![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
Član od: 26.7.2007.
Zahvalnice: 444
Zahvaljeno 171 puta na 117 poruka
|
![]()
Imam instaliran XP sp2 oko godinu dana.
Kad kliknem na properties pa desktop, nece da se otvori skoro minut...posle se otvori. Ako kliknem na close, bude "not rensponding" i onda "send-dont send". Sve ostalo radi normalno, settings, themes, appearance, screen saver. Problem je cudniji zato sto sam ponovo instalirao sistem na ponovo kreiranu particiju...i opet na opciji desktop zakoci? Menjao sam ikone My Computer i sl..Bio mi je instaliran Tune up 2008.. pa reko mozda je nesto zaglupavio. I ne bih ja ni obracao paznju na to, ali sada sveze instaliran sistem na izbrisanoj i ponovo napravljenoj particiji ...doduse opet sam promenio neke ikone, stavio wallpaper..(ali jos nisam instalirao Tune up utilities)...i opet stinking Desktop koci MINUT!!! Instalirao sam jedino drajvere za plocu, graficku, kaspersky2009 i usb protect. Drugu particiju (imam dve) nisam dirao. Obe su NTFS. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
Ja sam ranije imao slican problem,i instalirao sam bio svez Windows,bez ikakvih dodatnih `programa za ulesavanje i optimizaciju`,ali kao i ti,nisam dirao drugu particiju,u kojoj je i bio problem,na kraju kada sam saznao,nije bilo nijedne dtuge pomoci,nego format...ali,pogledaj ti zauzece procesora u task manageru,instaliraj sve sveze up-to-date drajvere,pa javi sta je i kako...ja sumnjam da je virus,koji se nalazi na drugoj particiji...
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku MC WyYt ?1 na korisnoj poruci: | ||
real022 (24.1.2009) |
![]() |
#3 |
Superb Moderator
Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 3.099
Zahvaljeno 4.103 puta na 1.237 poruka
|
![]()
Drajveri ili neki hardverski problem. Da li si otvarao Device Manager, da li je tamo sve ok?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
Član od: 26.7.2007.
Zahvalnice: 444
Zahvaljeno 171 puta na 117 poruka
|
![]()
U Deviceu sve Ok.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
V.I.P. Test Drive
Član od: 18.2.2007.
Zahvalnice: 1.159
Zahvaljeno 2.446 puta na 1.922 poruka
|
![]()
Ja bih probao neki dobar Registry Cleaner, ako to ne pomogne nimalo onda slobodno Windows Repair, nishta ne gubish
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kablovski modem Motorola -> AirLive 5460apv2 -> PC desktop na LAN, laptop bežično... | Maverick | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 8 | 18.5.2011 0:25 |
Kako podesiti Remote Desktop Connection | ddule | Operativni sistemi | 8 | 7.10.2008 12:45 |
Klinac ubio Đenku (desktop prazan) | urke | Operativni sistemi | 9 | 29.12.2007 13:18 |
Wireless ADSL Gateway -> Desktop + Laptop | stevan1986 | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 2 | 13.11.2007 19:12 |
ATI Radeon desktop effects | SrXXX | Slobodni softver | 22 | 29.6.2007 23:31 |