![]() |
![]() |
|
Slobodni softver Teme o softveru otvorenog koda (programi i operativni sistemi), projektima, zajednici... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Kada sam na Mozilli, cesto se desi da se izgubi veza, kao da sam se diskonektovao. Nakon desetak minuta, sama se vraca. Da li neko zna kako da se sredi ovaj bug, jako me nervira.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka
|
![]()
Meni to vise lici da je problem do konekcije,sem ako se doticni problem desava samo u Mozilli-u u sta sumnjam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
|
![]()
Koju konekciju koristis? SBB? ADSL? Dial-up?
Ako vec ciljas na mozillu, skini najnoviji Firefox pa probaj. Ja na ubuntu 7.04 nemam nikakvih problema (SBB net, Firefox) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
Imam kablovski, ali nije SBB vec prijedor.com, ali vjerovatno vi nikad culi
![]() Pokusacu sa najnovijom mozillom. ~[edit]~ : Evo instalirao sam drugi web browser i ista stvar, samo sto ovdje je podnosljivije jer se ti ispadi dogadjaju mnogo rjedje. ~[edit2]~ : Ako ko moze da pomogne ovo me izludjuje. Na XP se ovo ne desava. Poslednja ispravka: _RaZoR_ (25.8.2007 u 12:54) Razlog: Rezultat |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Ljudi. Volio bih stvarno biti na Ubuntu ali me taj internet *ebe u zdrav mozak.
Pitao sam svoj provider za pomoć, koliko se sjećam rekli su mi da promijenim neki KDU/KDE SETTINGS(tako nešto) na 1500 (valjda). Je l' se može ikako napraviti ? ~EDIT~ Pisalo je da treba na jedno od ova dva : 1500 ili 1480 Please ko zna nek pomaga Poslednja ispravka: _RaZoR_ (8.9.2007 u 21:34) Razlog: smrc |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Ex Parrot
|
![]() Citat:
pogledaj http://www.brunolinux.com/06-Fine_Tu..._Settings.html pre nego namestis podesavanje za stalno, probaj sa nekoliko vrednosti (pogledaj koja je sad pa stavi onu koju ti je provajder rekao, pa ako nece ni sa jednom, probaj neku drugu vrednost...) |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku GoranSTX na korisnoj poruci: | ||
_RaZoR_ (9.9.2007) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Ubuntu 7.04 v 6.10 | JovanK | Slobodni softver | 18 | 29.5.2007 23:07 |
Problem sa zvukom | dusan4 | Zvuk na računaru | 6 | 21.10.2006 20:27 |
Veliki problem sa RAM memorijom | leka | Kvarovi | 10 | 27.7.2006 10:17 |
problem sa ramom i klokom procesora | mad_skillz | Kvarovi | 1 | 18.7.2006 10:50 |
ubuntu 6.06 i monitor (problem) | HacKing | Slobodni softver | 14 | 14.7.2006 23:46 |