![]() |
![]() |
|
|||||||
| ŠDK - Prenosni računari Saveti u vezi sa kupovinom PDA, notebook, laptop i ostalih prenosnih računara |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#1 |
|
Novi član
Član od: 14.11.2009.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
za manje od nedelju dana kupujem laptop
budzet je manje-vise neodredjen ali uglavnom ne prelazi 65000 ono sto mi je najbitnije je: 1.kvalitet - da bude sto duza garancija ili eventualno da postoji mogucnost produzetka garancije, dobra izarada, dugovecnost (da se ne kvari svako malo i da traje sto duze) 2.dobra graficka i procesor - da moze da pokrene novije naslove kao sto su Dragon Age - Origins, Mass Efect 2, Borderlands, GTA4, Sims 3(ne mora da bude na high podesavanjima ali barem na medium) 3.tastatura i touchpad - da bude ugodna za kucanje a touchpad da bude po mogucnosti multitouch i sto veci 4.ekran velicine do 16" gledala sam na sajtovima raznih prodavnica kao i u njima razne modele ali najvise mi se svideo jedan acer http://www.laptopcentar.co.rs/produc...G64MN-25201003 mana mu je sto nema bluetooth ali to moze da se sredi ako imate bolje predloge molim vas da mi pomognete oko ove kupovne posto mi je ovo prvi laptop tako da nemam pojma koji proizvodjac je dobar a koji ne(cula sam da je hp jedan od vodecih kao i da je toshiba poznata po kvalitetu...) HVALA unapred!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Veteran
|
1. Garancija 2 godine
2. Sve navedene igrice ce pokrenuti ( sad ne znam u kojim podesavnjima) 3. Za ovo ne znam, moraces pitati nekoga ko ima laptop. 4. 16 incha A laptop je http://www.gigatronshop.com/arena/show_product/18741 Da napomenem da ima full numericku tastaturu i USB 3.0 |
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku davidhaker26 na korisnoj poruci: | ||
nnn753 (19.5.2010) | ||
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Pomoć oko kupovine laptopa, granica, carina | Tajson_USA | Prenosni računari | 15 | 7.8.2011 7:27 |
| Pomoć oko kupovine laptopa | N1k0l4 | ŠDK - Prenosni računari | 3 | 23.1.2009 3:17 |
| Pomoć oko kupovine laptopa | lanscapex | ŠDK - Prenosni računari | 1 | 3.1.2009 18:52 |
| Pomoć oko kupovine LAPTOPA | Prince | ŠDK - Prenosni računari | 8 | 20.9.2008 21:02 |
| Pomoć oko kupovine laptopa - ASUS A6M | gosn.prirodni | ŠDK - Prenosni računari | 7 | 28.4.2007 13:29 |