mislim, moja generacija je imala gore navedene (crtace) tako smo ih zvali, a danasnji klinci imaju pokemone, teletabise i ostale ku**ce i palce kao da je 99% dece retardirano.UZAS! |
10.2.2006, 14:25 | #34 | |
Član
Član od: 14.1.2006.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 79 puta na 55 poruka
|
Uff koliko mesanja pojmova.Aneme su animirani filmovi,a Manga je strip.To je neka osnovna definicija.Mnogo stvari koje su ljudi ovde naveli nisu anime,npr Voltron,Transformers pa cak ni Robotec nije anima.Odlicna serija je Berserk,radjena po stripu 26 epizoda.Neki kazu da je to najbolja Anima i Manga do sada.
Citat:
|
|
10.2.2006, 17:35 | #35 |
Veteran
|
da ANIME je animirani film
Manga je strip Da pojmovi budu jasni. Ali ROBOTECH, Voltron, Transformers - jesu ANIME-Baci pogled na http://www.animenewsnetwork.com/ Sto se samog Robotech-a tice - Animacija je -MADE IN JAPAN.- samo Dub je ENGLISH( u slucaju Robotecha malo vise od samog Dub-a je - MADE IN USA)- sastoji se iz animacije 3 serije(SDF1 MACROSS, SDC SOUTHERN CROSS, MOSPEADA.)- A ameri su to spojili u 1 koristivsi IZVORNU animaciju(samo editovali drugacije(malko)- DAKLE ANIME) slican slucaj sa SABER RIDER) Inace sve je to ANIME iz 80tih(pocetka uglavnom) pa zato animacije i nije na nivou savremenog Animea A kad smo kod suvereno najboljih tron dele GUNDAM i MACROSS Macross- original + nastavci onog koriscenog za Robotech(poslednji radjen 2002) Gundam - 14 serija + filmovi(prva radjena 1979 -poslednje radjeno 2005) Ali meni je ubedljivo najblji poslednji GUNDAM - Gundam SEED -Plotline apsolutno fenomenalan - realizacija fenomenalna( u svakom pogledu) ocena 9,7 od 10( moja licna skala) pozdrav |
11.2.2006, 18:42 | #36 |
Starosedelac
|
Ljudi zar nebi bilo strava imati i voziti se u necemu ovakvom:
ili ovakvom...: ahhh to bi bilo strava... |
11.2.2006, 21:43 | #37 | |
Banned
Zahvalnice: 212
Zahvaljeno 87 puta na 63 poruka
|
Citat:
|
|
11.2.2006, 22:36 | #38 |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
Eeee, ljudi, da znate kako se ja palim na anime ribe...... Ma Japanci rulez!
|
11.2.2006, 22:50 | #39 |
Član
Zahvalnice: 73
Zahvaljeno 82 puta na 66 poruka
|
Hentai, jel` ?
|
11.2.2006, 22:52 | #40 | |
Starosedelac
|
Citat:
No sta kazes ?! Nego ti idi u google stavi na image search i upisi full metal panic i ondak pogledaj skroz prvu sliku... |
|
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
animacija, anime, japan, serije |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme | ||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Šta slušate od muzike... | Covenant | Opšta kultura | 16375 | 13.1.2025 13:41 |
DivX to DVD | VMedic | Video/TV softver | 67 | 29.6.2014 22:01 |