![]() |
![]() |
|
Kompjuteri i film Uticaj kompjutera na film i primena kompjutera na filmu |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 |
Veteran
Član od: 19.3.2006.
Zahvalnice: 1.236
Zahvaljeno 762 puta na 295 poruka
|
![]()
Na RTS je počela repriza "Crime Story", http://www.imdb.com/title/tt0090410/ serije koju sam pre dvadesetak godina odgledao sa uživanjem, a čini mi se da će i ovoga puta biti tako. Rađena po istinitoj priči, sa fenomenalnom ekipom glumaca, kojom "komanduje" Denis Farina (inače bivši poručnik policije). Ako volite ambijent i muziku ranih šezdesetih prošlog veka, uz dobar, klasično klasičan krimi zaplet, a možda i da vidite koliko je danas veoma poznatih glumaca počelo u ovoj seriji, preporučujem da ne propustite obračun Majk Torelo - Rej Luka.
|
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
Član od: 7.11.2005.
Zahvalnice: 353
Zahvaljeno 268 puta na 153 poruka
|
![]()
Ovo poboljsanje internet usluga dovelo je do toga da mozemo da pogledamo i neke serije koje se nisu ili nikad i nebi prikazivale kod nas. Jedna od najboljih serija koje sam u poslednjih godinu dana gledao je Six Feet Under, davali su jedan deo na Pinku ali u nekim varijabilnim terminima pa mi je novi pristup gledanju sa po 1-4 epizode dnevno bio pravo zadovoljstvo. Jos jedna serija koja zasluzuje apsolutnu preporuku svakako je Office, postoji i US verzija koja nije losa ali ipak je malo slabija od UK. Uz Office ide i Extras koju sam video skoro da se daje na b92. Od serija koje su zavrsile svoj vek jos bi preporucio i FireFly.
Medju novima jedino sto me interesuje je Dexter i koliko mogu da vidim druga sezona se krece u dobrom pravcu. Heroes pokusavam da gledam ali nikako ne mogu da se oslobodim nekog komercijalno-ljigavog osecaja koji svaka epizoda budi u meni, pocev od previse uocljive X-Man ideje pa do pateticno predvidljivih razvoja situacija. |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 12.11.2006.
Zahvalnice: 1.090
Zahvaljeno 2.020 puta na 1.629 poruka
|
![]()
1. vesele 70-te
2. south park 3 will & grace |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
Član od: 17.10.2007.
Zahvalnice: 47
Zahvaljeno 47 puta na 5 poruka
|
![]()
Sasvim sigurno Lost!
![]() imam sve do sad snimljene epizode(22gb kvalitetne slike). |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]()
Ko ima IKOM kablovsku, sigurno ima i HBO Comedy(besplatan je). Tu se prikazuje serija War at home. Nije losa, ima dobrih fora, sve u svemu pola sata smeha.
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() Poslednja ispravka: Iris (25.10.2007 u 11:48) Razlog: spoiler |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
information junkie
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja ne gledam "Crime Story" zato što su je slepački i bez neke naročite najave počeli usred nedelje (mimo dobrog starog običaja da se takve stvari pokreću ponedeljkom), a i termin (ponoć
![]() ![]() ![]() A serija je bila fantastična, morao sam svakog petka da ostajem kod kuće da je gledam. ![]() Shrafko je sjajno primetio da se serija kasnije izrodila u nešto uvrnuto. Tako je i serija "Twin Peaks" obećavajuće počela, da bi se pretvorila u neku vrstu traljave prethodnice serije "The X-Files" ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Starosedelac
Član od: 3.12.2006.
Zahvalnice: 370
Zahvaljeno 240 puta na 131 poruka
|
![]()
hajde da vise ne pljujem po RTS-u, jer konacno je kupio pravo za prikazivanje neke nove serije i to sve tri sezone koje su dosad snimljene. naravno govorim o prison escape!!!
|
![]() |
![]() |
#10 |
Veteran
Član od: 11.5.2006.
Zahvalnice: 84
Zahvaljeno 160 puta na 135 poruka
|
![]()
Nije Prison Escape vec Prison Break
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Tihi na korisnoj poruci: | ||
zone2403 (25.10.2007) |
![]() |
#11 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.2.2006.
Zahvalnice: 723
Zahvaljeno 946 puta na 594 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Veteran
Član od: 19.12.2005.
