|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
17.2.2006, 23:51 | #1 |
Hiljaditi član :)
Član od: 8.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
Stari HDD u novi komp
Drugar je uzeo novi komp u PC centru, ali je zahtevao da mu ugrade stari HDD iz prethodnog kompjutera. To su i uradili, ali nisu uradili instalaciju. Samo su ubacili HDD bez ikakve provere da li ce se kompjuter uopste upaliti, jer kao nemaju ovlascenje da instaliraju sistem
Tako ti dodjem ja kod njega, upalim komp kad ono poruka da WIN ne moze da nastavi sa "podizanjem", jer je skoro doslo do promene hardvera. Ubacim boot disketu da mu uradim format (prethodno sam namestio u BIOS-u da se prvo podize sa diskete), kad ono disketu jednostavno "preskoci" i ponovo dodje do one poruke. Sada mi treba vase misljenje. Da li bi "ubacivanje" boot CD-a (WIN XP) trebalo da resi problem jednostavnim upgread-om (sta ako i njega "preskoci" pri boot-u?) ili da ga vrati u PC centar i da ih zamoli da oni rese problem? Unapred hvala. |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme | ||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Moj Komp Mrzi Flash... | Johny Atos | Aplikativni softver | 15 | 14.1.2007 22:58 |
Drugov istripovan komp.. | Andross | Ostale komponente | 19 | 10.5.2006 21:56 |
Koji konvertor za prebacivanje VHS i ostalih formata na komp | Serbianboss | Video/TV softver | 2 | 2.2.2006 3:39 |
Komp do 650e | Marko069 | Šta da kupim? | 2 | 13.1.2006 16:04 |
Deda Mraz (novi komp za novu godinu) | GameFREAK | Šta da kupim? | 16 | 11.12.2005 22:13 |