![]() |
![]() |
|
Kompjuteri i film Uticaj kompjutera na film i primena kompjutera na filmu |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#41 |
Veteran
Član od: 18.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 12 puta na 5 poruka
|
![]()
Skoro sam gledao "Vampire Hunter D" i ekstra mi se svideo. Ima zanimljivu pricu i super je uradjen.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Veteran
|
![]()
dali bas niko niko niko nije cu za ---Gundaaaaaaaaaaaaaaaam
Ako nekome padne saka SEED gledati obavezno. Goborim o ovome ![]() samo pogledajte http://seedgenesis.net/ i procitajte synopsis |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Član
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 6 puta na 6 poruka
|
![]()
Poslednjih nedelju dana sam nodgledao tri anime serije!Full Metal Alchemist je genijalan, Full Metal Panic! je isto odlican, a ni D.N. Angel nije los...jako bih voleo da gledam robotech i Gundam!
Od filmova, omiljeni su mi Ghost in the Shell 1, Vampire hunter D, Akira i GITS 2. Mrzim kada me zovu detinjastim sto gledam anime ("crtani") kada ne shvataju da mnogi uopste nisu ni za decu (npr, GITS). Nase televizije bi definitivno trebale da pustaju anime-a, a i bolje bi bilo da samo lepo subtitle-uju posto su im glasovi katastrofalni. Ako bude peticije, imate moj potpis! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Veteran
|
![]()
Haha. Apsolutno se slazem da su glasovi katastrofalni.
Jednostavno jedina Ekipa koja je je kod nas dobro Dubovala bila je ona koja je radila PRVE(a za mene i jedine)Nindza kornjache, Robotech....- i sve to na RTSu A u toj ekipi su bili NIKOLA SIMIC, NADA BLAM.......Ali ta ekipa ne radi od jos od 90tih proslog veka. Takoda bolje da lepo napisu Titl. Nismo nepismeni( a ni lenji ko ameri) |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Sto se tice domace sinhronizacije - kad sam cuo pokemone i kornjace samo sam uradio ovo ![]() -Domaca anime scena, sta da se kaze - ocajno...djubar za malu decu. Postovanje svim "svesnim" ljudima koju postuju anime i ne misle o njemu kao nesto sto nije za njihov uzrast, ja mislim da su animei za sve uzrasti i vecina "ozbiljnih" animea prevaizlazi vecinu filmova 10000000x (po prici, izradi, ozbiljnosti, zaraznosti - ma po svemu !!! ![]() .................................................. ................................................. .................................................. ................................................. .................................................. ................................................. Poslednja ispravka: Inuyasha (13.2.2006 u 22:16) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Član
Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() Pa to je definitivno najjaci anime film ikada napravljen (moje licno misljenje ali i mnogih drugih), mislim sta reci kad je bio nominovan na filmskom festivalu u Kanu. To je tako dobra i jaka prica zajedno sa realizacijom i tehnickom izvedbom da te dusa boli sto ima kraj ![]() ![]() ![]() Ali sad sam se bacio na Ghost in the Shell epizode ![]() ![]() Jos 21 sat anime materijala ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Novi član
Član od: 13.2.2006.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
U Italiji se 2000 prikazivao neki krvolocni anime u vreme rucka... Japanski naravno. Bilo je i dzinova i klanja i seckanja... A sto se nebi pokazivao i kod nas?? Naravno postoji i anime za 18+... Mozda bi to moglo posle ponoci na Kosavi??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]()
Imam ja +18 anime slike. Vise je za smejanje nego za gledanje.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Veteran
Član od: 27.12.2005.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 124 puta na 82 poruka
|
![]() Citat:
http://www.absoluteanime.com/fist_of_the_north_star/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Član
Član od: 10.12.2005.
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Po meni je najbolji Dragon Ball Z i GT-imam kuci ceo serijal GT o odlican je
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Član
|
![]()
Akira mi je bio zakon strip, dok nisam gledao onaj anime , sve mu se redje vraćam kad se tog filma setim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Veteran
|
![]()
KAd smo kod Akire - Pravi primer kako odredjene vrste animea nisu uopste za prikazivanje deci.
I pravi primer za ADULT anime Ili biste da vam dete ima nocne more. Ipak Akira spada u najbolja Anime ostvarenja. A i verovali ili ne Ameri su 1990 potrosili cak 1 000 000 dolara samo na snimanje Duba i novog soundtracka. Za anime mnogo je |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Veteran
Član od: 14.1.2006.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 64 puta na 26 poruka
|
![]()
ste gledali najskuplji anime? Steamboy? Kvalitet animacije je tako nenadmasan da je... pa, nenadmasan :P
Ja ga uzo od ortaka (jedva) al bila DVD verzija (znaci jos kvalitetniji kvalitet) pa nikako nisam mogao da napravim bekap... Znaci steampunk do yayaya ![]() btw nemoj se kacite sa nesonjom oko anime-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Banned
Član od: 8.12.2005.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 9 puta na 7 poruka
|
![]()
Hteo sam samo da vidim jel neko mozda gledao anime-The Hellsing Organisation?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
A so' te zanima, imas li nekih pitanja ??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Novi član
Član od: 24.2.2006.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pa ko jos nije cuo za Arucarda?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Banned
Član od: 8.12.2005.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 9 puta na 7 poruka
|
![]()
Jel neko provalio da se Alucard unazad cita Dracula?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Veteran
|
![]()
Jel' to onaj anime gde se jedan vampit iz pakla bori protiv nekog lika iz raja i na sve strane prsti krv?
Ili uopste o cemu se radi taj anime? |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | ||
Starosedelac
|
![]() Citat:
Citat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Starosedelac
Član od: 27.12.2005.
Zahvalnice: 65
Zahvaljeno 438 puta na 328 poruka
|
![]()
Vidim da ljudi koji posećuju ovaj forum veoma malo znaju o anime-u, i jako me čudi što ne postoji neko ko se iole više razume u jednu od najlepših tvorevina japanske kulture. Anime komuna u ovoj zemlji najviše se okuplja na forumima Emulation Galaxy-a, gde možete naći gomilu edukativnog i zanimljivog sadržaja.
Što se tiče Macross serijala, predlažem da pogledate ovu adresu http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=rel&aid=77 gde su nabrojani svi delovi i njihove relacije. Takođe za svakog anime fan-a AniDB predstavlja najvredniju stvar na internetu. Tu su evidentirane sve anime serije/filmovi sa kratkim opisom i pregrštom ostalih informacija koje ćete i sami videti. nesonjacc, moram da naglasim da nisi u pravu kada kažeš da je Robotech bolji od originalnih japanskih serija (gore navedenih) koje ju čine jer su Ameri poprilično s*****li sinhronizaciju i isekli su popriličan broj scena (cenzura). Robotech je u širim anime krugovima poprilično bio napljuvan dok SDF Macross važi za najbolju seriju napravljenu u periodu do 1985. (pa možda i '90) godine. SDC Southern Cross i Mospeada su lošije prošli ali oni ni nemaju nikakve veze sa SDF Macross-om. Od svih ovih stvari, sa priloženog grafa, jedino mi fale američke verzije SDC Southern Cross-a i Mospeada-e (poznate i kao Robotech Masters i Robotech New Generation) kao i Robotech THE MOVIE - The Untold Story koji nije objavljen zasebno već kao DVD dodatak za Robotech (The Macross Saga). P.S. Možda sam malo zakasnio sa ovim postom ali dugo vremena nisam dolazio na ovaj forum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
animacija, anime, japan, serije |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||