Zahvalnice: 535
Zahvaljeno 194 puta na 118 poruka
|
![]()
Pocetak Prison Break-a je najavljen za 04.11. i emitovace se svake nedelje u 23.00, RTS je navodno otkupio sve dosad snimljene epizode i prava na planiranu 4-tu sezonu! Seriju, inace preporucujem svima, prilicno je zarazna i mislim da ce se svako ko bude pogledao bar 2-3 epizode potpuno navuci. Ono sto mene strasno zanima je sta se desava sa takodje najavljenim Dr. House-om i posebno BS Galacticom? Jer ako opet bude neki izgovor tipa necemo da pustamo jer mislimo da nece biti gledano, ima da padne
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Starosedelac
|
![]()
Досије Икс, увек био и остаће.
Волео сам и Струја у крви, ишла је једно време на РТС2 прошле године, о психологу који помаже полицији да разреши запетљана убиства, и увек се толико уживи да почне да прича као убица ![]() Од ових што се сада емитује... Лост, само што некада почне у 23:30 а некад у 00:00 -_- И наравно - Др. Фрејжер Крејн :d |
![]() |
![]() |
#14 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ako se nekom sviđa Linčov opus - taj sam.
![]() A između je bilo podosta (nepotrebnog) glupiranja, ubacivanja sporednih zapleta i sličnih diverzija. Dobre su i one, ali nije to Dejvidov "vrh" (što bi rek'o onaj kreten). ![]() A da je Linč jedan - jedan je. |
![]() |
![]() |
#16 | |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]() Citat:
Naravno, to nije razlog u svim slučajevima. Pretpotstavljam da ima nešto i u tome da se u "prime time" tj. udarnim terminima daju emisije na kojima može najviše da se zaradi. A to, ni uz sve one reklame kojima se seku, nikako nisu serije već emisije uživo o aktuelnostima sa mnogo gostiju i telefonskim glasanjem. Tužno, ali istinito. |
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Član
Član od: 30.10.2007.
Zahvalnice: 236
Zahvaljeno 145 puta na 110 poruka
|
![]()
Od ovih danasnjih 'Lost', 'Desp. Housewives', 'Battlestar Galactica' - od ove 3 jedva cekam 4 sezonu, mada su 'Galacticu' malo oduzili tako da se nadam da ce 4 sez. biti poslednja. 'Masters of Horror' mi je OK, vidim da je pocelo i 'Masters of Science Fiction' a i 'Terminator -The Sarah Connor Chronicles' - jedva cekam... 'Grey's Anatomy' sam ranije gledao svaku epizodu ali sad su je sje**li pa kako stignem; 'CSI Miami' isto (New York mi je bezveze plus najurili su Vanese Ferlito
![]() ![]() Od domacih serija najbolja mi je 'Srecni Ljudi' pa 'Bolji Zivot' a 'Porodicno Blago' mi je tako-tako...Pa mislim da je ovo dosta... ![]() Poslednja ispravka: Iris (8.12.2007 u 21:45) Razlog: ... i previse! |
![]() |
![]() |
#19 |
Veteran
|
![]()
Ja trenutno gledam Stargate Atlantis, pre koji dan sam pogledao svih 6 sezona "24" a nadam se da ce i 7ma sezona brzo da stigne.
|
![]() |
![]() |
#20 |
Veteran
|
![]()
Konacno neka sjajna domaca serija. U moru kica i shunda "Vratice se rode" je Mesija. Ni jedna jedina domaca sprdnja joj nije ni prineti. Prikazuje realan zivot, glumci su sjajni, kamera odlicna, prica i dijalozi savrseni,...
|
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Srlandand na korisnoj poruci: | ||
gagi_ns (9.1.2008) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
kompjuteri i film, serial, serija, serijal |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Koja vam je omiljena rubrika? | Ogi | O SK-u uopšte | 38 | 16.3.2009 21:34 |
Omiljena klasa u FRP/RPG-u | Covenant | Role-Play | 67 | 23.2.2008 15:48 |
nova serija Corsair napajanja TX.. | mad_skillz | Osnovne komponente | 0 | 18.10.2007 23:56 |
Vasa omiljena serija | Covenant | Kompjuteri i film | 227 | 1.8.2007 21:33 |
Omiljena strategija | Fantom.Noci | Strateške igre | 120 | 4.6.2007 0:13 |