Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Drive > Šta da kupim? > ŠDK - Foto i audio/video

ŠDK - Foto i audio/video Saveti u vezi sa kupovinom fotoaparata, Televizora, MP3 i DVD/DivX plejera...

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 22.11.2007, 16:18   #1
luleas
Novi član

Član od: 18.11.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Određen forumom Novi iPod nano, Creative Zen, iPod classic ili iPod Touch

nikako da se odlucim sta da uzmem
1.novi nano je bas kul ali zvuk su mu ocenili sa 7 od 10 i tak ekran je malo mali-
18500 dinara(8gb)

2.creative zen je malo nepoznat svima ali extra spec+fenomenalan zvuk,oskudna oprema i nisam bas siguran da li da ga uzmem jer ga niko nema pa necu da eksperimentisem-19500 dinara(8gb+sd slot)

3.ipod classic 80gb-22500 dinara,jedino sto me ovde brine je hard disc posto sam procitao ovde na forumu da su neki imali problem sa njim,da jednostavno stane i kraj,posle popravka-boli glava,uzeo bih ja njega u comtradeu ali necu da se cimam sa tim kvarovima

4.ipod touch-27500 dinara(8gb)-daleko najnapredniji od svih na trzistu,znaci dere sve odtale-ogroman ekran,touch screen,wifi internet,gledanje filmova je opusteno bez problema,ali nisam siguran da li da dam te pare za 8bg+cujem da touch screenovi i svi veci ekrani imaju problem sa mrtvim pixelima

sta vi mislite,sta je najbolje od ova 4,sluske bih uzeo neke sennheiser ili sl.
luleas je offline   Odgovor sa citatom ove poruke

Bookmarks sajtovi

Alatke vezane za temu
Vrste prikaza
Pregled sa stablom odgovora Pregled sa stablom odgovora

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Ipod Nano 2 gen alesandro Foto i audio/video 69 19.2.2008 16:18
Creative Zen Nano Plus ili iPod mini? Wolverine ŠDK - Foto i audio/video 6 6.4.2006 13:28

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 17:42.