![]() |
![]() |
|
|||||||
| Sportske simulacije Svi sportovi, fliperi i druge takmičarske igre... |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#121 |
|
Novi član
Član od: 31.8.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
ja ne znam za vas ali ja jedva cekam da 2k10 izadje a sad mi konacno kazite oceli moci da se igraju ti treninzi i da cekas dje ces da te draftuju kao sto sam video na draft combainu u nba 2k10 ili nece ????
|
|
|
|
|
|
#122 |
|
Član
Član od: 30.8.2009.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 142 puta na 95 poruka
|
U onom tekstu koji opisuje myplayer kaze da kada izaberes opciju iz igre
odmah ulazis na draft e sad da li ce isto biti i za pc i za konzole to vec ne znam |
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Banned
Član od: 20.8.2007.
Zahvalnice: 164
Zahvaljeno 902 puta na 538 poruka
|
Citat:
Sve u svemu, meni deluje veoma zanimljivo. I biće teže nego BAL u PES-u, ali saigrači nisu glupi (vidi se). A opet da se napomene: između verzija za Xbox, PS3 i PC nema razlike, svaka će imati potpuno isti sadržaj. |
|
|
|
|
|
|
#124 | |
|
Član
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#125 |
|
Deo inventara foruma
|
|
|
|
|
| Sledećih 5 korisnika se zahvaljuje korisniku Packy na korisnoj poruci: | ||
Devilish Soldier (10.9.2009), Lars03 (11.9.2009), MickeyThug (11.9.2009), nikolapfc89 (10.9.2009), Uros12 (26.9.2009) | ||
|
|
#126 |
|
Član
Član od: 17.8.2006.
Zahvalnice: 87
Zahvaljeno 59 puta na 44 poruka
|
Pa i ne izgleda bas nesto revolucionarno (lopta se i dalje lepi za prste) .... bolje im je da taj "create a player" mod bude interesantan, jer cini mi se da je to jedina stvar po kojoj ce se 2k10 razlikovati od 2k9 ...
|
|
|
|
|
|
#127 |
|
Deo inventara foruma
|
dobar je ,a muzika je jos bolja iz videa
|
|
|
|
|
|
#128 |
|
Veteran
Član od: 18.12.2007.
Zahvalnice: 520
Zahvaljeno 356 puta na 192 poruka
|
Sve sto ja hocu je da oni sitni AI bagovi budu reseni, kao sto je propustanje protivnickog igraca pod kos. To je sve. 2K9 je bio sjajan, ali ti sitni bagovi zbog kojih bi od protivnika dobio i po 10 poena po utakmici su me potpuno izludeli. Sto sam vise igrao igru, sto sam se vise razumeo u taktike to su ti bagovi bili primetniji. Nadam se da ce ih ispraviti, a da nece jos vise zeznuti stvari(to se cesto desava sa ovim sportskim franshizama).
|
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku goodlikesweeper na korisnoj poruci: | ||
Extreme Player (11.9.2009) | ||
|
|
#129 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 2.1.2008.
Zahvalnice: 521
Zahvaljeno 812 puta na 556 poruka
|
Poboljsani su pokreti igraca,deluju realnije,nadam se da ce pokreti igraca bti bolji i u prekidima(tad su imali pokrete ko roboti)arena je malo poboljsana i detaljnija,osvetljenje je bolje....
|
|
|
|
|
|
#130 |
|
Veteran
Član od: 24.10.2007.
