![]() |
![]() |
|
Flash Kreiranje Flash aplikacija i integracija sa Action scriptom |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 5.4.2008.
Zahvalnice: 66
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Imam jedan problem, ili tačnije da kažem 'nedoumicu' ...
Bavim se veb skoro godinu i pol dana, pomoću ovog foruma i niza sito-va sam savladao mnoge tehnike kao što su CSS, HTML, xML, kako ubacit razne skripte itd... Sada sam odlučio da naučim kako da ubacim video u flv. formatu na svoj site, ali ne tako da ga preuzmem sa youtube-a, nego želim da ga uplodam na svoj server ... E sada tu problem nastaje, našao sam niz objašnjena šta i kako, našao sam takođe dosta stvari oko toga i na ovom forumu... I onda sam pročitao dosta stvari tip-a, postavljaj video u flv, na mpg. formatu više brauzera ga podržava itd. ali mene interesuje šta trebam i kako podesit kada uplodam video u flv. formatu na svoj server i kada ga smjestim na dio stranice koji želim, kako da uradim da imam komande za njega, tipa ![]() Znate ono kada linkujete video sa youtubea imate onaj progress bar pa klikom na određeni dio možete video premotati naprjed, ili kada kliknete na 'pausse' on zaustavi se , kada kliknete na 'play' on nastavlja sa prethodne pozicije ... E znači, kako sada da to napravim ,a da radi pravilno i na x32 bitnim i x64 bitni procesorima, pošto sam pročitao na ovom forumu da moram pazit oko toga ... Molim vas ako imate neko objašnjene, kako da riješim svoj problem ... unaprjed zahvalan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
Član od: 19.1.2009.
Zahvalnice: 360
Zahvaljeno 445 puta na 210 poruka
|
![]()
Skineš neki free player (recimo JW Player), uploaduješ na sajt i onda linkuješ player sa videom koji si postavio.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Gradimir na korisnoj poruci: | ||
xsalex (21.2.2010) |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Hvala na odgovoru, ali da li će taj player biti komapatabilan npr. kod korisnika koji koriste IE8 i vindovs Visa, ili win7 ? ... To mene brine ? Kako da funkcionira na svim sistemim i onim x32 i x64 bitnim ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
Član od: 19.1.2009.
Zahvalnice: 360
Zahvaljeno 445 puta na 210 poruka
|
![]()
Biće on kompitabilan sa svakim browserom koji ima instaliran Flash plugin....
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Gradimir na korisnoj poruci: | ||
xsalex (21.2.2010) |
![]() |
#5 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
MultiBoot USB flash - vodič za preživljavanje | laikexpert | Slobodni softver | 5 | 11.12.2015 21:15 |
Slax - vodič za preživljavanje (Live linux), USB flash-CD | laikexpert | Slobodni softver | 3 | 29.12.2009 9:50 |
Windows na Flash koji bi se koristio umesto HDD-a | donboske | Operativni sistemi | 9 | 16.3.2009 12:50 |
Flash igre | jonathan | Male igre | 26 | 2.7.2008 17:20 |
Pravljenje butabilne WindowsXP instalacije sa SP3 pomocu NLite | Win32 | Operativni sistemi | 8 | 4.6.2008 15:13 |