|
3D radovi Radovi korisnika iz oblasti 3D grafike, kao i video radovi... |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
8.12.2005, 15:51 | #1 |
Ponosni Eipixovac :)
|
3D galerija (finalni radovi, komentari)
Ovde se mogu postaviti gotovi 3d radovi, i pogledati radovi drugih clanova foruma.
Zato, udrite u postovanje. Samo, pazite na veliciu uploadovanih slika, da se dial-uperi ne ubiju. |
8.12.2005, 16:44 | #2 |
|
Avantura
Evo... ovo su slike iz igre, avanture, koju sam zapoceo i radio pre oko godinu dana... igru sam batalio, jer mi je suvishe slab komp da je realizujem, ali shta se moze... Dakle, evo slika, mozda je bilo josh po neshto, ali ovo je vecina:
http://img466.imageshack.us/img466/444/a8ry.jpg P.S. Da, bilo je josh par stvari, ali nije ni vazno... Eto, unapred hvala za komentare i kritike... Poslednja ispravka: 3dM@niak (9.12.2005 u 16:50) |
8.12.2005, 17:28 | #3 |
information junkie
|
Re: Galerija
Manijace, ovo je super, samo sto covek gubi strpljenje kad se ucitava pola sata! Ali se ipak isplati!
Evo jedne moje iz serije Abstract Worx: |
9.12.2005, 0:05 | #4 |
|
Hvala na komplimentu
Sad sam pogledao tvoj rad, odlican si! bash je dobro uradjeno. Dobro je shto nam se stilovi razlikuju. Ja radim kao te predele, a ti ovo. Kako bi nazvao taj tip radova? Kvalitet je odlican, mogao bi da radish 2d grafiku za igru (menije i tako te stvari) Svaka chast! I da, zashto ne stavish sliku kao IMG kod? Da moze odmah ovde da se vidi... Josh jednom kazem, odlican rad. |
9.12.2005, 5:02 | #5 |
Veteran
|
Robotech 3d
Evo mog malog doprinosa ovoj galeriji( 3ds max od glave do pete)
Ako se secate robotecha( a verovatno se secate) bacite pogled na : www.uegroup.scherdan.com Zanimljiv i nadasve ambiciozan projekat na kome rade Nasi ljudi. DEFINITIVNO VREDAN PAZNJE. A it potreban nam je veliki broj domacih 3d artista. pa navalite. Cak je i sam SK pisao o nama ( doduse u intervijuu od pre godinu dana. Mnogo toga se od tada promenilo) |
9.12.2005, 16:05 | #7 |
information junkie
|
@3DM@niak:Hvala!
A za kakvu igru? Misliš na tvoju avanturu? Stil... paaaa... nemam pojma... abstract! Jeste nešto a u stvari nije ništa! Ne stavljam IMG kod zbog dial-up korisnika, ipak oni još uvek čine ogromnu većinu kod nas! Ovako klikneš, dok se učitava u drugom prozoru ti čeprkaš po ostatku itd... Još jednom, HVALA! |
9.12.2005, 16:45 | #8 |
|
Upravu si... I ja sam dial-uper... Ali sam mislio da bolje izgleda... Upravu si. Menjam i ja svoje...
Dobijash poen zbog brige za dial-upere |
11.12.2005, 17:27 | #9 |
information junkie
|
Zašto su svi prestali da šalju slike? Evo onda još jedne moje:
http://img503.imageshack.us/my.php?i...adjerac4ic.jpg Pogledajte u originalnoj veličini! |
11.12.2005, 18:13 | #10 |
|
najs najs veri najs! Odlican si... ja ne saljem, jer nemam shta.... Tojest, sad radim maxi, al je on nedovrshen... pa necu da ga trpam u galeriju... sad se malo odmaram od 3d-a , zadnja 2 meseca sam intenzivno radio... Jeste videli maxi na DZ-u?
Kako vam se cini? Cim to zavrshim, pocinjem modeling igre...a onda cete se udaviti u modelima |
11.12.2005, 18:37 | #11 | |
information junkie
|
Citat:
|
|
13.12.2005, 1:46 | #12 |
Član
|
Re: 3D Galerija
Evo nesto radjeno u Simply 3D-u, kao sto mu ime kaze mnogo je prosto. Eto, uradim po nesto u njemu svake godine. Vise objasnjenja i pitanje u temi Anketa (3D software).
http://img414.imageshack.us/img414/9...urt20020vz.jpg |
13.12.2005, 1:50 | #13 |
|
Mislio sam na dizajn zoni, (www.dizajnzona.com) ima moj rad koji radim zadnjih par meseci... tema je u 3d i modelovanje sobi, pod nazivom Maxi diskon, il cu da naucim il cu da se ubijem, sa smajlijem, 2000 pregleda, 6-7 strana... pa vi bacite pogled...
|
13.12.2005, 1:51 | #14 |
|
@Bansek... nije loshe... al jeste simple ... vrlo... al ako radish po malo, ok je
|
13.12.2005, 18:13 | #15 |
information junkie
|
@Bansek: Super je, pogotovu mi se sviđa detaljnost na zatvaraču od flaše jogurta! Lepo si i texturisao! E, sad jedna zamerka: mislim da je previše osvetljeno, trebao si malo da smanjiš intenzitet!
Manijače, izvini, setio sam se šta DZ znači tek pošto sam napisao poruku, a i zaboravio sam da komentarišem rad! Dobro si odradio onu glavu, svaka čast! Koristio si poly za glavu, zar ne? A jeste li probali da radite NURMS! Deluje prilično lako, ali nikako da dobijem vremena da experimentišem! |
14.12.2005, 0:11 | #16 |
|
Hvala puno na pohvali Highlander Sve je poly, sa NURBS nisam nikada radio. Trebalo bi da probam...
|
14.12.2005, 0:12 | #17 | |
Član
|
Citat:
Sto se tice osvetljenja - to je za kalendar, i ta slika stoji godinu dana, pa vremenom pozuti tj. smanji intenzitet |
|
14.12.2005, 17:19 | #18 |
Guest
|
Evo nekih mojih slika u MAYA 6.5 programu...
Inace ucim MAYA program tek mesec dana... Poslednja ispravka: -Vertex- (23.8.2007 u 17:57) |
15.12.2005, 0:50 | #19 |
|
@Highper... ovo sam vec video... gde si ih do sada stavljao? DZ? Gde..?
|
15.12.2005, 11:28 | #20 |
Guest
|
Svugde gde sam registrovan:
krstarica, mycity, pcigre, blackmetal, itd... Ali ovo sam radio pre par meseci... I dalje nisam nista pokusavao, jer sam presao na programming... |
Bookmarks sajtovi |
|
|
Slične teme | ||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Početnički 3D radovi - galerija (WIP, tutorijali) | kinteC | 3D radovi | 2054 | 22.10.2021 19:14 |