![]() |
![]() |
|
Zvuk na računaru Zvučne karte, zvučnici, slušalice... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 28.2.2012.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ovako, u kuci imam razvuceno ozvucenje po svim prostorijama (dnevna soba, soba, hodnik, kuhinja, kupatilo...) i svi ti zvucnici su prikaceni na pojacalo koje mi stoji u dnevnoj sobi, koje je povezano sa gramofonom i ostavljen je jack 3.2mm za povezivanje racunara... Koristim lap top od nedavno i zanima me da li postoji nacin ili neki uredjaj da prenesem bezicno zvuk iz lap topa do pojacala? Na primer kad lezim u sobi da mogu menjati pesme ili kontrolisati zvuk kao da mi je lap top prikacen direktno kablom na pojacalo? Hteo bih nesto kao wirless ozvucenje po kuci, kao sto ima wirless miseva, tastatura, slusalica i slicno pa me zanima da li postoji neki uredjaj za bezicni prenos zvuka na pojacalo i sta mi treba da bih to izveo? Pozz, nadam se da razumete sta mi treba
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Veteran
Član od: 4.3.2006.
Zahvalnice: 62
Zahvaljeno 48 puta na 43 poruka
|
![]() Citat:
p.s. izbaci to bezicni prenos zvuka jer................ samo razmisli o tome... ![]() z, pRo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 28.2.2012.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pa i meni je to skoro nezamislivo, ali eto razmisljam kad vec mogu slusalice zasto ne bi moglo da se napravi i sa ovim... Pazi kablova po kuci nemam, sve to stoji u regalu.. Ma najbolje kupiti jedan slabiji komp da stoji i sluzi samo za muziku... U svakom slucaju hvala na pomoci ideja mi propala...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
Član od: 11.5.2006.
Zahvalnice: 84
Zahvaljeno 160 puta na 135 poruka
|
![]()
Kad si spomenuo slusalice, rasturis neke izvadis zvucnike i stavis kabl sa 3.5mm dzekom ubodes u pojacalo, baterije zamenis adapterom i eto bezican prenos zvuka od racunara do pojacala. :-D
sent by tT |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]()
Radio možda? Jeste analogno ali je i najjednostavnije rešenje. Kupiš za 1000 kinti radio odašiljač za kola, u njega tutneš kabl iz kompa i na pojačalu (predpostaviću da ima radio prijemnik) uhvatiš frekvenciju i eto rešenja.
Ne znam koliki je domet tih uređajčića, verovatno nije najbolji, ali nije skupo da probaš. Naravno možeš i da se igraš sa drugim, jačim uređajima. Jedino bi ti bilo napajanje problem jer rade na 12V, što sa laptopa ne možeš da izvučeš, pa ćeš morati sa baterijama da se akaš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]()
Da, to rešenje sa kablom je baš zgodno i bežično...
U svakom slučaju ako hoćeš kvalitetno, nećeš jeftino proći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
bezicni, wirless, zvucnici |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Internet, bežični, lokacija zrenjaninski put | kefalo | Internet usluge | 1 | 5.2.2011 1:36 |
Winamp kontrola zvuka . | - Peki - | Zvuk na računaru | 1 | 29.11.2010 1:36 |
Spajanje zvuka i videa i čišćenje zvuka? | touch_master | Video/TV softver | 4 | 15.3.2010 21:24 |
Bežični prenos TV signala | Tihoj | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 2 | 16.5.2009 15:30 |
Program za merenje jacine zvuka | Child_of_Bodom | Aplikativni softver | 4 | 26.6.2007 12:51 |