|
Ostale komponente Kućišta, napajanja, periferije, štampači, skeneri, tastature, miševi, džojstici... |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
15.11.2014, 2:06 | #1 |
Banned
Član od: 21.2.2010.
Zahvalnice: 254
Zahvaljeno 6 puta na 5 poruka
|
Skype ne vidi kameru na win xp sp3
Masina na kojoj cele veceri pokusavam da instaliram kameru zadovoljava oficijalni sistemski zahtev na sajtu skype, cak su neki segmenti i prevazisli trazeni minimum (1,4GHz procesor, 512 RAM, 128 MB fx5200), ali ipak ne moze da podrzi Win7.
Kamera A4 Tech Viewcam pro pk-835 je perfektno radila u stara dobra vremena na ovoj masini kada skype nije bio tako neskroman kao sto je sada, pa misli da svi imaju win7/8, imaju 50mb/s protok i furaju hd quality kamere. Instalirao sam drajvere sa zvanicnog A4 tech sajta za nju (originalni disk mi je nestao sa kutijom u kojoj je bila), pritom se instalirao i softver uz nju HAcamp na kome se vidi da ona radi, ali skype nikako da je prepozna (can't detect i salje me na onaj stupidni FAQ). Kada je prebacim na Win7, on je odmah instalira sam i spremna je za skype, radi super. Kamera je high quality, kako je i trazeno na zvanicnom sajtu skype. U cemu je stvar? Bolji drajveri ili je sp3 nemocan za tako nesto, a pise da podrzavaju sp3. |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
skype, sp3 |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme | ||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Vicevi | Oblivion | Cvet kompjutera | 5481 | 27.5.2022 5:52 |
Avioni | Dr Zoidberg | Brbljaonica | 3931 | 17.4.2022 21:11 |
Pesma/e koja vas najviše dirne? | Wolverine | Opšta kultura | 1131 | 5.9.2019 15:13 |