Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Drive > Kvarovi
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima
i nestabilnostima sistema

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 15.3.2007, 0:44   #1
jjuuppssii
Novi član

Član od: 10.3.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Određen forumom registry mechanic, help!

uspeo sam da zaustavim pad sistema win xp, sa programom registry mechanic, ali stos je u tome sto svaki put nakon paljenja izbacuje iste grske koje uspesno popravi i koje se ne pojavljuju opet izuzev kad sam na netu, onda opet moram da ih odstranim sa reg. mehanicom, i naravno kad ugasim komp i kad ga ponovo upalim opet su tu i sve krece iznova, ako neko zna kako da ih za stalno zaustavim neka pomogne, evo loga sa greskama koje je izbacio registry:TMP - 2
Location: C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\DataStore\Logs\edb .chk\
Value : CHK file = C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\DataStore\Logs\edb .chk
Parsed :
DEEP - 3
Location: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Internet Settings\Cache\Paths\path1
Value : CachePath = C:\Documents and Settings\Brane\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\Cache1
Parsed : C:\Documents and Settings\Brane\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\Cache1
DEEP - 4
Location: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Internet Settings\Cache\Paths\path2
Value : CachePath = C:\Documents and Settings\Brane\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\Cache2
Parsed : C:\Documents and Settings\Brane\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\Cache2
DEEP - 5
Location: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Internet Settings\Cache\Paths\path3
Value : CachePath = C:\Documents and Settings\Brane\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\Cache3
Parsed : C:\Documents and Settings\Brane\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\Cache3
DEEP - 6
Location: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Internet Settings\Cache\Paths\path4
Value : CachePath = C:\Documents and Settings\Brane\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\Cache4
Parsed : C:\Documents and Settings\Brane\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\Cache4
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Registry Mechanic 5.1.0.224
----------------------------------------------------------------------------------------------------
jjuuppssii je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.3.2007, 1:30   #2
Nicolas
Deo inventara foruma

Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 299
Zahvaljeno 397 puta na 300 poruka
Određen forumom Re: registry mechanic, help!

Antivirus i/ili firewall su ti losi ili lose konfigurisani! To se zbog toga desava.
Jel update-ujes antivirus redovno? I firewall? Sta koristis?
Nicolas je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.3.2007, 2:26   #3
jjuuppssii
Novi član

koristim avast, a zona alarm sam tek malopre instalirao, posto mi je ovih dana cesto padao sistem, mislis da bi to moglo da bude razlog pada sistema!
Stara 15.3.2007, 3:00   #4
Freško
CSC

Član od: 23.11.2005.
Zahvaljeno 2.587 puta na 1.855 poruka
Post Re: registry mechanic, help!

I meni izgleda da imaš problem sa ZoneAlarmom baš kao i kod član foruma Astro-a u ovoj temi.... Par dana smo pokušavali da mu pomognemo i ispostavilo se da je jedan od problema u vezi sa nestabilnošću sistema bio baš zonealarm... Moj ti je savet da za početak deinstaliraš zonealarm i ako si u mogućnosti da preventivno prečistiš register pomoć u nekog od programa za tu namenu... Odradi to pa javi kako se mašina ponaša....

Poz.
Freško je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.3.2007, 11:45   #5
jjuuppssii
Novi član

hvala ti! mozes li mi preporuciti neki program! da znam sta da trazim!?
Stara 15.3.2007, 16:28   #6
glitch
Starosedelac

Član od: 17.8.2006.
Zahvalnice: 267
Zahvaljeno 455 puta na 384 poruka

Program za ciscenje? Registry Mechanic, kada ga vec imas...
glitch je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.3.2007, 18:25   #7
Nicolas
Deo inventara foruma

Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 299
Zahvaljeno 397 puta na 300 poruka

Citat:
jjuuppssii kaže: Pregled poruke
koristim avast, a zona alarm sam tek malopre instalirao, posto mi je ovih dana cesto padao sistem, mislis da bi to moglo da bude razlog pada sistema!
Uzmi neki krsten firewall i update-uj ga, uvek ga koristi u kombinaciji s antivirusom kada si na netu a posto instaliras to, bilo bi lepo da uradis full scan s nekim spyware-om (Ad-Aware recimo), pa s Antivirusom, i onda restart, zatim reg scan s RegMechanicom, pa reg optimize i restar i ne bi trebalo vise da ti pravi prombleme, samo update-uj antivirus i firewall redovno.
Nicolas je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
PC Tools Registry Mechanic 6.0.0.750 Sasa07 Aplikativni softver 4 28.11.2006 20:37
Kako da pokrenem .reg fajl (tj. dodam ga u registry)?!!! polarnimeda Operativni sistemi 8 5.11.2006 2:56
System mechanic 6 pro Aleksandar Tolic Aplikativni softver 2 14.10.2006 22:44
REGISTRY problem !!! pssst Kvarovi 4 16.8.2006 15:50
WinXP - tweaks, tips & Registry Edits oluja Aplikativni softver 1 31.12.2005 3:59

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 2:27.