|
ŠDK - Foto i audio/video Saveti u vezi sa kupovinom fotoaparata, Televizora, MP3 i DVD/DivX plejera... |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
30.3.2006, 22:25 | #1 |
Novi član
Član od: 25.3.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
Jel neko probao NEO mp3 player - iPod Nano rip?
Danas sam u jednom mega marketu videla crni iPod Nano Neo ripoff od 512mb za 5700 din... Ultra jeftino za plejer koji ima FM, audio rec (naravno, nema line in), igrice (neke idiotske) i video prkaz. Kako vec godinama bacam hejt po svima za koje znam da su posrnuli i pazarili neki od ultra budget-friendly uredjaja iz pozamasne palete Neo ripoff aparatura, sada se nalazim u sladak limun sitauciji...
U isto vreme je lep i bezocno odvratan: pravi termin je trash. Surovo zbudzeni meniji u nekim kajsijastim prelivima, kontrast kome ni muljava voda ne bi zavidela, a opet ima neceg milog u tim krzavim pikselima... Ipak, mastu mi je nazesce raspalio podatak da je format videa koji pusta neki "Original creation MTV film" sta god to bilo, ali samo kada zamislim Futuramu na necemu sto je manje od 90x90px, sjajno. Izgled mu najvise kvare nasilovani natpisi NEO i MSONIC, koje bi valjalo sastrugati ili necim pelepiti... Mislim da je ovo naj-best-trash-buy godine... Ako neko zna za stvari tipa: "Ne sme da se hrani posle 10, da se ne pretvori u gremlina", hvala najlepse na pomoci E, da, to je otprilike ovo, samo sa jos trash natpisa: http://cgi.ebay.com/TPOD-NEO-1GB-BLA...QQcmdZViewItem Inace, vec godinama bacam hejt i po onima koji su posrnuli i pazarili neki od precenjenih iPoda (sem ako im nije svakodnevno potreban i kao prenosivi HD, tu vec nema druge), tako da mi nece pomoci defile Apple promoterki sa svojim "savrsenim" Shuffleovima |
2.4.2006, 12:02 | #2 |
Član
Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 8 puta na 8 poruka
|
Re: Jel neko probao NEO mp3 player - iPod Nano rip?
Ja sam kupio cerki iPod shuffle i tesko da je ona promoterka ali sam bio prijatno iznenadjen.
Nano sam probao u jednoj radnji i da nemam T3 koji sam platio tad bas dosta Nano bi se udomio (bas kao HD) Zanima te jedan polovni Tungsten T3, on moze da sluzi i za muziku i jos puno toga fino. A ja onda prelazim u "hejt" grupu. |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme | ||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Da li je neko probao Google Earth ? | the 1st one | Internet tehnologije | 60 | 7.4.2009 7:54 |
VP6 player | Plasaw | Video/TV softver | 7 | 24.12.2005 17:08 |