31.8.2010, 18:27 | #1 |
Veteran
|
HTC Desire
Evo napokon sam prestao mrziti Android pa sam pomislio da uzmem neki Andr telefon. Treba mi neki allaround kao N95,pa sam naišao na Desire. Čuo sam da je dobar i sve ali kažu da mu je baterija jadna i da jedva izdrži dan pri intenzivnom korišćenju ali da se može uraditi smanjivanje jačine svjetlosti ekrana, regulisanje upaljenih procesa itd ali kažu da će uskoro izaći HTC Desire HD,pa me brine to. Biće skuplji,imaće veći ekran i pravo snimanje u HDu što mi i nije potrebno, a Android 2.2 mogu dobiti preko updatea,tako da.. Koje je vaše mišljenje?
|
31.8.2010, 19:20 | #2 |
Veteran
|
Re: HTC Desire
Oooo, federer, odlucio si se prikloniti carztvu zum,zum,pju,pju efekata
Telefon je skoro savrsen,jedina mana mu je, probaj da pogodis, baterija! Konkretno, meni izdrzi manje od jednog dana ali ga ja urnisem sa stalnim zujanjem na netu Inace,bez toga moze da izgura 2 dana uz umereno koriscenje. Sve osim baterije funkcionise savrseno, surfovanje je uzivanje na ovom cudu, kvalitet slika je dobar, aplikacija ima jako mnogo,i svakim danom ih je sve vise... DesireHD stize po nekim najavama 15.septembra. Bice veci, a da li ce biti bolji,videcemo. Moj ti je savet da ako ti nije hitno,sacekas da izadje HD,pa da vidis kakva ce mu biti cena. Moja slobodna procena je da ce biti nesto skuplji od iPhone kopije,tj. sPhone Samsung Galaxy S. U svakom slucaju, dobro je sto razmisljas o htc-u!!! |
1.9.2010, 10:41 | #3 | |
Veteran
|
Citat:
Nije mi hitno ali biće velka cijena DesireHDu a Galaxy S mi nije opcija... Ako baš oćeš,ni Desire nema zum zum pju pju efekte,ili sam ja loše obavješten.. |
|
1.9.2010, 11:39 | #4 |
Veteran
|
S obzirom da ti nije hitno strpi se jos mesec,dva. Bio bi bedak da sad uzmes desire,i onda se pojavi desire hd sa npr.50e vecom cenom...
|
1.9.2010, 12:46 | #5 |
Deo inventara foruma
|
Imam Desire vec 4-5 meseci i veoma sam zadovoljan. Baterija mi traje uvek vise od jednog dana, ne znam, mozda imam manje background procesa od ostalih koji se zale. Anywayz, ono na sta sam hteo da ti skrenem paznju jesta da Desire ima problema sa pregrevanjem i to je opste poznata diskusija na netu. Ovo vazi samo za neke primerke. Moj primerak radi kako treba, ali primerak koji ima burazer ume da se restartuje poneki put sam od sebe i to kad je u idle modu. Naravno, ako uzmes telefon sa garancijom, ovo ne bi trebalo puno da te brine.
|
1.9.2010, 12:53 | #6 |
Veteran
|
Ja imam primerak koji hoce da se zagreje ali to nije cesta pojava, to mi se desava samo kad pola sata ko bleav listam nesto na netu! A restartovao mi se 2 puta za ova tri meseca.
Patton, koliko dnevno provedes na netu? |
1.9.2010, 20:23 | #7 |
Veteran
|
Dobro znaci uzimam desire-vise me ne brine baterija. Čuo sam da su performanse u Flashu i 3Du poboljšane sa 2.2 verzijom Androida, pa ću uraditi OTA update čim ga uzmem. Ima li gdje da se uzme legalno Desire i kolko je?
|
1.9.2010, 20:42 | #8 |
Veteran
|
Legalno trenutno nigde koliko ja znam. U telenoru ima da,ali jednom u mesec dana,i to se razgrabi za 2 min. Za vip nisam siguran. Najbolje bi bilo da zoves operatere pa da pitas. E,ima ih puno u oglasima,bas telefona iz vipa i telenora,ali ne znam da li ti to odgovara. A ovako na crno je cena oko 350-400 ja mislim.
