![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 25.6.2007.
Zahvalnice: 53
Zahvaljeno 54 puta na 33 poruka
|
![]()
Tek sto sam resio problem s ruterom i umrezavanjem (o cemu sam se vec zalio), usledile su nove avanture. Nabavio sam externi rack i krenuo da ga formatiram u visti. Format je isao lepo do nekoliko posto dok se najednom nije prekinuo. Izgleda da je u tom trenutku brat zakacio punjac i na trenutak se izgubio kontakt sa fiokom te vise ni vista nije videla hard. Elem, u istom tom trenutku iskljucio se mis (opticki je, pa mislim na situaciju kad se lampica ugasi). Ja sam pokusavao ponovo i ponovo da prikljucim, resetovao i nista. E sad, kako mi je to odmah do onog debelog kabla za struju na vr` kucista, a koji mi cesto pucketa i resetuje komp samo kad ga malo zakacim, onda se u toku tih namestanja misa par puta to ispomeralo. Medjutim, u jednom momentu umesto da ga lepo resetuje, on ga iskljuci, pa ukljuci. I u tom trenutku, komp pocne da se upali, i momentalno se ugasi. Sva svetla, crveno, zeleno, dvd, plus kuciste se cuju na dve sekunde, i onda utihnu na dve. pa se opet probude na dve, pa utihnu na dve. Konfiguraciju sam naveo u profilu, rack je externi. Imao sam ranije probleme sa plocom kad nije htelo da se upali uopste, kad je zakucavalo posle ocitavanja procesora, i razne druge, ali ovo nikad. Utesite me da mi je crkao veliki crni kabel pa se kontakt svaki cas zato gubi!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ex Parrot
|
![]()
Kabal za napajanje je izmedju 100 i 150 din. Kupi jedan i proveri. I ako sam te dobro razumeo prekidi i restartovanja se desavaju kad namestas misa i pomeras taj crni kabal (tj. kabal za napajanje)? Nije to bas zdravo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 25.6.2007.
Zahvalnice: 53
Zahvaljeno 54 puta na 33 poruka
|
![]()
Radi se o tome da je kabl nestabilan, pa kako namestim misa ponekad ga i zakacim, a cim ga malo zakacim, restartuje. Videcu za kabl, nego me je zanimalo koje su jos mogucnosti kvarova
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
S' obzirom da ti se to desava vec duzi vremenski period, treba da budes srecan ako se kvar zadrzao samo na kablu za napajanje.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ex Parrot
|
![]()
Uzmi selotejp (traku sa sela
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
gasi mi se racunar | Milance Z | Kvarovi | 5 | 10.7.2006 11:17 |
Racunar se sam pali?!?!?!?!?! | Peruzzi | Kvarovi | 22 | 3.6.2006 15:53 |
ne znam sta mu je... (racunar se sam gasi...) | branko obradovic | Kvarovi | 15 | 3.2.2006 16:02 |