![]() |
![]() |
|
|||||||
| Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#1 |
|
Član
Član od: 13.11.2006.
Zahvalnice: 188
Zahvaljeno 412 puta na 120 poruka
|
Ovako imam Nokiju n70 i do pre par dana ma je vise nego lepo sluzila . U petak sam isao do sestre u bg- i pozalila mi se na to da odnedavno vise nemoze da konektuje komp i telefon(Sony Ericsson
K800i) preko usb-a . Nisam bas uspeo da joj pomognem ali sam je uputio da ispita dali je slucajno doslo do prekida kabla .Juce kada sam hteo da konektujem svoj telefon i kod mene se pojavio slican problem ![]() Danas sam pokusao sa blutut konekcijom i idalje nista .Ljudi pomagajte |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Deo inventara foruma
|
Drajveri instalirani???Kabal nije prekinut???Telefon nije polomljen???Nije pokvaren ulaz za USB na kompu??? Prvo sve to proveri nemoguce je da nece ni preko bluetootha ni preko USB-a
|
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku RUSuper na korisnoj poruci: | ||
Blood Raven (19.2.2008) | ||
|
|
#3 |
|
Član
Član od: 13.11.2006.
Zahvalnice: 188
Zahvaljeno 412 puta na 120 poruka
|
Skinuo sam nov nokija PC suite i sad radi preko usb- a ali blutooth i dalje odbija poslusnost ? A sto se tice starog pc suite -a i dalje mi nije jasno kako je od jednom poceo da pravi probleme ?
Hvala na pomoci u svakom slucaju videcu jos da li ce slicana solucija raditi i kod sestre ili je kod nje jos neki veci bag?
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Problemi sa racunarom | EHHO | Kvarovi | 21 | 25.1.2010 17:46 |
| Problemi sa ucitavanjem stranica | alien | Internet tehnologije | 14 | 22.6.2007 21:31 |
| Filseclab Personal Firewall problemi sa firefoxom i torrent klijentima | rogehpelb | Internet tehnologije | 1 | 15.6.2007 15:05 |
| Problem sa prebacivanjem slike sa kompa na tv | tool.keenan | Grafika | 10 | 15.9.2006 9:54 |
| Slika sa kompa na TV Svideo | komunista | Grafika | 5 | 16.1.2006 23:51 |