![]() |
![]() |
|
Upravljačke simulacije Menadžeri, tycooni, "mali bogovi" i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 |
Starosedelac
|
![]()
Ajmo menadzeri da vas vidimo!Nek svako poslaje ili makar opise svoje njavece uspehe.Sa kim klubom,koliko sezona,sta je sve osvajano,koji igraci dovodjeni...
Da vidimo ko je jaci... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Novi član
|
![]()
Samo da vam javim da je www.fmvita.com opet na nogama.
Downloads se svakodnevno povecava, kako nasim radovima tako i ranijim stvarima, a imamo i fina takmicenja sa finim nagradama. Ziveli! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
Član od: 27.5.2007.
Zahvalnice: 774
Zahvaljeno 504 puta na 244 poruka
|
![]()
Kako da u FM 2007 otpustim igrače iz tima?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
Član od: 1.8.2006.
Zahvalnice: 1.485
Zahvaljeno 2.094 puta na 760 poruka
|
![]()
nemam sad igricu instaliranu ali bi trebalo desni klik na ime igraca i release on a free transfer ili tako nesto.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.583
Zahvaljeno 10.726 puta na 6.861 poruka
|
![]() Citat:
Drugi nacin je da odaberes Mutual Termination tj. da se nagodis sa igracem da napusti klub uz odredjenu sumu(obicno manju nego u prethodnom slucaju), mada ce retko koji igrac pristati na ovako nesto. Da bi ga eventualno naterao da pristane, nemoj ga neko vreme uvrstavati u tim, redjaj mu kazne bez razloga i slicno pa ce mozda da promeni misljenje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Starosedelac
Član od: 1.8.2006.
Zahvalnice: 1.485
Zahvaljeno 2.094 puta na 760 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Novi član
Član od: 17.12.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
jel ko igrao CM manager iz 1993?????
![]() Citat:
Poslednja ispravka: DeCoy (17.12.2007 u 22:39) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Član
Član od: 11.6.2007.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Ronaldo mi besplatno
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.583
Zahvaljeno 10.726 puta na 6.861 poruka
|
![]()
Odigrah jednu sezonu sa Olympiakosom. Počinjao sam i sa Zvezdom, Liverpoolom, Zenitom, ali nikako nisam mogao da napravim pobedničku taktiku. Izgleda da mi je ovoga puta uspelo jer sam u Grčkoj osvojio duplu krunu. Doduše nisam se uopšte proslavio u Evropi, ali...
Tim: GK Antonis Nikopolidis DC Paraskevas Antzas DC Raul Bravo WBL Cristian Pulhac WBR Vasilis Torosidis DM/MC Ze Elias MC/AMC Nashat Akram AMR Luciano Galleti AML Luis Hernandez ST Bogdan Stancu ST Ionut Mazilu GK Michalis Sifakis DC Julio Cesar DM/MC Adrian Ropotan MC/AMC Kostas Mendrinos AML Kily Gonzales AMR Jonathan Legear ST Martin Kamburov ![]() ![]() ![]() U ligi sam Panathinaikos kao prvog pratioca ostavio za 8 bodova, a verovatno bi bilo i više, ali sam titulu obezbedio pet kola pre kraja, pa sam malo eksperimentisao sa timom. Kup sam uzeo protiv AEK-a u finalu na penale... ![]() U LŠ se nisam proslavio...četvrti u grupi ![]() Barcelona - Olympiakos 1:0 Olympiakos - Werder 3:1 Dinamo K. - Olympiakos 3:1 Olympiakos - Dinamo K. 1:1 Olympiakos - Barcelona 2:3 Werder - Olympiakos 1:0 A imao sam u poslednjem kolu šansu i da odem dalje u LŠ, samo da sam slavio u Bremenu... Ipak, od svih pobeda najslađe su mi ove dve u gostima ![]() ![]() ![]() Sad ću da batalim sledeću sezonu u Olympiakosu i da isprobam ovu taktiku sa Zvezdom... Umalo da zaboravim...dobio sam i ponudu Obale Slonovače da postanem njihov trener što naravno nisam odbio. Na premijeri sam dobio Norvežane... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Starosedelac
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 406
Zahvaljeno 181 puta na 133 poruka
|
![]()
Igrao sam ja Engleze a onda i Italijane kad su izasli mada mi je ta bila dosta losija jer je bio problem sa preteranim ubacivanjem mldaih igraca u prvi tim na sta nisi mogao da utices
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Veteran
Član od: 10.12.2005.
Zahvalnice: 27
Zahvaljeno 27 puta na 17 poruka
|
![]()
ovako najveci uspeh smatram dovodjenje catanzaro-a iz italijanske serije C1 do petog mesta u seriji A nakon 5 sezona (mozda sam mogao i nesto vise da uradim ali sam se iznervirao nesto u toj poslednjoj sezoni i prekinuo), a zatim sa udinezem za 6 sezona osvojeno sve i to bez i jedne jedine prevare!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Član
Član od: 31.10.2005.
|
![]()
Bez prevara sa Vojvodinom osvojena liga sampiona u sezoni 2011/2012.Dovedeno par afrikanaca i par argentinaca.Jedino nisam uspeo da osvojim nase prvenstvo (bio sam drugi pa sam isao u LS(?!)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Starosedelac
|
![]()
Malo mi nije jasno,kako si usao u Ligu Sampiona ako si bio drugi?Znam da UEFA stalno nesto brblja o tome kako ce dva nasa tima ici u kvalifikacije,jedan u 2,a jedan u 3 kolo,ali o tome se pocelo pricati posle Partizanovog uspeha u UEFA kupu prosle sezone.U kojem si menadzeru to uspeo?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Član
Član od: 31.10.2005.
|
![]()
U ovom najnovijem ..nakon nekoliko sezona partizan imao uspeha u LS pa su nam dali 2 mesta...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Član
Član od: 12.1.2006.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Pa ovako: sa Bayern Munchenom sam osvojio trostruku krunu 4 sezona zaredom (samo sam par puta restartovao), pa sam onda prestao, smorilo me. Tu sam imao mnooogo jak tim. Doveo sam Montelu, Pipa, i jos gomilu drugih, samo sam zaboravio. Jednom mi se desilo da su mi apsoluno svi napadaci (a imao sam ih 6) slomili noge u isto vreme i tako sam igrao bez napadaca 3 meseca! Tako da sam morao da ubacim neke klince od 17-18 god da igraju...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Starosedelac
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 812 puta na 454 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
eat, sleep & blink
|
![]()
Da li ste bacili pogled na FM-Britain? Registrujte se na njihovom forumu, imaju odličan deo "FM Tactical Bible" u kojem možete pročitati skoro sve što Vas interesuje u vezi kreiranja taktike
![]() ![]() FM Britain - Tactical Bible Forum *Neophodna registracija* Poslednja ispravka: DeCoy (30.12.2007 u 3:10) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku vladale na korisnoj poruci: | ||
Jamiroquai (30.12.2007) |
![]() |
#20 |
Starosedelac
|
![]()
Bilo je u FMS Magazinu koji je pre izlazio (koliko ja znam više ga nema) o taktikama i treninzima.. I to na srpskom jeziku...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|