![]() |
![]() |
|
Upravljačke simulacije Menadžeri, tycooni, "mali bogovi" i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#941 |
Starosedelac
|
![]()
Sve je to lepo,brate,ali mi bi da vidimo dokazni materijal...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#942 |
Veteran
|
![]()
Hm, ajde malo da oživim temu. Pre nego što uzmem novi računar, na ovoj krntiji sam startovao Češku ligu na small db sa loadovanim igračima iz Čilea. Bez dileme sam uzeo Spartu Prag. Budžet od 2.5 miliona je bio sasvim dovoljan kada se u obzir uzme kalibar igrača koji bi prešli kod mene...Doveo sam par Čileanaca :
Latorre, Cortes, Alzamora i Peruanca Andrade-a. Režek je bio na pozajmici kod mene pa sam ga otkupio posle 10-ak sjajnih partija. Da ne dužim previše, a i ne sećam se baš, pošto sada igram treću sezonu... Mogu se pohvaliti da sam te prve sezone prošao odlično u Kupu UEFA. U grupi sa Newcastlom, Lensom, Dnjeprom i Groningenom sam odigrao fantastično. Čak 3 remija (0-0 Newc. 2-2 Lens, 3-3 Gron) i pobeda protiv Dnjepra su me stavile na prvo mesto, iako sam kasnije ispao od Kijevskog Dinama. Uspeo sam da uzmem titulu i kup bez većih problema, iako je Slavia dobar deo sezone bila veoma blizu. ![]() Sutra ću da prepričam drugu, pa onda očekujte slike. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Jamiroquai na korisnoj poruci: | ||
DeCoy (28.8.2007) |
![]() |
#943 |
Starosedelac
|
![]()
Svaka cast.Ocekujem slike...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#944 |
Veteran
|
![]()
Uf, odigrah ja dosta za ovih par dana. Trenutno mi je septembar 5-e sezone
![]() Bilo kako bilo, imam filijalu i Kini, od ove godine. Balans od 30 miliona, od koga su čak 18 za transfere i sjajnu omladinsku školu...pa se nadam da ću za koju godinu osvojiti Kup UEFA. Trenutna postava izgleda ovako : GK - Lastuvka (4.6 miliona iz Shaktara) DR - Sanchez (Čileanac za španskim pasošem, došao za 700k) DL - Pavel Mares (Od početka kod mene) DC - Marek Suchy (Iz Slavie Prag došao za 2.1 milion) DC - Geza Fekete (Talentovani 19-godišnji Madjar, došao za male pare) MR - Nicolas Millan (Svi znaju extratalentovanog klinca) ML - Miroslav Matusovic (Standardan već par godina) MC - Michal Svec (Došao iz Slavie za 2 miliona) AMC - Ludovic Sylvestre (Odavno je u timu) FC - Omar Andrade (Svima poznat talenat) FC - Branamir Kostadinov (Došao iz Heartsa za 2 miliona) Na klupi : Blazek, Houska, Homola, Husek, Zabavnik, Vorisek, Fillo, Dohnalek, Ivana.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.583
Zahvaljeno 10.726 puta na 6.861 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#946 |
Veteran
|
![]()
On je dve godine bio standardan, prve godine Zlatna kopacka Evrope
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#947 |
Intel Inside
|
![]()
Kao što sam pre 15-ak dana obećao, nastavio sam da igram sa Rangersima
U ligi Kupa UEFA sam završio na trećem mestu u grupi iza Tottenhama i Schalkea ![]() ![]() ![]() ![]() Sada sam izvukao AEK, pa ako njih prođem idem na boljeg iz duela Fenerbahce-Bordeaux...sasvim sam zadovoljan žrebom Međutim zbog mnogih povreda(Novo, Boyd, Vandenbergh, Klos) popustio sam u ligi i na polusezoni me je pretekao Celtic ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#948 |
Intel Inside
|
![]()
Prvo sumarum zimskog prelaznog roka...
