![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Starosedelac
Član od: 4.11.2007.
Zahvalnice: 1.754
Zahvaljeno 629 puta na 363 poruka
|
![]()
kako sam ocekivao da ce biti, ovo je uzas i ocaj. Sve moguce stvari koje su obelezile prethodne Gothic igre su uklojnene, nema reakcije NPCova na kradju njihove imovine, ne moze se napasti ni jedan NPC, facijalna animacija je ocajna, questovi su dosadni i klasicni za MMORPGove, igra vise ne odise atmosferom kakvu samo Gothic ima, moze se previti oruzje, kuvati i praviti napici gde god hocete, AI je retardiran (osim na Gothic difficulty) itd itd. Jedino sto povezuje ovu igru sa prethodnim jesu neki likovi. Jedino je grafika odlicna, po mom misljenju, sve ostalo je vec vidjeno u drugim igrama, ili je uprosceno. Combat system je ok, mada nervira ovo rolovanje, ne moze covek normalan blok da napravi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Veteran
Član od: 6.2.2007.
Zahvalnice: 130
Zahvaljeno 196 puta na 147 poruka
|
![]()
Nemoguce je igrati igru dok ne izadje neki patch, hotfix, stagod... samo secka i secka, nezavisno od video podesavanja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.3.2009.
Zahvalnice: 2.048
Zahvaljeno 971 puta na 571 poruka
|
![]()
^Heh meni sa phenom 9500 i 4770 igra radi korektno,sa oko 30 FPS-a(ponekad padne oko 25). Mozda zbog cetvorojezgranog procesora...
Mada je igra obican klise i sto se tice price,a i gotovo svega ostalog,ali moze da se igra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Starosedelac
Član od: 1.9.2008.
Zahvalnice: 610
Zahvaljeno 434 puta na 256 poruka
|
![]()
Meni na maximum grafici igra radi na 25-30FPSa. Igru sam ukupno igrao 30 sekundi jer nisam imao vremena, ali koliko sam primetio, u odnosu na demo, igra je malo zahtevnija. Iako FRAPS pokacuje 25-35 FPSa, ja imam osecaj kao da se likovi ponekad koce. Sutra cu da je igram pa cu da vidim kakva je (ova crackovana verzija)
![]() BTW, zna li neko problem sa lebrecom vegetacijom koja se vidja samo kod odredjenih uglova? Poslednja ispravka: DeCoy (16.10.2010 u 1:43) |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Član
|
![]()
U pocetku mi se i nije toliko svidela...ali sto je vise igram sve mi je zanimljivija igra. Jeste da je izgubila sve ono sto je Gothic izdvajalo od drugih RPGova, ali ipak nije za bacanje. Ako nista drugo igracu je samo zbog grafike, jer kontam da je to i najbolje u igri. Stavio sam sve na max i radi super, na konfi iz prof., nisam proveravao fps. Ali kontam da je preko 30. Nikako mi se ne svidja kako su odradili levele...fajt jos i nije toliko los...glupo je sto su izbacili skills koje ucis od drugih kao sto su hunting, thieving...
Jel neko zna kolika je mapa...sad sam na onom vecem ostrvu i bice jadno ako je to cela mapa. Bilo bi extra da su odradili Khorinos... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Član
|
![]()
Kako da pravim oruzje? I kako da koristim one recepte? Jednom sam otishao kod smitha i uzeo da glrejem metal i od tad mi stoji mala ikonica u donjem desnom uglu i pise crafting...e sad sta dalje...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Član
Član od: 21.1.2010.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 30 puta na 23 poruka
|
![]()
Udji u inventar,idi na opciju scrolls i desnim klikom izuci sve resepte,zatim idi na crafting slovo C tu imas dve opcije,prva je za pravljenje oruzija,a druga za pravljenje napitaka.
Sve to mozes da napravis pod uslovom da imas odgovarajuce sastojke...biljke,razno kamenje,prazne bocice.... |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku GrubbY na korisnoj poruci: | ||
Lord Of Midnight (17.10.2010) |
![]() |
#269 |
Deo inventara foruma
Član od: 21.5.2008.
Zahvalnice: 1.072
Zahvaljeno 1.096 puta na 715 poruka
|
![]()
Kolko vidim igra radi loše jedino ljudima koji imaju slabiji proc sa malo keš memorije. Nadam se da neću imati problema na konfi iz profila.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Banned
|
![]()
Mora da si oslepeo onda.
