![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Banned
Član od: 11.4.2006.
Zahvalnice: 67
Zahvaljeno 32 puta na 19 poruka
|
![]()
Pozdrav svima, imam racunar na 1,7GHZ procesorom sa Win98 instaliranim na njemu, pre nekih 7 dana je kuglicni mis poceo da pravi probleme (dugme mu je "propalo") te je isti zamenjen sa drugim PS2 ovog puta optickim misem, gde pocinju da mi se desavaju sledeci problemi:
Naime, opticki mis, na ovom racunaru, za razliku od predhodnog koji je bio "kuglicni" radi normalno, ali svakih sat-dva "zablokira" u trajanju od 1-2 sekunda??!! Sta mogu da uradim, nije mi jasno u cemu je "razlika" buduci da je i predhodni mis na ovom racunaru bio PS2, samo je predhodni bio sa "kuglicnom" a ovaj sada je laserski, a isto je PS2. Prvo sam zamenio ovaj jedan opticki mis sa drugim optickim misem drugog proizvodjaca ali nije PUNO pomoglo. Za Win98 kakva je kombinacija OPTICKIH miseva, i s tim u vezi da li neko ima ikakav savet za "normalno" ponasanje optickih miseva na Win98-ici s tim u vezi? Srdacno Brana |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
Nisi dobro objasnio; da li je to opticki mis, ili laserski...
Ali i u jednom i u drugom slucaju mislim da je do win98-ice (osim kuglicnog misa za koji mislim da je u prvom slucaju kod tebe bio neispravan!) Kod mene se prije par godina dogodila sl. situacija. Nakon reinstalacije OSa ( 98ice na XP), nisam imao problema ni sa kuglicnim ni sa optickim misem. Tako bar mislim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
Član od: 11.4.2006.
Zahvalnice: 67
Zahvaljeno 32 puta na 19 poruka
|
![]()
Pozdrav, u pitanju je LASERSKI mis, da li se on naziva "optickim"?
Nije vazno, uglavnom, meni "smrdi" da je u pitanju nekakva spona sa zvucnom kartom racunara jer mis zablokira na ONOM "dugmetu" nad kojim treba da "reprodukuje" bilo koji zvuk (WAV ili slicno) npr DING zvuk od Windowsa. Sada, uklonio sam iz Device Managera sve Zvucne drajvere i pustio Win98 da prilikom restarta automatski detektuje ponovo zvucnu kartciu koja je SoundMax digital audio, pa cu videti kako ce se ponasati sutra... Hvala na misljenju, svako misljenje u vezi ovoga mi je dobrodoslo Srdacan pozdrav Brana |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
|
![]()
Ne mora da znaci da je do misa, npr. na Win98, ako si koristio softverski dialup modem, posle konektovanja ceo sistem bi za par sekundi stao, ukljucujuci i misa...stavi dugi OS, ako nije problem...
btw...da li mishonja ima drivere ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Metal gear solid 2 problem sa grafikom | solid_snake | Kvarovi | 2 | 11.8.2006 1:30 |
YOUR PRODUCT KEY - problem sa upgrade-om WinXP | boljanici | Operativni sistemi | 17 | 27.5.2006 23:23 |
Problem sa DVD rezacem i MP3 Playerom… | Mefisto | Kvarovi | 3 | 7.4.2006 12:55 |
veliki problem sa nec 4550 dvd-om | uplasenko | Nosači podataka | 10 | 4.4.2006 19:18 |