![]() |
![]() |
|
|||||||
| Grafika Video karte i monitori |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#1 |
|
Banned
Član od: 21.2.2010.
Zahvalnice: 254
Zahvaljeno 6 puta na 5 poruka
|
Imam Viewsonic VX2260wm sa fabricki ugradjenim 1.5W zvucnicima, koji su se do juce culi fenomenalno. Nazalost, imao sam nesrecu da pustim neki glupo ripovani film sa neuredjenim zvukom i sada sam od ovih zvukova ostao samo na treble, kao da slusam stari radio u kolima. Da li je ovo popravljivo ili nauk za ubuduce je ne kupovani stvari tipa X in 1 gde x ide od 2-100?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
Sve je popravljivo ako nađeš delove, ali nauk za x in one idalje stoji.
Ako si spreman da rizikuješ da uništiš i ostatak ekrana (zavisi od toga kolko si vešt sa opravkama) onda ga otvori i vidi kakav ti zvučnik treba. Posle samo nađi takav isti (vrv ima po radnjama kao što su kelco i mikro princ) i zalemi ga nazad. Nego čudno mi je da su tako odjednom riknuli i levi i desni, prvo vidi da nije softverski problem. |
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku SirDuck na korisnoj poruci: | ||
Black Adder (25.5.2012) | ||
|
|
#3 |
|
Banned
|
Nije softverski, definitivno su crkli fizički, kačio sam i na druga kućišta monitor.
Hvala na savetu, ali mislim da ću uništiti monitor do kraja ukoliko rasturim sve. Sada rade kao na 50% volume, funkcionalno je to za moje zahteve, završava za filmove, igre, Skajp. Mogu ja da nabavim 2.1 do 7.1 ali gledam što manje kablova po sobi da imam. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
Prvo i prvo, ako rade kao "treble", da možda nisu crkli niskotonci? Ili ja nešto nisam dobro razumeo?
Drugo, kad se kaže da su zvučnici "1,5W", to znači da u stvari postoji neko pojačalo. Sasvim je moguće da u stvari nisu crkli sami zvučnici već to pojačalo. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
|
Pravo da ti kazem, nemam pojma sta je tu crklo. Navikao sam se na njih vec mesec dana i jace. Da to rasturam, ne bih se usudio, jer nemam para za novi monitor, a na ovaj full hd sam se bas navikao. Moguce je i da je to pojacalo ako ga ima.
Sada se cuju ok, ali kad pustim nesto tipa hard rok, oni to bas ne mogu da ponesu, ima dosta suma, pucketanja. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Tagovi |
| viewsonic, visokotonci, zvucnik |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Linux lošije iskorišćava hardware od Windowsa? | rudar | Slobodni softver | 35 | 2.8.2011 0:56 |
| Ne vide se dva računara! | milicgoran | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 23 | 15.6.2009 22:32 |
| 7300LE i tačkice na monitoru | andres | Grafika | 7 | 30.1.2007 0:59 |
| Halo 2 na PC-u i Win Vista | Meho Krljic | O igrama uopšte | 4 | 18.4.2006 20:00 |
| Zasto je slika na monitoru losija nego na TV | Bosko Bozinovski | Video/TV softver | 2 | 18.1.2006 14:21 |