Ako se ne forsiraju wifi i 3g, mogu se spojiti 2 dana. |
1.9.2010, 21:58 | #9 |
Deo inventara foruma
|
Ako ces preko VIP-a, meni su nudili varijantu da me pozovu cim im stigne telefon na lager. Onda su se setili da postoji jos jedan komad na lageru u drugoj ekspozituri
|
1.9.2010, 22:15 | #10 |
Veteran
|
To ima i u telenoru. A u telenoru cak mozes i da narucis da ti telefon donesu na kucnu adresu,samo sto ne znam da li vazi za desire,posto ga, kao sto svi vec znaju,nigde nema
|
2.9.2010, 12:46 | #11 |
Veteran
|
Samo što ja nisam iz Srbije..Kod nas operatori naravno deru,pa ne znam na koji način da ga nabavim..O živote..
|
2.9.2010, 16:14 | #12 |
Veteran
|
Nađeš telefon koji je pod garancijom još bar 18 meseci (znači korišćen 6) dogovoriš se sa likom kad da se nađete, dođeš u Srbiju tada i pogledaš, ako ti se svidi to što vidiš, platiš i ćao.
|
2.9.2010, 17:03 | #13 |
Veteran
|
Takvih ima stalno na mobilnom svetu,pa cak i onih koji su korisceni po mesec dana...samo je litanje da li Federer zeli tako da kupi!
|
2.9.2010, 18:20 | #14 |
Veteran
|
|
3.9.2010, 0:29 | #15 |
Veteran
|
Šta ima nerazumljivo? Nađeš polovan, a da je malo korišćen i ima garanciju. Kažeš da nisi iz Srbije, dogovoriš se sa likom koji prodaje da dođeš da vidiš i ako ti se sviđa kupiš ga.
Poslednja ispravka: Borowatz (3.9.2010 u 0:38) |
3.9.2010, 22:13 | #16 |
Veteran
|
Đe da nađem? Meni je to malo rizično,šta ako dobijem neki koji je skinut sa neke mreže (T-Mobile,Vodafone or sumthin) ..To sebi nikad ne bi dozvolio..
|
3.9.2010, 22:22 | #17 |
Veteran
|
idi na mobilni svet, i tamo u oglasima stalno imas desire, okreni neki broj pa se dogovori sa tim koji prodaje
|
5.9.2010, 11:17 | #18 |
Veteran
|
E sad sam vidio da se prodaje i Desire sa AMOLED ekranom i SLCD, šta je po vama bolje?
|
5.9.2010, 11:48 | #19 |
Veteran
|
Kao što sam rekao u drugoj temi, desire, nov, sa amoledom, možda ima samo vip srbija, i to ako su im ostale zalihe od pre jula. Telenoru stižu mali kontigentni i to se odma rasproda i stižu samo slcd.
A što se tiče koji je bolji, oba imaju svoje mane i prednosti. Pogledaj video na youtube-u. trenutno najveća mana desire-a sa slcdom je što ne mogu da ga rootujem. |
5.9.2010, 13:12 | #20 |
Veteran
|
Telenor je imao amoled telefone,a kakva je sad situacija, ne znam. Jedan decko sa nekog naseg foruma je pisao HTC-u i pitao za slcd ekrane,a oni mu odgovorili da i dalje stavljaju samo amoled, sto ocigledno nije tacno. Kako proveriti da li kupujes amoled ili slcd? Na kutiji (bar mojoj,a koliko sam upucen i ostalima koji imaju amoled) pise AMOLED, dok na kutiji u kojoj je slcd ne pise nista. Najbolji nacin je uporediti telefon koji kupujes sa nekim koji ima amoled.
|
Bookmarks sajtovi |
|
|
Slične teme | ||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
[Android] HTC Desire VS Samsung Galaxy S | ninjah | Aparati i oprema | 23 | 30.12.2010 0:35 |
mts GPRS podesavanja za HTC Desire | pedjasmek | Aparati i oprema | 9 | 30.8.2010 5:50 |