![]() |
![]() |
|
Flash Kreiranje Flash aplikacija i integracija sa Action scriptom |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 9.1.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 5 puta na 3 poruka
|
![]()
Imam jedan problem,pravim sajt ali mi je potrebo nesto sto neznam ni ja kako se zove ali imam tacan primer toga www.pinkradio.com je primer.Kada otvforite ovaj sajt odmah na prvoj stranici bice reklame na kojima se raklmra pink haus neka nagradna igra facebook zurka i to i te reklame se menjaju jedna za drugom i to je napravljeno u flashu...kako ja to da napravim???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
Pa cekaj jel radis ti u flash-u ili si samo cuo za njega? mislim ako radis to treba da ti bude nesto najprostije, a ako ne radis trebace ti xxx a bogami i xxxx sati provedenih uz fles da bi nesto postigo. Odradis animaciju u timeline-u bez koda, ili samo neka komanda na fazon stop(); i tako. samo odradis baner ako sam te shvatio.
A stani jel umes da napravis animaciju u timeline-u uposte? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Ovde je jeste zapravo pitanje koliko znas da radis u flashu. Inace onakve animacije na tom pink radiu su lake za napraviti. Ako hoces postavicu ovde primer sa najobicnijim fade in/ fade out efektima smenjimanja slika.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Teoretsko pitanje - konfa do 100 evra :) | Eni | Šta da kupim? | 50 | 7.12.2012 14:47 |
Veliko Pitanje? | speedy323 | ŠDK - Osnovne komponente | 24 | 1.8.2009 21:24 |
ghost i RAID 0 pitanje | shone | Operativni sistemi | 4 | 13.12.2005 13:34 |
Samsung SyncMaster 730 BF pitanje..pomoc! | Marjan J. | Kvarovi | 5 | 6.12.2005 15:17 |