Broj jezgara je bitan, koliko ja mogu videti. A ti imas dual core procesor... |
![]() |
![]() |
![]() |
#271 |
Novi član
Član od: 16.7.2010.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]() ![]() Imam konfiguraciju intel 8400 sa 6 Mb keša, grafičku 4850 512 - 256 , memorije 4 Gb . Grafička je gigabajte Ati 4850 i Gotika 4 ne secka ali je problem sa travom i manjim drvećem. Trava je u nebu kao oblaci a žbunje i manje drveće pri nailasku do njih nestaju. Na manjem drvetu nestane lišće a ostane čisto drvo. Ubacio sam atijeve drajvere i trava je uredu ali i dalje žbunje i lišće nestaje pri prolasku pored njih. Igricu sam uzeo od čoveka koji skida sa interneta. Zna li neko šta je u pitanju. Inače likovi koji stvaraju priču su ubacili i devojku Ivi što je u trendu, ali su sa leptirićima koji označavaju gde je biljka i fluorescentnim likovima sa kojima treba razgovarati nešto slično Fable-u ubili su lepotu prethodnih delova.Lik ima kosu kao da je na glavu stavio slamu.Likovi su životniji što je poboljšanje. Ali da se vratim na žbunje i travu pa, da li su i dalje u pitanju drajveri ili treba neki pač. Sreće li se još neko sa tim problemom, Inače sve ostalo je OK. |
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Veteran
|
![]()
Bojim se da je to "normalno", radi preglednosti, kada prolazis kroz zbunje - ono nestaje. Glupa fora ali mislim da je to namenski napravljeno, ni meni se ne svidja, mada s obzirom da ne igram G4 dok ne padne neki quad bas me briga
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Veteran
|
![]()
Evo ja instalirao Gothic 4, radi stabilno ali sporo, nemam lisca po nebu kao sto su neki prijavljivali ali sam hteo pitati da li je neko uspeo da natera hotfix na "nasu" veziju?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Veteran
Član od: 11.6.2007.
Zahvalnice: 76
Zahvaljeno 142 puta na 129 poruka
|
![]()
Jedna stvar je ocigledna. Armija ljudi koji su radili na ovoj igri nemaju ni malo obzira prema nama koji igramo iskljucivo rpg naslove i to ne sve. Kao da su ovde angazovani pocetnici koji tek uce posao a ne iskusni profesionalci. To je utisak koji sam stekao posle 15 minuta provedenih uz nesto sto nosi naslov Gothic IV.
Ovu igru je najbolje odigrati krajem decembra - polovinom januara kada sve bude ispeglano kako treba. Sa hardverske strane igra radi odlicno, jedina zamerka odnosi se na preterani ultra high intenzitet sencenja koji je po hardverskoj zahtevnosti i po mom skromnom misljenju Gothic IV x2. Poslednja ispravka: ognjen_ogi (18.10.2010 u 19:43) Razlog: mnogo se ponavlja 'koji' ali nema veze. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku ognjen_ogi na korisnoj poruci: | ||
White Ripper (21.10.2010) |
![]() |
#275 |
Član
|
![]()
Presao sam i sad mogu slobogno reci da je igra waste of time...nije ni slicna Gothicu. Jedino je grafika vrh...ostalo je...S*R*A*N*J*E.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Starosedelac
Član od: 1.9.2008.
Zahvalnice: 610
Zahvaljeno 434 puta na 256 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Član
|
![]()
Valja igra, bar prica zbog toga sam je jedino igrao, skroz zanimljiva (bice nastavka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Veteran
|
![]()
Zar je toliko kratka igra? Ostali delovi su se igrali po mesec dana
![]() Koliko vam je playtime? |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Banned
|
![]()
Sumnjam da je zavrsio...daj DOKAZ!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Član
|
![]()
Oko 17 sati. A nemam sta da dokazujem bilo kome
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
arcania, gothic, gothic 4 |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Gothic III | Guardian | Role-Play | 1579 | 25.5.2020 18:56 |
Gothic 3 - The Beginning | Patton | Igre za mobilne telefone | 6 | 22.4.2008 10:48 |
Gothic 3, NFS MW zahtevnosт | Alek | Grafika | 50 | 25.3.2007 15:53 |
Elder Scrolls vs Gothic? | karlito brigante | otpaTci | 6 | 21.11.2006 23:58 |