![]() |
![]() |
|
|||||||
| Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#1 | |||
|
Veteran
Član od: 22.4.2006.
Zahvalnice: 52
Zahvaljeno 117 puta na 107 poruka
|
Ovim putem bih hteo da predstavim moj program napisan u Pythonu.
Namenjen je frilenserima, e-commerce menadzerima, 3D artistima, video editorima i svima onima kojima je potrebno da skinu vise ili veliku kolicinu fajlova sa neke web adrese/stranice, a bez da klikcete na svaki link pa "save as", ovaj program to ubrzava visestruko. Nastao je iz moje licne muke da takodje skinem sa jednog sajta kolekciju 3D modela namestaja jer si sam bavim 3D modelovanjem i renderovanjem, ali sam se freelance bavio i e-komercom preko Upworka pa znam kako je kad trebas da skines par stotina slika proizvoda da bi izlistao proizvode, a nemas pristup fajlovima preko FTP-a na primer. Moze da skida sve tipove fajlova koji su kategorisani u tabovima (slike, video, arhive/disc image, dokumenti,3D fajlovi, a takodje moze i da se doda custom extenzija za specificne fajlove posla kojim se vi bavite, a fajlovi se dodatno mogu filtrirati po nazivu ili delu naziva. Takodje je dobrodosla svaka konstruktivna kritika ili predlog da bi se nesto poboljsalo. Svaki dan cackam po malo pa peglam ili ubacujem nove funkcije tako da ovo nije finalna verzija naravno ali je i vise nego funkcionalna da zavrsava ono za sta je program namenjen. Distribuira se za sad iskljucivo preko Microsoft Store-a, ako ga vidite negde drugde znaci da je piratovan. Na ovom linku mozete pogledati mali demo video (znam da je montaza uzas) koji sam sklepao kako sam najbolje umeo. Mozete ga probati 7 dana besplatno ili do prvih 100 skinutih fajlova. Naravno bio bih pocastvovan da ga i redakcija testira, ako je protrebno javite mi se za kljuceve full verzije mada je funkcionalnost ista kao i trial sem gorepomentuih ogranicenja. https://apps.microsoft.com/detail/9n...hl=en-US&gl=us
Poslednja ispravka: DeCoy (16.12.2025 u 22:39) Razlog: YT link |
|||
|
|
|
|||
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Loodi na korisnoj poruci: | ||
player1 (18.12.2025) | ||
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |