![]() |
![]() |
|
Flash Kreiranje Flash aplikacija i integracija sa Action scriptom |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 |
Član
Član od: 18.7.2008.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Imam isti problem, ne mogu da otvorim u IE link je http://www.zdravko.rs
samo pokazuje pocetak, i nista vise! |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Član
|
![]()
VerifyError: Error #1033: Cpool entry 18 is wrong type.
ReferenceError: Error #1065: Variable MainTimeline is not defined. ReferenceError: Error #1065: Variable Symbol37_9 is not defined. Ovo dobijam kad ukljucim iz mozzile sajt http://www.prosecurityteam.com Posle nekog vremena (20ak sekundi) nestane mi gornji baner. Projekti oprema galerija kontakt.... Sve nestane zajedno sa logoom sa desne i leve strane. Kada idem na refresh ponovo javlja sve gore navedene greske i onda prikaze sve kako treba. Naravno to se ponovo izgubi posle 10ak sekundi.... Sto se tice IE, slicna situacija, s tim sto pomenuti baner nestaje i vraca se sam. Sledeci linkovi rade: projekti, oprema, kontakt i galerija. Prvih 3 se nalaze ispod slova PRO SECURITY TEAM i nemogu uopshte da se kliknu, ni u IE niti u mozzili. Neznam da li je ovo ishta znacilo, mozda si to uradio namerno, ali eto da napomenem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Član
Član od: 18.7.2008.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Jel znas mozda sta treba da dodam u kodu, posto si vec pregledao template moj?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() Stim sto jos moram da dodam: stavi na sajt "if you are unable to see my site please download mozilla firefox from this address" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Član
Član od: 11.6.2007.
Zahvalnice: 42
Zahvaljeno 59 puta na 27 poruka
|
![]()
Ja nemam problema sa flash-om,ali imam problema sa layerim-a.
Nacrtam layer,stavim sve sto treba u njega slike i tekst i na kraju ga obojim.U dreamw. u dizajn prozoru layer je je ceo layer obojen.Kad ga otvorim da vidim kako izgleda u i.explorer sve je u redu layer je ceo obojen,a kad ga otvorim u mizzili zadnja dva reda teksta nisu. Jel se to program istripovao ili...? Kako se da to popravim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Član
|
![]()
hmmm
Ovo je forum za flash. A i nemam pojma... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.893 puta na 1.078 poruka
|
![]()
Ponoviću još jednom. Ovo je smrtna presuda za sajt jer bukvalno prenosi poruku "ako koristiš IE ko te (cenzurisano zbog dece)". Flash bi bar samo po sebi trebao da bude tehnologija koju je lako ukrotiti da bude međuplatformski dobro podržan a gotovo svi problemi koji se javljaju sa drugim browserima je u načinu na koji se kešira sadržaj.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku holodoc na korisnoj poruci: | ||
Dusan Maksimovic (8.7.2009) |
![]() |
#28 |
Član
|
![]()
U pravu si! Jednostavno mrzim IE, sta da ti kazem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |||
Veteran
|
![]() Citat:
Citat:
![]() Inače takva poruka se obično provlači u ovom obliku: Citat:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Član
Član od: 30.3.2009.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 6 puta na 6 poruka
|
![]()
da javim svima da je problem resen brisanjem preloadera....
iz ne znam kog razloga kad se swf sa preloaderom ucita memoriju ie ne moze da se pusti iz pocetka...jednostavno zakuca na prvom frejmu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
"Otvoreni" Internet u EU u opasnosti | donator99 | Internet usluge | 60 | 17.9.2009 18:17 |
Intex It-305WC neće da radi... :( | Lazar95 | Ostale komponente | 1 | 10.5.2009 22:34 |
Kablovski internet neće da radi | Jenkiduduldu | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 9 | 14.4.2009 0:59 |
Ne radi mi Internet na Motoroli L6 | Lejla | Aparati i oprema | 2 | 23.6.2008 15:54 |
Kako podesiti ISDN da radi na 128 kbps | jaba.hut | Internet usluge | 7 | 31.5.2007 11:54 |