Došli: David Vrzogić Borussia D. WBL 65k (potencijal, 17 godina) Boško Balaban Club Brugge ST 2.3M Jires Ekoko Rennes ST pozajmica (19 godina, odlične ocene za Acceleration i Finishing, pokušaću da produžim pozajmicu, pošto je preskup za kupovinu) Otišli: Ian Murray Watford CD/DM 675k Jeremy Clement Lille DM 800k James Fowler Ipswich WBR 325k Kao što sam i mislio u prvom kolu nokaut faze Kupa UEFA sam lako izbacio AEK sa dve pobede, 4:1 kod kuće i 1:0 na strani ![]() Sledeći stepenik je bio Bordeaux...takođe nije bilo preterano teško...1:1 u gostima, pa 3:1 kod kuće ![]() A onda je naišao veliki Chelsea i odmah sam znao da nemam šta da tražim...dva poraza, 4:1 u gostima i 2:1 kod kuće Chelsea je kasnije u finalu pobedio Sporting, a LŠ je osvojila Valencia pobedom nad Werderom U finalu CIS Kupa sam izgubio od Celtica... ![]() Put do finala: Dunfermline Ath - Rangers 0:2 Rangers - Motherwell 3:0 Hibernian - Rangers 1:2 Celtic - Rangers 3:1 Celtic mi je stvarno bio nepremostiva prepreka. Od 5 utakmica u sezoni jednu sam dobio, jednu igrao nerešeno i tri izgubio uz gol razliku 8:13 ![]() ![]() Škotsko prvenstvo sam osvojio bez preteranih problema sa 6 poena prednosti ispred Celtica ![]() ![]() I na kraju je došla titula u škotskom Tennent`s Kupu: ![]() Put do titule: Rangers - Cowdenbeath 5:1 Rangers - Aberdeen 5:2 Hibernian - Rangers 0:3 Dundee Utd. - Rangers 2:5 Hearts - Rangers 1:2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#949 |
Starosedelac
|
![]()
Svaka cast,mada meni je Celtic kewa...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#950 |
Član
Član od: 11.6.2007.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Skinuo sam skin magnum opus V1.1 i kako sad da ga namestim.
Igraci koje sam kupio kad sam igrao sa zvezdom: Oscar Ustari golman Marcos Gutierrez golman Cicero Santos AMLC Fabinho Dos Santos Cunha napadac Waldo Ponce odbrambeni Marko Andjic odbrambeni Poslednja ispravka: DeCoy (6.9.2007 u 18:27) |
![]() |
![]() |
![]() |
#951 |
Intel Inside
|
![]()
U folderu u kome je igra instalirana nađi folder skins(ako ne možeš da ga nađeš koristi search iz Windows Explorera) i u njemu raspakuj skin koji si skinuo...onda uđi u FM i izaberi novi skin u opcijama(game settings)
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku DeCoy na korisnoj poruci: | ||
LaZZZar (7.9.2007) |
![]() |
#953 |
Starosedelac
|
![]()
Kako je moguce da mi se desilo sledece
Inace igram sa Zvezdom,a u 3 kolu kvalifikacija sam dobio Soso,ali to je ne bitno za ovo.Milan je igrao sa Ruzmaberkom,tako nekako se pise,neki Slovaci i odigrao sa njima 1-1 u Milanu i 0-0 tamo i ovi su ih prosli!Za nepoverovati,a u zrebu za grupe ti bedni Slovaci,koji su odjednom pobedili Milan,a bili pre nista su se nasli u prvom sesiru!Kako je to moguce?Trenutno igram 3 sezonu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
Veteran
|
![]()
Koji peč imaš instaliran ? Radi se o Ružomberoku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#955 |
Član
Član od: 11.6.2007.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Kako da zamenim pozadinu u fm-u?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#956 |
Deo inventara foruma
Član od: 31.7.2007.
Zahvalnice: 2.943
Zahvaljeno 2.015 puta na 1.037 poruka
|
![]()
Gde mogu videti kolki je koeficijent mom klubu u fm 2007???Igram sa Zvezdom sad sam poceo ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#957 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#958 |
Starosedelac
|
![]()
Nemam nijedan instaliran.Igra je ko od majke rodjena
![]() Kada udjes recimo u CL,sa leve strane imas coeficients i ponuedjeno ti je nation i club,kliknes na club i videces... |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku huligan na korisnoj poruci: | ||
Leonida (8.9.2007) |
![]() |
#959 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |