![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 9.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Naručio sam ovu karticu preko G******** i treba da mi stigne do kraja sedmice...
Ono što me interesuje da li neko ima nekakva isustva sa ovim modelom pošto ne mogu naći kršteni review na netu. Namenjena je za konfu iz potpisa... http://www.sapphiretech.com/presenta...000101&pid=179 link ka oficijelnom site-u... Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
ja je imam oko pola godine i mogu da ti kazem da se neces pokajati...samo procesor ako mozes klokni na oko 3 ghz i uzivaj sve klizi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
Evo danas sam je dobio i samo da kažem da izgleda dobro....
Kartica je OGROMNA... poklopila mi je 3 sata porta i ima otprilike pola santimetra između grafe i tv kartice koja se nalazi u sledećem PCI slotu.... Tek ću je večeras imati vremena da je testiram i bit će super.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
|
![]()
Ako postoji mogucnost da pomeris TV kartu u neki drugi PCI slot (sto dalje od grafe) bilo bi dobro,jer bi tako omogucio grafickoj karti da "dise".
P.S.Neka te lepo sluzi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
Ovo je mATX ploča sa 2 PCI slota.... Tako da nemam gde da je pomerim....
ALI imam jednu 12-ticu koja duva direktno na grafičku svež vazduh sa strane kućišta pa se nadam da će da će to pomoći.... |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Najbolja 4870 | Milos_B | ŠDK - Grafika | 68 | 7.9.2009 19:53 |
Sapphire 4870 1gb/ddr5/256bit | KNB|*B!RJ4N*| | ŠDK - Grafika | 5 | 7.3.2009 18:35 |
Sapphire Atomic HD 4870 X2 | Dusan Despotovic | Vesti | 34 | 5.2.2009 17:43 |
Potrebna iskustva sa stranim hostinzima. | freeminder | Internet usluge | 1 | 10.3.2008 3:56 |