![]() |
![]() |
|
Kompjuteri i film Uticaj kompjutera na film i primena kompjutera na filmu |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Po me ni najgori film je
DRAKULA 3000(lol),prica ide ovako u svemiru tipovi nasli neki brod koji je jos oodavoooo nestao a u njemu ima mnogo sanduka i oni nezanju nista ni o vampirima i o bogu jer je to 3000. godini zabranjeno. Ali oni pronalaze dokument da je brod krenuo sa PLANETE TRANSILVANIJA na planetu (nemam pojma). i jos je jedan clan ekipe koje je nasao brod je cukun,cukun,cukun,cukun,cukun,cukun,cukun,... unuk VAN HELSINGA. Sve gore od goreg a film se zavrsava tako sto preziveli CRNJA i ROBOT(koji je nekad sluzio kao sex igracka) idu da se ... pa znate.. i JOS brod leti ka suncu kako bi unistili vampira. NADJITE GORI FILM |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.642
Zahvaljeno 11.135 puta na 7.119 poruka
|
![]()
Skoro sam gledao neku komediju Churchill sa Cristianom Slaterom!!!
Teski shit! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.000
Zahvaljeno 401 puta na 248 poruka
|
![]()
Kuca od voska - nije samo nagori vec i najsmesniji horor, gledao sam sa drugom i crkli smo od smeha. A onda smo ukljucili poljsku sinhronizaciju i jos vise se smejali.
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku 3LANCER na korisnoj poruci: | ||
AmigAdi (27.2.2014) |
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]()
A da jos jedan VEOMA OCAJAN film je PI, jedan pacenik hoce da nadje formulu za PI u matematici, i on trazi na svom mocnom racunaru(iz 80-tih), i vlada amerike tajno mu daje jaci samo da on nadje PI, i on trazi i trazi i ima cudene snove(pomalo je lud) vidi ziva srca i nalazi ih svuda i snu (sto je najgore film je sniman crno beo), glavni glumac(taj ludi) je onaj sto glumi u borilackom klubu sa bred pitom..
i gde stadoh aaaaa i nadje on matematicku formuku za PI. I sad ga juri vlada, jure ga JEVREJI jer misle da im se tako zove bog(formua PI) i traze kako bi oziveli svog boga. Pitanje da li majmuni izmisljuju ovako glupe filmove, kao fortune cookes u Simpsonovima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka
|
![]()
Iako ih mnogi ljudi dizu u visine(ko zna zbog cega
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.672
Zahvaljeno 4.121 puta na 2.693 poruka
|
![]()
Sto sam gledao neko njesra neki japanski film sa godzilom, valjda Godzila2000, ili tako nesto. Koliko naivno izgleda, to je smesto.
Takodje veliko sra-nje je i Mortal Kombat 2 (bio nekom prilikom na Pinku u nocnim satima). Sta reci, ma Mocni Rendzeri izgledaju ozbiljnije od ovoga. Jadno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
Član od: 10.1.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Napoleon Dynamite je meni nesto najgore sto sam gledao. Film je trebao da bude komedija, ali nisam se nasmejao ni jednom dok sam ga gledao, a odgledao sam ga cisto da bi video da li je do kraja retardiran istim intenzitetom... I jeste. Strasno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Član
Član od: 2.3.2006.
Zahvalnice: 53
Zahvaljeno 143 puta na 67 poruka
|
![]()
Mars Attacks i Spiderman 2 . Izdržao sam po pola sata u oba slučaja... Slošilo mi se od tolike gomile gluposti u tako kratkom vremenskom periodu.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Veteran
Član od: 3.12.2005.
Zahvaljeno 8 puta na 7 poruka
|
![]()
Hotel Od Milion Dolara, smorio me do bola, ne znam sta bi Mel Gibsonu da glumi u onakvom filmu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banana
Član od: 9.1.2006.
Zahvalnice: 697
Zahvaljeno 2.635 puta na 1.358 poruka
|
![]()
Sekula se ženi
![]() Ne znam koji Q mi je bio da gledam domaći film ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Član
|
![]()
Film sa najgorim scenarijom je definitivno "House of 1000 corpses".Film koji je toliko bez horor dinamike(a navodno treba da je horor),da mi se pod-crtani iz Simpsonovih,Itchy and Scratchy,cine kao ozbiljna horor dela.
Sto se tice glumackog dela,najgori je film u kome glumi Britney Spears cini mi se "Nismo vise klinke".Izuzetno lose odradjena gluma,koja sramoti filmsku umetnost,bez opravdanja sto se glavna glumica bavi profesionalno pevanjem a,ne glumom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
XXXtreme
|
![]() Citat:
![]() @topic Najgori film koji sam gledao , pa ne mogu bash da izdvojim neki.Ali jedan od loshijih je na primer od skora Tokyo Drift.Ne verujem kako unishte neki zanr samo zbog komerijalnih svrha. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Novi član
|
![]() Citat:
To sto je film crno beli mu daje poseban sarm.Na svakom koraku se vidi stil snimanja,odnosno rezija Darena Aronofskog(Darren Aronofsky) ciji film Requiem for a Dream svrstavam u 10 najboljih filmova koje sam pogledao.Jedva cekam njegov novi film The Fountain. Da zakljucim Pi je zanimljiv i intrigantan film za one koji se iole potrude da ga shvate.Za kraj par linkova: http://imdb.com/title/tt0138704/ http://imdb.com/name/nm0004716/ http://imdb.com/title/tt0180093/ http://imdb.com/title/tt0414993/ |
|
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Raider28 na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#15 |
Veteran
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 9 puta na 6 poruka
|
![]()
Ne treba zaboraviti ni Home Alone 4 koji je pun "engleskog humora" koji ostatak sveta ne razume ( mozda razumu neka deca koja su tu pred zabaviste ) .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Starosedelac
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.000
Zahvaljeno 401 puta na 248 poruka
|
![]()
glup je i Hitch za koji su mi neki tvrdili da je komedija a ako je bilo 3 iole smesne scene skidam kapu. cak je i film sam nekako dosadan, samo nesto razglabaju i uopste ne znam sta mi bi da ga uzmem iz videokluba (cak se ni mojim roditeljima nije svideo)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.642
Zahvaljeno 11.135 puta na 7.119 poruka
|
![]() Citat:
@3LANCER dobro si me upozorio za Hitcha.Dobio sam DivX pre neki dan,pa cisto da ne trosim vreme gledajuci ga ![]() I da,setio sam se,ubedljivo najgoreg filma koji sam gledao: "komedija" Freddy got fingered |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Starośeđelac
|
![]()
Scary Movie,svaki dio.
Neopjevano njesra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.672
Zahvaljeno 4.121 puta na 2.693 poruka
|
![]()
Koliko ja vidim u ovoj gomili ima cak i prosecnih, a ne losih filmova. A za divno cudo nasao se i (relativno) dobar film kao Pi.
Koliko ljudi, toliko razlicitih ukusa... Poslednja ispravka: player1 (13.8.2006 u 16:14) |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
CSC
Član od: 23.11.2005.
Zahvaljeno 2.587 puta na 1.855 poruka
|
![]()
Jeda od glupljih filmova koji sam pogledao definitivno je i film Emira Kusturice ZIVOT JE CUDO ....uspeo sam da odgledam nekih 30-35 minita i film mi je bio toliko napran i glup da sam morao da ga ugasim iako ja to cinim veoma retko...ali ovo sam jednostano morao.....kola koja idu po sinama......medved juri postara...mislim sta reci.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|