![]() |
![]() |
|
Zvuk na računaru Zvučne karte, zvučnici, slušalice... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pozdrav drugari.Dugo nisam pisao u ovom delu foruma,ali sada moram jer imam problem koji mi zadaje malko muku..Za one koji ne znaju,pored gaminga i jos mnogih aktivnosti bavim se i audiofilijom i to mi je jedan od hobija.Uglavnom mi je sistem nezavistan od racunara,ali tu i tamo moraju malo da saradjuju kao u ovoj situaciji.Kao izvor najvise koristim cd player,dek,pa pod rednim brojem 3 gramofon,ali nedavno je uletela tu jos jedna sprava koja mi zadaje muke,zbog koje u krajnjem slucaju i pisem.Radi se o jednom zvnucno sasvim korekntom dvd playeru koji je u svojoj proslosti ostavio prilicno traka u svetu videa i muzike...Dodjoj do njega za pristupacne novce pa resih da ga uzmem..Problem je sledeci.On cita audi i video format...Mozda glupo zvuci,ali znam da je moguce jer sam to radio,hocu da flac prebacim u video,spojim pesme u celinu i tako slusam.Treba mi free sofrver koji to moze da uradi bez problema.Ja sam probao sa jednim programom,ali sam bio delimicno uspesan.Jedan dvd radi,dok drugi vec nece.Dakle neka preporuka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Zaboravio sam da kazem,a nezgodno mi je preko moba da radim edit.Program koji sam do sada koristio je Freemake video converter .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
Član od: 11.6.2007.
Zahvalnice: 73
Zahvaljeno 134 puta na 124 poruka
|
![]()
Preuzmi program Handbrake,na audio kartici izaberi kvalitet 'same as source.Pravo da ti kazem meni je dobar i Youtube kvalitet(aac 96-128kbit/s).
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku ognjen_ogi na korisnoj poruci: | ||
SAJEVAC (18.9.2020) |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
Greska,ne moze to Handbrake,on je samo za video fajlove i moze da radi samo sa jednim sorsom.Postoje mnogi programi koji to mogu,ne pada mi trenutno na pamet nijedan besplatan.
|
![]() |
![]() |
SAJEVAC (18.9.2020) |
![]() |
#5 |
Veteran
Član od: 17.3.2009.
Zahvalnice: 47
Zahvaljeno 182 puta na 175 poruka
|
![]()
Nisam siguran i nisam trenutno za laptopom da proverim pa ako te ne mrzi, vidi u dokumentaciji da li to može da odradi Format Factory.
Sent from my C5 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Pinstripe na korisnoj poruci: | ||
SAJEVAC (18.9.2020) |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Trenutno nisam ni ja za kompom,ali provericu.Steta mi da ne iskoristim spravu.Jako lepo svira.Sa audio diskovima ima jako fin topao zvuk prepun detalja.Na dvd hocu da smestim nesto iz kolekcije sto mi je bas drago.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
|
![]()
Mozes da probas ovo:
https://audio-joiner.com/ Tu mozes da spojis te flac fajlove a onda idi na: https://www.freeconvert.com/flac-to-mp4 Pretpostavljam da taj retro dvd moze da cita mp4.Stavi isti bitrejt. |
![]() |
![]() |
SAJEVAC (18.9.2020) |
![]() |
#10 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Veteran
|
![]()
Ako moze da cita dvd format,onda moze ac3 audio.Konvertuj u ac3,ako neces mp3,nemas potrebe da pravis video od audio fajlova.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Mp3 ne cita sigurno.To garantujem..Za ac3 nisam siguran..Jos uvek nisam seo za racunar.Ovih dana mi se bas navuklo obaveza da nikako da ulovim vreme da isprobam te programe koje ste predlozili,ali za mp3 sam siguran 99 % da ne cita.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
mala pomoć oko drajvera | liam_howlett | Kvarovi | 0 | 18.11.2012 13:33 |
Mala pomoć | Woutan | Web dizajn | 3 | 9.11.2009 18:00 |
Mala pomoć | stef1985a | Slobodni softver | 4 | 3.11.2009 14:43 |
Mala pomoć oko div tagova | Woutan | Web dizajn | 8 | 13.10.2009 21:00 |
Mala pomoć oko otvaranja sajta. | Bryan Fury | Kvarovi | 15 | 11.10.2007 15:12 |