![]() |
![]() |
|
Programiranje Programski jezici, tehnike, alatke... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 19.2.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ja sam iz Makedonije.Ako neko od vas zna molim da mi pomogne: Sa kim proggram se otvara ide. fajl
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
Tesko da to moze, jer da moze svako bi menjao igricu po volji. To je verovatno neka vrsta kompresovanog ili zasticenog file-a.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.893 puta na 1.078 poruka
|
![]()
A koji program koristiš za modelovanje auta koji nameravaš da staviš u San Andreas jer možda postoji plugin za eksportovanja toga što tražiš. Ako koristiš recimo GMax onda postoji velika verovatnoća da i za to čudo postoji plugin.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
|
![]()
Ljudi sta je sa vama?? Ko da nikad niste dodavali kola u GTA 3/Vice City/San Andreas
*.ide fajl mozes da otvoris i Notepad-om, i da menjas razne stvari. Pretpostavljam da zelis da menjas vehicles.ide ![]() Moj omiljen auto je Mitsubishi Lancer Pro Evo 8, svuda idem s njim Ako treba josh pomoci u vezi neceg, reci... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja mislio da su ovo u stvari modeli automobila koje engine koristi a iskreno rečeno nikada nisam ni čuo za tu ekstenziju.
Nisam znao da GTA ima tu foru. To je bilo valjda prvo u NFS 5 kada si mogao da smanjiš brzinu automobila na nakeu vrednost. Sećam se koliko je bila dobra fora kada Ferrari-ju daš težinu od 1 kg (rečima: jedan kilogram) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
|
![]()
Za modele GTA koristi *.img fajlove. I sto je smesno, .img fajl koji sadrzi sve modele se zove gta3.img
![]() GTA 3 - The best! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Starosedelac
|
![]()
EclipsE - Odakle ti taj Micubiši (link) i kako da ga stavim ali da bude rasprostranjen po ulicama...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Čekajte ljudi jel vi to pričate da u GTA serijalu može da se utiče na to koji će auto da se pojavi na ulici i da je to možda moguće uraditi u San Andreas-u
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Starosedelac
|
![]()
@Željko
Ovde je negde www.gtasamods.de.vu zamenjuje auto Sultan, kog imash u San Fierru, dosta se pojavljuje a imash ga i u onoj garazi koju kupish. ako ne mozes da ga pronadjes skini Car Spawner(ne znam gde moze da se skine ali pronacices ga na googleu) @holodoc iz vehicles.ide # Id, Model name, Txd name, Type HandlingId Game name, Anims Class Frq flags Comprules ID = broj vozila Model Name = broj modela Txd name = ime teksture u gta3.img Type = za kola je null, pa imash boat, helicopter.... HandlingId = nemam pojma Game name = ime u igri, ne menjati!! Za menjanje imena koristiti neki *.gxt editor Anims = Animacije Class = richfamily, poorfamily.... ko vozi auto Frq = Ucestanost... ![]() Flags i Comprules = nemam pojma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Starosedelac
|
![]()
Kako da otvorim .img fajl? Ako ga iz Daemona ubacim u neki drajv onda kaže da takav format Windows ne može da otvori...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Starosedelac
|
![]() ![]() Pa naravno da nece. *.img fajl mozes da otvoris sa IMG Tool-om, ako imash San Andreas skini najnoviji posto ti prosle verzije nece raditi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Starosedelac
|
![]()
Imam IMG tool 2.0 (nisam napao noviju verziju) ali kada krenem da kopiram onaj "blistac.dff" ili "blistac.txd" izbaci neki error 34 ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kako da smanjim divx fajl? | play_si | Aplikativni softver | 7 | 29.12.2012 13:45 |
Kako otvoriti port za uTorrent program? | Arakis | Internet tehnologije | 25 | 1.4.2008 23:41 |
Kako da otvorim fajlove tipa .mov????? | Peruzzi | Aplikativni softver | 5 | 22.11.2006 10:14 |
Kako pokrenuti spoljni program iz delfija? | Deusdies | Programiranje | 3 | 28.6.2006 19:35 |
Raspadnuti video fajl | Patton | Video/TV softver | 8 | 15.12.2005 2:46 |