![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 29.4.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
e ovako , spavam ja nocas kad cujem neku buku oko kompa tj onaj pisak kad se pali , ja onako sav nikakav pogleda kad svijetli crvena lampica i poslije 2-3 sekunde ugasi se , ja kontam mozda sanjam , nije proslo 5 sekundi kad se opet krenu paliti i opet se ugasi , sta cu u sred noci raditi , samo ga ugasim pozadi , budim se jutros , sjetim se toga , sve ono kontam sanjao sam , pogledam za komp kad ne svijetli mis znaci ipak je bilo nesto
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
To su bili gremlini, imaju oni te tripove da se javljaju i da pale/gase kompove tokom noci.
![]() Verovatno je bilo neko setovanje do BIOS-a, da li je bila ukljucena opcija Wake on LAN ili nesto drugo, pitanje je. Da se dugme zaglavilo, komp bi se izgasio i ne bi se palio vise dok ne sredis problem a da su kablovi sada bi opet imao isti problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
|
![]()
haha gremlini
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
V.I.P. Test Drive
Član od: 18.2.2007.
Zahvalnice: 1.159
Zahvaljeno 2.446 puta na 1.922 poruka
|
![]()
Najverovatnije ti je pokvareno power dugme, koliko god to bizarno zvuchalo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ako ti onda vec ne radi power dugme, iskoristi dugme koje koristis kao restart za paljenje racunara. Moraces kablove za restart koji su povezani na ploci premestis na pinove koji su rezervisani za paljenje (PWR pin).
Poslednja ispravka: dzonihsv (29.4.2009 u 13:26) Razlog: typo |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Novi član
|
![]()
izgleda da ipak nije do power dugmeta , juce je radio normalno cijeli dan i navece opet dodjose gremlini
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pomoc oko prezentacije u Power point-u? | Oliver_ | Aplikativni softver | 4 | 17.6.2009 0:30 |
Acer Aspire 5735Z ili 5730Z | Neky | ŠDK - Prenosni računari | 1 | 5.1.2009 21:27 |
Power DVD + .avi + podesavanje subtitle-a ?! | polarnimeda | Video/TV softver | 0 | 11.9.2007 23:59 |
Zamena za Power DVD | Covenant | Aplikativni softver | 13 | 12.2.2006 17:03 |