![]() |
![]() |
|
|||||||
| Zaštita Virusi, anti-virus programi, firewall... |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#1 |
|
Starosedelac
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 864
Zahvaljeno 261 puta na 147 poruka
|
Skinuo sam ovaj novi AVG free, mislim da je 7.5. Updateujem ga redovno, medjutim krajem meseca mi istice ugovor pa necu vise imati net, pa me zanima, da li cu posle nekako moci negde da skinem update u fajl, ne direktno u AVG, da bih posle mogao iz tog fajla da updateujem svoj AVG?
hvala unapred |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Starosedelac
Član od: 24.12.2005.
Zahvalnice: 132
Zahvaljeno 348 puta na 247 poruka
|
to sam i ja pokusao da provalim ali kad skida update,mislim da AVG to "rasporedjuje" u dosta razlicitih fajlova,koji su svaki put drugaciji prilikom update-a.Znam da npr AntiVir snima u 4 fajla,Ad Aware u 2 i kopiranjem tih fajlova na drugi komp gde nije redovno update-vano ispadne kao da jeste..
Ako sam te dobro razumeo da si o ovome mislio
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Član
Član od: 18.2.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
Nisam siguran u najnovijoj verziji ali ranije je ovo moglo da se odradi bez problema. Skines Update sa njihovog sajta i u AVGu podesis da ti se apdejtuje iz odredjenog foldera. Ne koristim trenutno AVG ali sam siguran da je moglo ovako, a verovatno moze i dalje.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Pitanje u vezi windows account-a? | Maksim Gorki | Operativni sistemi | 3 | 21.2.2007 19:56 |
| Pitanje u vezi s laptopom, trenutno stanje | sergej | ŠDK - Prenosni računari | 0 | 13.11.2006 4:05 |
| Pitanje u vezi Asus P5B DVD-RW i IDE HDD! | cur3 | Nosači podataka | 5 | 19.9.2006 23:23 |
| Pitanje u vezi kabla!? | Staronsky | Internet tehnologije | 4 | 6.1.2006 20:43 |