![]() |
![]() |
|
Flash Kreiranje Flash aplikacija i integracija sa Action scriptom |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 6.8.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 24 puta na 13 poruka
|
![]()
Vec duze vreme se bakcem i nikako da podesim u kupljenom templatu svedska slova, tj moze i nasa bilo koja druga a ne samo defoult engleska.
Imam instaliran i Adobe flash i sam text lako se dituje iz text file.. I nikako da pronadjem gde se preporavlja da cita i druga slova. Ukoliko vas mrzi da odgovorite a ima neki profi hocu i da platim uslugu. Sa sajta na kom sam kupio template sa klasicno ne javljaju.. i ne mogu da nadjem resenje. Slova nisu u nikakvim animacijam tj textovi vec su samo ispisani textovi. Poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.288
Zahvaljeno 3.250 puta na 2.251 poruka
|
![]()
Treba da embeduješ kompletan charset fonta koji taj template koristi u projekat.
U slučaju da taj font ne podržava te karaktere onda ne možeš ništa da uradiš osim da promeniš font što onda utiče i na vizuelni dizajn templejta, naravno... EDIT: Poslao mi čovek templejt i kao što sam pretpostavio nisu svi glyphovi bili embedovani u projekat. Samo sam embedovao i publishovao ponovo i probao slovo Ä (jer me je ostala mrzelo da tražim) i proradilo je. Sad ću da mu pošaljem projekat pa neka on ekstenzivno testira ali eto ako neko naleti na sličan problem da zna šta se dešava. Poslednja ispravka: doctor (15.11.2013 u 2:34) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Vicevi | Oblivion | Cvet kompjutera | 5481 | 27.5.2022 5:52 |
MultiBoot USB flash - vodič za preživljavanje | laikexpert | Slobodni softver | 5 | 11.12.2015 21:15 |
Flash Game Development i velika zbrka u mojoj glavi | PeTkO | Pravljenje igara | 116 | 6.9.2012 23:13 |
Puppy vodič za preživljavanje (Live linux) CD-USB flash | laikexpert | Slobodni softver | 26 | 18.9.2009 0:49 |
Novi proboj Samsunga: najavljen 40nm proces za 32 Gb NAND flash memorije! | Kostarum Rex Persia | Vesti | 0 | 11.9.2006 21:03 |