![]() |
![]() |
|
Flash Kreiranje Flash aplikacija i integracija sa Action scriptom |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
ovako imam prosto pitanje: da li u flesu moze da se na stranicu stavi skroler i da se na neki nacin stranica produzi? Da pojasnim kao naprimer forum SK-a nebi ceo forum stao u jednom prozoru nego je ubacen skroler kojim se spusta i vraca na pojedine delove foruma.Ako nisam jasan stavicu screan shot tada ce da bude jasno. Ali ne mislim da ubacim dinamyc text field i da iz compononts ubacim skroler za D T F zbog prostog razloga sto je D T F textualno polje pa ne moze da se ubaci ni$ta osim texta,a ja hocu da stranicu stavim pod skroler.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.893 puta na 1.078 poruka
|
![]()
Ako hoćeš da napraviš sopstveni scrollbar koji nije deo nekog dinamičkog tekstualnog polja onda moraš sam da ga napraviš
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku holodoc na korisnoj poruci: | ||
gavrilo (26.8.2009) |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
e hvala ti za ovo naso sam dobar TUT, ali stani ako vidim one klasicne skrolere mislim windowsove a ne rucno pravljene(http://img21.imageshack.us/img21/650/skrolbar.jpg) slika je na levoj strani ovaj skroler)) jel to znaci da sajt nije pravljen u flesu i ne moze da se postigne u flesu?
mislim predpostavljam da je svaki 5 saj pravljen u flesu a nisam video sajt bez http://img21.imageshack.us/img21/650/skrolbar.jpg, (mislim ne bukvalno ali je sa custom skrolbarom svaki 30. koj vidim recimo) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.893 puta na 1.078 poruka
|
![]()
Pa sad sa slika koje si postovao i više je nego očigledno da je u pitanju scrollbar browsera tj. operativnog sistema. Ovo za "svaki peti sajt pravljen u Flashu" je malo preambiciozno...
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku holodoc na korisnoj poruci: | ||
gavrilo (26.8.2009) |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
oooooooooo ljudi moji!!!
pazi ako brate nisi profi ja ti nebih nikad predlagao da se bavish pravljenjem sopstvenog scrolla. Imas ih gomilu na netu besplatnih i da su bash dobri. dakle batali pravljenje sopstvenog. Ili jos bolje napravi ga, ali nam reci koliko ti je vremena trebalo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------------------------------------------- i jbg sve zaboravim da pitam verujem da je za vas to lako pitanje... da li se samo rezolucije u standardnom odnosu vide na netu(posle kacenja na isti) noralno. Kad kazem u norm odnosu mislim na 1024x768 ili 800x600. a sta bi bilo sa rezolucijom 500x100?? A sta ako je rezolucija flash prez. manja nego rezolucija racunara sa kog se gleda sajt? to me buni... I da li se menja nesto sa tacke gedista korisnika sa i bez komande fscommand(fullscreen",true) Poslednja ispravka: gavrilo (27.8.2009 u 11:29) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Član
|
![]() Citat:
e samo da mi je znati kakav ti je taj scroll...??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Mozilla Firefox 3 | Guterill | Aplikativni softver | 887 | 26.1.2011 0:30 |
[HTML] Početak pravljenja stranice - Osnove | Jenkiduduldu | Klijentske aplikacije | 46 | 22.11.2008 17:44 |
Kako da zabranim (onemogucim) otvaranje bilo koje stranice u browseru? | Peruzzi | Aplikativni softver | 2 | 24.1.2008 17:42 |
brojac za stranice? | Isko | Web razvoj | 3 | 21.1.2008 12:24 |
nestalo "dno" stranice | Selver | Kvarovi | 1 | 29.12.2007 21:14 |