Zahvalnice: 222
Zahvaljeno 215 puta na 121 poruka
|
Iskreno se nadam da ce da porade na boljoj muzici, u u 2k9 je bila jedna, najvise 2 dobre pesme.... Mada bilo bi mnogo dobro i kad bi dopustil importovanje svoje playliste, da ne bi morao da ponovo gasim ingame zvuk i palim Winamp..
|
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Flash91 na korisnoj poruci: | ||
Extreme Player (11.9.2009) | ||
|
|
#131 |
|
Deo inventara foruma
|
Slazem se sa tobom u potpunosti mislim da je bila fora za 2k9 da editujes pesme
|
|
|
|
|
|
#132 |
|
Starosedelac
|
^ Pa jeste, moja malenkost je postavila linak ka topiku o tutorijalu kako menjati pesme, ali je debilno uradjeno (nema da menjas pesmu za pesmu vec su sve pesme u jednom fileu duzine 90 minuta) pa sam odustao...Meni se od onih budalestina jedino svidele Spaz od NERD-a i jos neka pesma, ne mogu da se setim koja...Osecam da ce opet biti neka teska nigerstina, ali to je najmanje bitno...Ionako ne pamtim kad sam NBA i PES igrao sa zvukom
Poslednja ispravka: King James (10.9.2009 u 18:52) Razlog: zaboravio sam o xD |
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Član
Član od: 21.9.2008.
Zahvalnice: 138
Zahvaljeno 92 puta na 35 poruka
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#134 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 2.1.2008.
Zahvalnice: 521
Zahvaljeno 812 puta na 556 poruka
|
Svi Live-ovi su imali odlican soundtrax(osim osmice,koja je imala samo 2-3 dobre pesme)
|
|
|
|
|
|
#135 |
|
Član
|
Nema Multiplayer Moda u verziji za PC!
![]() http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=22179 Ali ce zato igra kostati samo 20 $ za PC, tako da se odma kupuje original kada se pojavi kod nas. Jedino sto ce igra moci da radi online jeste NBA Today, kada se updateuju statistike, trejdovi,... |
|
|
|
|
|
#136 |
|
Starosedelac
|
A? Od kad je ovaj text? Nesto mi nije ovo bas sigurno...A tih 20$ u prevodu na srpski ce biti 40e
|
|
|
|
|
|
#137 |
|
Član
|
|
|
|
|
|
|
#138 |
|
Deo inventara foruma
|
|
|
|
|
|
|
#139 |
|
Član
|
Ace Hood – Top of the World
Adam Tensta – My Cool Akala – The Edge Al Kapone – Rock This Chali2na – Lock it Down (Instrumental) Chali2na – International (feat. Beenie Man) Donnie Bravo – Run Away Duo Live – Shootin Flo Rida – ROOTS Iglu & Hartly – In this City Illinois – Hang On Izza Kizza – They’re Everywhere K’naan – Wavin’ the Flag Kanye West – Amazing Kenan Bell – Like This Matisyahu – One Day Metric – Help I’m Alive Metronomy – Radio Ladio MGMT – Electric Feel Miike Snow – Black & Blue Naïve New Breeders – Can’t Choose Ratatat – Falcon Jab Ratatat – Mirando Saul Williams – List of Demands (Reparations) Sportsrushaz – Iron The Game – Champion (Exclusive and original track) The Moog – Joyclad ArmiesVincent Van Go Go – Do You Know naleteo sam na ovu listu,da li i koliko je tacna ne znam ali,kao po obicaju,muzika ce biti losa. Moje misljenje je da ne mora mnogo da se radi na desetki jer je i devetka revolucionarna na PC polju i bez dodatnog poboljsavanja moze da "bije" LIVE jos barem cetiri godine. Odusustvo mp-a moze da bas bas spusti ocenu igrici kao mozda i jedina velika mana ali mozda bi nam i bilo mnogo 2k10 pa jos i online
|
|
|
|
|
|
#140 |
|
Veteran
Član od: 24.10.2007.
Zahvalnice: 222
Zahvaljeno 215 puta na 121 poruka
|
Hah, nadam se da nisi upravu jer ovo lici vec sad na blagi uzas (sem Ace Hooda, FloRide i Kanyea)...
Da se ja pitam tu bi stavio nekog Fabolousa, Dipset, T.I, itd... Ali sam soundtrack bi onda verovatno bio skuplji od pravljenja same igre tako da... ![]() Ah well, uvek imamo winamp... |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Tagovi |
| nba, nba 2k10 |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme