![]() |
![]() |
|
|||||||
| Brbljaonica Manje ozbiljno ćaskanje na ostale (kompjuterske i geek) teme... (POSTOVI SE NE BROJE!) (Pravila pisanja: kliknite ovde.) |
| Pregled rezultata glasanja: Da li ste za vise zena na forumu? | |||
| Da |
|
198 | 90,00% |
| Ne |
|
8 | 3,64% |
| Mozda |
|
14 | 6,36% |
| Glasova: 220. U ovom glasanju ne možete da učestvujete | |||
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#101 | |
|
paparazzo
Član od: 24.12.2005.
Zahvalnice: 121
Zahvaljeno 601 puta na 179 poruka
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
#102 | |
|
Deo inventara foruma
Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka
|
Citat:
Poslednja ispravka: bobi (11.2.2006 u 5:07) |
|
|
|
|
|
#103 |
|
Senio®
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 239
Zahvaljeno 835 puta na 309 poruka
|
Ovo stvarno napreduje prilično brzo, možda malčice neočekivano ali sasvim prirodno...
Simpatično mi je kako se neki pretstavnici muškog dela foruma osećaju nesigurnima i onda se naroguše, isfrustriraju i postaju pomalo agresivni kad su dame, devojke, žene, drugarice ili kako se već osećaju pojave... koliko vidim članicama ( da ih tako nazovem ) samo malo nedostaje da počnu da se zezaju, igraju, uživaju... i da vrište od smeha, svakako. kako smo mi muškarci tragični i smešni ponekad, otvorimo se kao bukvar... a imamo utisak da smo postavili neprobojne zidove, da smo naoružani i opasni... a zbuni nas, isprepada i razoruža najobičnija prosto proširena rečenica jedne pripadnice suprotnog pola... a šta tek može da uradi njeno nestašno golo koleno ili rame... Daleko je sve ovo od stvarnog života po mnogo čemu ali je i jako blisko i jednako stvarnom životu u više od nekoliko činilaca. ps ovu poruku sam započeo sa mišlju da odgovorim na nekoliko prethodnih poruka u ovoj jednoj ali ne ide, previše bi bilo nekako nejasno... malo sam vas smarao glasnim razmišljanjem ali ... |
|
|
|
|
#104 | |
|
Novi član
Član od: 10.2.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
Citat:
kad zavrsi posao,ali moram se sloziti s tobom ni ja ne volim preterano taj instrument
|
|
|
|
|
|
#105 | |
|
Senio®
|
Citat:
Da li sam shvatio ili nisam manje je važno, kako ti kažeš nema veze. Neka bivša prepucavanja, verbalne sukobe ili kako bi se to moglo nazvati ako ih je bilo onda sam ih ja zaboravio ili ostavio iza sebe... bilo pa prošlo, smešteno tamo gde mu je pravo mesto u nevažne stvarčice iz prošlosti! Čemu onda ovakav početak i kraj tvoje poruke??? ps Da li sam shvatio poentu celoga posta? Mislim da jesam. ali ja sam uvek spreman na učenje, objašnjenje i sl. skroz sam otvoren pa ako smatraš da nisam shvatio molim te objasni mi, u stvari postoji tema u brbljaonici pa slobodno napiši tamo objašnjenje biću ti veoma zahvalan, da ne smaramo ovu raju zainteresovanu za ovu temu... hvala na pažnji |
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Senio®
|
Citat:
Svaka čast bobi, ti si u ovom slučaju najadekvatniji lik da sve objasniš i pomogneš... naročito sa tvojom sklonosti da zameniš tople južne krajeve za ove sumorne ravničarske zimske predele... |
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Deo inventara foruma
Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
#108 | |
|
Član
|
Citat:
p.s. i nije "sestra" nego komsinica. |
|
|
|
|
|
#109 | |
|
Starosedelac
Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 142
Zahvaljeno 703 puta na 359 poruka
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
#110 |
|
Novi član
Član od: 5.2.2006.
|
Eh nisam ni ja bas toliko naivna koliko sam se prikazala. Samo sam iskusavala muski rod da vidim u kom su fazonu. Da li misle samo na ... ili ima pak nekih ozbiljnih. Imzadi jako zelim da postavimo nasu zajednicku zensku temu kako bi ih malo isprasile.
|
|
|
|
|
#111 |
|
Novi član
Član od: 5.2.2006.
|
Ima mnogo onih kojih kao fol daju nekome odgovor koji znamo i mi. A u kompove se solidno razumem samo imam jednu malu zackoljicu koji ne mogu da postavim svakome. Marko L hvala na pomoci mada mislim da zaista nisi osoba koja moze deliti savete o problemima. Previse si nekako "pametnjakovic" i mislim da ovde ima mnogo onih koji ce na lepsi nacim pomoci u nekom problemu. Nema ljutis
|
|
|
|
|
#112 | |
|
Veteran
Član od: 18.12.2005.
Zahvaljeno 12 puta na 5 poruka
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
#113 |
|
Član
|
Tema je postavljena za izlaganje misljenja i prosto je inspirativna a ne da bi nas automatski bacila u podredjen polozaj sto time pokazujes da sumnjas u zenske sposobnosti i na prvu loptu nas stavljas tamo.
Na prvi pogled mi se dopala tvoja poslednja recenica, ali ustvari ti si misljenja da mi sada nismo jednaki nego cemo biti, a dok to bude nesmemo ni da pricamo na tu temu jer se kao dokazujemo, jao strasan si ti, ko te nezna... |
|
|
|
|
#114 |
|
Član
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
Evo ja hoću da se oženim nekom ribom koja se razume u kompjutere.
|
|
|
|
|
#115 |
|
Starosedelac
Član od: 15.12.2005.
Zahvalnice: 334
Zahvaljeno 334 puta na 149 poruka
|
@aurora - u potpunosti se slažem sa tobom.
A što se tiče ovog posta iznad tvog... Mogu samo da prokomentarišem kako je opet proradio "neki" muški sindrom, eto vidiš, mi smo manjina ovde (što je itekako očigledno), ali ipak "ne bi trebala da postoji ovakva tema" , zbog " toga da ne bismo pravili razliku između polova"... Interesantno. Moraću da razmislim o ovom, već viđenom, "fenomenu".
|
|
|
|
|
#116 | |
|
Član
|
Citat:
p.s. Sam si rekao ko upravlja sistemom musko-zenskih odnosa. Mi namerno izazovemo takvo stanje hardvera da bi smo mogle pruziti pomoc. Gde je vatra tu se gasi. |
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Član
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
#118 | |
|
Starosedelac
Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 142
Zahvaljeno 703 puta na 359 poruka
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
#119 |
|
Senio®
|
Pade mi na pamet kako bi jedna od kandidatkinja,
koje bi oliver možda mogao da oženi a koje bi mu možda preporučile poznanice sa foruma, mogla da reaguje u tom nekom kompjuterskom braku: Cvrkutavi glas:
šala, naravno ![]() ps @olivere ništa im ne veruj, ko zna kakvu bi ti kompjuterašicu pronašle... uvek čuvaj software, hardware one dobro čuvaju ali vole da ti brbaju po softweru, podese ga dok trepneš, čak ni ne osetiš... mnogi muškarci nikada ni ne saznaju... pazi to vešto rade i one koje se ne razumeju u računare... reprogramiraju te onako tiho, lagano kao da neće... usput... Poslednja ispravka: Simke (12.2.2006 u 10:24) |
|
|
|
|
#120 |
|
Veteran
Član od: 3.12.2005.
Zahvaljeno 8 puta na 7 poruka
|
'Ladno ima dva odgovora sa "ne", ne mogu da verujem...
U sustini mislim da je cela frka oko tog musko/zenskog odnosa ta sto mi kao muskarci generalno tesko podnosimo da su zene pametnije od nas, narocito u oblasti racunara gde je muski deo populacije uglavnom bio dominantan, tako ce uvek biti. Al sam nas pokopao sad svaka mi cast
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||