|
Prenosni računari PDA, notebook, laptop i ostali prenosni računari, ne računajući tablete |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
2.3.2014, 4:20 | #1 |
Član
Član od: 4.12.2013.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
Neispravan Inverter ili flat kabl??
Pozdrav svima, treba mi strucno misljenje, oko kvara koji se manifestuje na sledeci nacin, nakon nekog vremena slika pocne zestoko da igra, brljavi, nista se ne vidi, sve u crtama.. a zatim se normalno vrati kroz 10-ak min, sama od sebe. Za svo to vreme dok na laptopu ona brljavi na eksternom monitoru je ok, sto po meni iskljucuje kvar grafike, ali baca sumnju na ova dva dela iz naslova, koja, naravno nemam i morao bih da kupim, a nisu jeftini, pa da bih ustedeo novac i vreme, koji mi vi savetujete da prvo zamenim, to jest koji pravi ovakve smetnje, ili je tu nesto trece u pitanju. Sa inverterom sam do sad imao kvarove da ne daje pozadinsko osvetljenje, dok flet uopste ne da sliku, alo ovo mi je sad prvi put da se srecem sa ovim kvarom.
|
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
ekran, flat, flet, graficki cip, grafika, inverter, invertor, kabl, konektor, slika |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme | ||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Potreban USB kabl... | doctor | ŠDK - Ostale komponente | 2 | 1.6.2010 21:16 |
UTP kabl i dve uticnice | exciter | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 6 | 19.11.2009 15:32 |
HDMI kabl | Kovle | ŠDK - Grafika | 1 | 18.6.2009 22:17 |
Flat Cable za LG? | Oggy | Aparati i oprema | 1 | 2.11.2008 4:09 |
ipod video + firewire kabl | .com | Foto i audio/video | 5 | 5.8.2007 20:41 |