|
ŠDK - Ostale komponente Saveti u vezi sa kupovinom kućišta, napajanja, periferija, štampača, skenera, tastatura, miševa, džojstika... |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
1.6.2010, 13:09 | #1 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.347
Zahvaljeno 3.306 puta na 2.281 poruka
|
Potreban USB kabl...
Ovako, ne znam više kome da se obratim, valjda sam potrefio podforum. Skoro mi je crkao naponski kabl od portabl zvučnika/docka za plejer. Sa jedne strane se nalazi normalni USB priključak a kabl se sa druge strane završava priključkom kao na ovom adapteru:
Kod mene u Vranju nema nigde, a ni na netu nisam imao sreće prilikom traženja. Dakle, gde mogu da nađem takav kabl? Ukoliko neko poseduje jedan viška, a želeo bi da ga proda neka mi se javi na PM, poludeću, ne mogu da vučem više sa zvučnicima onaj univerzalni transformator od 1 KG Eh, da, da napomenem da znam da postoji ona tema gde mogu da tražim ovakve sitnije delove na forumu, ali nisam mogao da je iskopam pola sata, a moram da pođem u školu pa nemam više vremena za kopanje |
1.6.2010, 13:30 | #2 |
Deo inventara foruma
|
Re: Potreban USB kabl...
Takvi su (ako se ne varam) adapteri sa SEGE i klasični punjači koje možeš naći u svakom "bolje opremljenom" kineskom shopu za male pare i tvoje je samo da nađeš adekvatnu shemu za povezivanje elektronike i portuješ otkinuti kabl sa tog kineskog punjača na USB,spojiš izolir-trakom ili zalemiš i to je to.
Da znam gdje ima gotov kabl - ne znam. Možda po tim shopovima gdje se prodaju accessories za plejere i slično... |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku LoneWolf na korisnoj poruci: | ||
doctor (1.6.2010) |
1.6.2010, 21:16 | #3 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.347
Zahvaljeno 3.306 puta na 2.281 poruka
|
Re: Potreban USB kabl...
Razmišljao sam, naravno, o tome da ga napravim sam, ali mi treba USB kabl dovoljne dužine (koji nemam) i taj priključak... Videću već... Ako neko zna gde bih mogao da ga nabavim ili slično, nek' javi
|
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme | ||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
UTP kabl i dve uticnice | exciter | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 6 | 19.11.2009 15:32 |
HDMI kabl | Kovle | ŠDK - Grafika | 1 | 18.6.2009 22:17 |
USB kabl i 3.5mm adapter | Stojadin | Modovi | 6 | 26.10.2007 1:02 |
ipod video + firewire kabl | .com | Foto i audio/video | 5 | 5.8.2007 20:41 |
potreban flet kabl za e250 | Arvaji83 | Aparati i oprema | 1 | 22.6.2007 22:42 |