![]() |
![]() |
|
Osnovne komponente Procesori, ploče, memorije... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 25.9.2008.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pozdrav forumashi. Imam plocu dfi bloodiron, i nakon flashovanja sa nekim beta biosom (sa jednog diska ali sad ne mogu da se setim imena), sve je umrlo. Tj komp se upali, pa se nakon 5 sekundi ugasi. Posle se sam upali nakon 5 sekundi i opet ugasi nakon isto toliko. i tako u nedogled. Na ekranu se nista ne pojavljuje, tako da sam uveren da sam se zestoko ukopao.
Da li postoji mogucnost da se ovo resi, tj popravi nekako? Ukoliko ne, da li mozete da me posavetujete koju plocu da kupim, koja je hackintosh friendly, da provereno radi, a da je ili u rangu sa ovomo mojom, ili da je nova sa ddr3 podrskom i podrskom za nove procesore (zbog mogucih buducih upgrade-a) a da rade stare komponente na njoj i da je maksimalna cena 100e. I naravno da je ima po radnjama Konfa je sledeca: Dfi Bloodiron intel core2duo 7200 2x2gb kingmax ddr2 palit nvidia 9800gt Antec Sonata III 500w Hvala unapred, bilo kakva pomoc je dobrodosla ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Deo inventara foruma
Član od: 19.7.2006.
Zahvalnice: 148
Zahvaljeno 991 puta na 765 poruka
|
![]() Citat:
Prelazak na DDR3 memoriju na staroj LGA775 platformi ti se uopšte ne isplati. Ako nemaš love za novu platformu onda pojuri Asus P5QD Turbo koja podržava DDR2 memoriju i tvoj procesor. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku ivanza na korisnoj poruci: | ||
veximon87 (28.3.2011) |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 25.9.2008.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Hm ok onda, mada mi se cini da sam video da asus nije nesto za hackintosh, a da je gigabyte vishe za isti. Ok onda mi ne treba novija ploca, vec ona koja bi mogla da podrzi ove komponente.
Koju bi mi onda preporucili, ali mi bas treba hackintosh friendly ploca, verovatno gigabyte. I takodje da li iko ima jos ideju da li ovo moze da se popravi wincrysisom ili slicnim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
Nadji nekoga ko ima EEPROM programator, odradice ti programranje cipa, tj. ubacivanje BIOS-a u cip van ploce.
Za cenu nisam siguran, ali je sigurno manja nego kupovina nove ploce ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku davidhaker26 na korisnoj poruci: | ||
veximon87 (28.3.2011) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Main BIOS checksum error | davidhaker26 | Kvarovi | 10 | 1.12.2010 13:01 |
Problem nakon firmware updatea | Obtainer | Nosači podataka | 4 | 19.2.2009 11:15 |
Pomoc oko sifre za bios | Mihaichi_87 | Prenosni računari | 16 | 21.7.2008 14:39 |
AMI bios za MSI K9N neo-F v.1 pomoc | Mean_Machine | Overklok | 2 | 28.1.2008 17:05 |
BIOS pomoc!!!!! | buyjoon | Operativni sistemi | 4 | 15.1.2006 14:08 |