![]() |
![]() |
|
![]() |
#1 |
Član
Član od: 2.3.2006.
Zahvalnice: 61
Zahvaljeno 25 puta na 17 poruka
|
![]()
Blitzkrieg je igra koju sam hiljadu puta instalirao, igrao,iznervirao se i aninstalirao. Iznervirao se zbog brojnih nebuloza i bagova u samoj igri kao ono kada se jedinice zaglavljuju, zglupljuju, katastrofalan pathfinding, haos koji nastaje kada treba pjesadija i neko vozilo da se mimoidju... Ali to je igra koju cu uvijek igrati zato sto je toliko zarazna. Prije par dana sam kupio antologiju i odusevio se novim misijama
![]() ![]() Poslednja ispravka: madsrdjan (19.4.2006 u 19:30) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Novi član
Član od: 10.12.2005.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Nabasao sam napokon na nekoga ko obozava Blitzkrieg. Prvi deo sam odigrao na svim nivoima tezine nekoliko puta i mislim da je to najbolja strategija koja obradjuje temu WW2. Odigrao sam takodje sve dodatke, medju kojima je Burning Horizont najbolji. E sad, kod mene postoji problem. Moja prastara masina se suocila sa zahtevnim drugim delom i sve dok je ne upgrade-ujem nista od igranja tj. mogu samo da
![]() Ajd, sad, uzdravlje! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.583
Zahvaljeno 10.726 puta na 6.861 poruka
|
![]() Citat:
![]() Blitzkrieg je genijalna igrica!Presao sam prvi deo bar 5 puta zajedno sa ekspanzijama Burning Horizont i Rolling Thunder! Nazalost,jos se nisam oprobao u dvojci,ali nadam se da ce to uskoro biti ispravljeno! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Intel Inside
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Novi član
Član od: 10.12.2005.
Zahvalnice: 1
|
![]()
I kod mene je sve radilo kako treba sa prvim delom i svim dodacima za isti.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 10.2.2006.
Zahvalnice: 0
|
![]() ![]() A, jel' još neko broji koliko puta je potrebno pogoditi neprijateljski "core unit" pre nego ga ukokaš...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Starosedelac
|
![]()
Resili smo da pricamo o mazohizmu,a?Presao sam sve delove na suicide tezini.Blitzkrieg tek tada postaje ono sto bi trebalo da bude.Bez prava na gresku,perfektno izvidjanje i samo jedna sansa za koncentrisani udar koji ce sve zavrsiti u delicu sekunde.Mada moze i da se smara samo sa artiljerijom ali...Misije kada se peglate protiv Rusa su najbolje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Starosedelac
Član od: 22.10.2005.
Zahvalnice: 77
Zahvaljeno 231 puta na 166 poruka
|
![]()
Ја сам играо на нижој тежини али су ми најнезгодније биле поћетне мисије у било којој кампањи јер имаш само оне лаке тенкове (Додуше код Руса одиграш три бонус мисије и набавиш Т-34-ворке) и онда у граовима је мало проблематично јер мораш онда пјешадију шлепат са собом да чисти куће јер они аутоматски топови на тенковима не могу поштено зграду развалит.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Novi član
Član od: 4.10.2008.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ljudi,da li postoji kakav mod da se skine kako bihja lično mogao da modifikujem jedinice i objekte?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
Član od: 26.6.2008.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Imam jedno pitanje kakvi su modovi iron divission mission barbarosa kursk green devils i total chaleng i koji je najbolji i dali ima neki mod protiv japanaca
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Član
Član od: 16.7.2008.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 11 puta na 10 poruka
|
![]()
Iron division- nisam igrao.
Barbarosa -po meni najbolji Bk dodatak. Green devils- nije lose Kursk- veoma realistican novi izgled, misije teske i ume da smori silno razminiranje. Total Chalenge- ne preporucujem. Imas ROK mod -rat u koreji ( nisu Japanci ali su kosooki) Postoji chapter za ROK sa temom vijetnamskog rata. ROK: http://cid-769d06c9fc4fd9d1.skydrive...ease.part2.rar Razni modovi: http://cid-2046b308afd68597.skydrive...6?view=details |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku MODRAG na korisnoj poruci: | ||
vitez991 (31.5.2009) |
![]() |
#12 |
Intel Inside
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Član
Član od: 16.7.2008.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 11 puta na 10 poruka
|
![]()
Deluje mi kao da je neko dobio zadatak da za 1 dan napravi brdo mapa, i rodio se TC. Misije nemaju nikakvu draz, golo napucavanje bez preteranog koriscenja mozga. Da ne govorimo o tome da se o istoriji ne vodi racuna...
Ovo preporucujem: http://www.gordoncz.czweb.org/ap.html http://www.gordoncz.czweb.org/mc.html |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku MODRAG na korisnoj poruci: | ||
DeCoy (31.5.2009) |
![]() |
#14 |
Banned
Član od: 8.11.2007.
|
![]()
Ako ste ljubitelj blitzkrieg online igre pogledajte video tutorial na srpskom oko izrade mapa za multiplajer i kreirajte svoju mapu..
http://blitz-divizija.net/index.php |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
Član od: 8.11.2007.
|
![]()
Pozivam sve ljubitelje online blitzkrieg igre da svrate do :
http://blitz-divizija.net/index.php ili da na gamespy dodju na server Division kako bi razmenili iskustva ili izmenjali paljbu..;) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Član
Član od: 26.6.2008.
Zahvalnice: 5
|
![]()
Skinuo sam mod motherland ali neznam kako da ga instaliram nije exe fajl
|