![]() |
![]() |
|
|||||||
| Komunikacioni uređaji i umrežavanje Modemi, mrežna oprema, mreže i umrežavanje… |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#1 |
|
Član
Član od: 11.8.2007.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 5 puta na 5 poruka
|
Čudi me kako do sada uopšte nisam razmišljao o ovome. Ljudi da li postoji router koji se i ne internet i na lokelnu mrežu povezije wireless
![]() Imam wireless internet konekciju i tri računara u kući koji imaju WLAN kartice. Trenutno mi je ova infrastruktura potpuno neiskorišćena, jer jedan računar koristim kao Gateway za internet dok je jedan na njega prikačen običnim LAN-om, a treći i nema net. E sad, da ne bih komplikovao stvari i bušio još zidova po kući rešio sam da sve wireless povežem sa router-om koji će opet wireless da se kači na net. Ajde ako neko zna da li je ovako nešto moguće i ako jeste koji je router najbolji. A ako nije moguće dajte predlog kako ovo što elegantnije da rešim. |
|
|
|
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Wireless router problem!!! | VlackeFON | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 3 | 4.8.2008 22:11 |
| Koji ADSL wireless router? | plavis | ŠDK - Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 0 | 28.3.2008 19:03 |
| misterija Adsl- wireless router | tetaLija | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 1 | 14.11.2007 0:33 |
| wireless me ubi... | forrest_gump | Internet tehnologije | 17 | 20.10.2007 11:41 |
| Wireless ADSL router | Freeman88 | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 15 | 12.7.2007 10:40 |