![]() |
![]() |
|
Web dizajn Saveti u vezi dizajna sajtova |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Potreban mi je savet kako da napravim veliku galeriju slika na mom sajtu.
Koristim Dreamweaver program. Bice preko 500 slika (u stvari coveri knjiga), manjih dimezija, i svaka treba da otvara novu stranicu klikom na nju na kojoj ce biti opis knjige i jos neki podaci. Moj problem je u tome sto ce se nove slike dodavati nedeljno, mozda i dnevno, pa kako postici da se slike pomere za jedno mesto i da nova slika dodje na pocetak galerije a ne na kraj. Plus, galerija treba da se proteze preko dvadesetak stranica, pa sve slike i na tim drugim stranicama treba da se pomere za jedno mesto. Da li postoji neki javascript za ovo ili neki nacin da se napravi? Evo neki primer slicen stranice http://www.igropark.ru/download_game..._games/?page=1 Vec prilicno dugp trazim odgovor na ovaj problem, bila bih bas zahvalna ako neko ima neki savet ili predlog. Pozdrav Una |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
V.I.P. Recenzent
Član od: 8.11.2008.
Zahvalnice: 764
Zahvaljeno 1.023 puta na 567 poruka
|
![]()
Bez da te uvredim, ali to što ti tražiš se naplaćuje. Jedna je stvar da ti se pomogne gde zapne. A ja sam stekao utisak da je zapelo u startu.
Najidealnije bi bilo da staviš neku Word Press temu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
Član od: 30.6.2006.
Zahvalnice: 46
Zahvaljeno 133 puta na 122 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.287
Zahvaljeno 3.246 puta na 2.249 poruka
|
![]()
Slažem se, pređi na neki CMS kao što je Wordpress za svoj sajt, nema svrhe raditi ovakve stvari ručno danas osim ako nije u svrhe učenja ili custom web developmenta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ex Laki pingvin
Član od: 28.10.2005.
Zahvalnice: 476
Zahvaljeno 879 puta na 487 poruka
|
![]()
Kao što već rekoše, ako ne znaš da programiraš, batali DreamWeaver.
Fokusiraj se na WordPress i neki plugin za knjige, recimo ovako nešto se uklapa u tvoj zahtev https://wordpress.org/plugins/mybooktable/ |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kako napraviti bolju wi fi antenu na ADSL ruteru? | HMrules | Ostale komponente | 2 | 12.4.2015 19:14 |
Tutorial - kako sklopiti nov kompjuter | Win32 | Modovi | 67 | 23.8.2013 0:49 |
Instalacija Retail Snow Leoparda na Asus P5Q-E i slične ploče | Mickie | Operativni sistemi | 60 | 12.8.2010 10:15 |
slika sa monitora na TV...rasirena? | emp_m | Grafika | 7 | 21.2.2008 1:19 |
Zasto je slika na monitoru losija nego na TV | Bosko Bozinovski | Video/TV softver | 2 | 18.1.2006 14:21 |