|
ŠDK - Foto i audio/video Saveti u vezi sa kupovinom fotoaparata, Televizora, MP3 i DVD/DivX plejera... |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
22.11.2007, 16:18 | #1 |
Novi član
Član od: 18.11.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
Novi iPod nano, Creative Zen, iPod classic ili iPod Touch
nikako da se odlucim sta da uzmem
1.novi nano je bas kul ali zvuk su mu ocenili sa 7 od 10 i tak ekran je malo mali- 18500 dinara(8gb) 2.creative zen je malo nepoznat svima ali extra spec+fenomenalan zvuk,oskudna oprema i nisam bas siguran da li da ga uzmem jer ga niko nema pa necu da eksperimentisem-19500 dinara(8gb+sd slot) 3.ipod classic 80gb-22500 dinara,jedino sto me ovde brine je hard disc posto sam procitao ovde na forumu da su neki imali problem sa njim,da jednostavno stane i kraj,posle popravka-boli glava,uzeo bih ja njega u comtradeu ali necu da se cimam sa tim kvarovima 4.ipod touch-27500 dinara(8gb)-daleko najnapredniji od svih na trzistu,znaci dere sve odtale-ogroman ekran,touch screen,wifi internet,gledanje filmova je opusteno bez problema,ali nisam siguran da li da dam te pare za 8bg+cujem da touch screenovi i svi veci ekrani imaju problem sa mrtvim pixelima sta vi mislite,sta je najbolje od ova 4,sluske bih uzeo neke sennheiser ili sl. |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme | ||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Ipod Nano 2 gen | alesandro | Foto i audio/video | 69 | 19.2.2008 16:18 |
Creative Zen Nano Plus ili iPod mini? | Wolverine | ŠDK - Foto i audio/video | 6 | 6.4.2006 13:28 |