![]() |
![]() |
|
Kompjuteri i film Uticaj kompjutera na film i primena kompjutera na filmu |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#241 |
Starosedelac
Član od: 29.10.2005.
Zahvalnice: 5.228
Zahvaljeno 642 puta na 306 poruka
|
![]()
Gleda li neko How I Met Your Mother...ono nije krsteno kako je ludo
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Starosedelac
Član od: 3.12.2006.
Zahvalnice: 370
Zahvaljeno 240 puta na 131 poruka
|
![]()
...nesto mi bas sad pade na mozak (pamet)...
gleda li neko nesto od domacih serija, naravno novijih...ima ih u zadnje vreme ko robe kod kineza???? |
![]() |
![]() |
#244 |
Član
Član od: 27.3.2008.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 16 puta na 13 poruka
|
![]()
Vecinom obicne gluposti.
Jedino "Gorki Plodovi" zavredjuje moju paznju.Serija ide petkom oko 20h na RTS1.Dobra glumacka ekipa,solidan scenario,surova realnost zivota u Srbiji,pokvareni politicari,problemi sa drogom...jedino mi smeta jedna fora ukradena iz spanskih sapunica... Spoiler za :
|
![]() |
![]() |
#245 |
Banned
Član od: 26.8.2008.
Zahvalnice: 402
Zahvaljeno 838 puta na 361 poruka
|
![]()
Aha, slažem se, solidna serija.
![]() ![]() Spoiler za [SPOILER] tag :):
|
![]() |
![]() |
#246 |
information junkie
|
![]()
Je l' gledao neko seriju Killer Instinct? Išla je na prvom kanalu RTS-a u nekom šuntavom terminu, ne znam da li je još uvek puštaju...
Ja sam pogledao par epizoda i mogu preporučiti negledanje. Pogotovu ako imate malo poštovanja prema ovom žanru. Prva epizoda koju sam gledao bila je Die Like an Egyptian. Primer za glupost br. 1: Ubica je nagurao Kraljevsku kobru u stomak svoje žrtve koja izleće odatle u sred mrtvačnice nakon samo jednog malog reza skalpelom, i to na grudima! WTF?! Zar nije trebala da bude u želedcu? Glupost br. 2: Ubica navodno ostavlja tela na određenim mestima i to na osnovu neke Ozirisove mape. E sad, pametni policajci kupe u knjižari knjigu koja u sebi ima tu mapu i onda je u stanici preklope sa planom grada i razmera se poklopi u milimetar. A onda se na kraju ispostavi da su je okrenuli naopako! ![]() U stvari, ako možete da razmišljate u pola dva noću, pogledajte ovo, barem ćete se smejati... ![]() Što se tiče domaćih serija, jedino mi se pomalo sviđa "Selo gori..." i to zbog Milašina, sina Dragana i Dragojla. ![]() Da pitam nešto. Ona serija "Gorki plodovi", je l' ima neke veze sa filmom "Maša" koji se prikazivao na Filmskim susretima u Nišu? Pošto sam film samo nešto malo gledao i čini mi se da je ista priča, samo razvučena u seriji. Vidim da je hvalite, ali meni se uopšte ne sviđa. Mogla je da bude dobra, ali nekako mi sve deluje prazno... Doduše, pogledao sam možda dve epizode, pa ne mogu baš da sudim, ali jedino mi je zanimljiva priča onog što je neki lopov, or smthng... Poslednja ispravka: Highlander (31.12.2008 u 3:46) |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Highlander na korisnoj poruci: | ||
Wolverine (31.12.2008) |
![]() |
#247 |
Starosedelac
|
![]()
Ja slabo gledam serije u poslednje vreme, cak ni ove domace.
Jedino se drzim Stargate-a kad nadjem vremena, ni posle cetiri sezone mi nije dosadio. |
![]() |
![]() |
#248 | |
Starosedelac
Član od: 29.10.2005.
Zahvalnice: 5.228
Zahvaljeno 642 puta na 306 poruka
|
![]() Citat:
Mislim, nemo' se ljutite... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#249 |
Veteran
Član od: 2.11.2008.
Zahvalnice: 499
Zahvaljeno 1.348 puta na 495 poruka
|
![]()
"Prison Break" je objasnjavao prve dve sezone, onda su se malo spetljali i unistili radnju ali je i dalje dinamican i pun obrata, glumac koji glumi T-Baga treba da dobije Oscara, kako je dobro docarao lik.
Zao mi je sto su Joey-a snimili samo dve sezone |
![]() |
![]() |
#250 |
Starosedelac
|
![]()
Ponekad gledam Selo Gori... kad stignem,a i Majami Heats,ili kako već s onim Američkim istražiteljima koji tragaju za ubistvima.
![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Član
Član od: 21.9.2008.
Zahvalnice: 138
Zahvaljeno 92 puta na 35 poruka
|
![]()
Lik se zove Robert Kneper.Bilo je cenjeno kad ide zatvorom s izvrnutim dzepom i onim gejskim pogledom.Neki lik se obesio zbog T-bega.
|
![]() |
![]() |
#252 |
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
![]()
Od juče je na B92 počela da se daje serija "Sudar", koja se bavi rasizmom i prati živote desetak međusobno nepovezanih osoba.
Prva epizoda definitivno obećava. Serija ima 13 epizoda, a repriza je svakog radnog dana u podne. Jednu od glavnih uloga tumači Denis Hoper. http://www.b92.net/tv/najava.php?id=737 http://www.imdb.com/title/tt1178636/ |
![]() |
![]() |
#253 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.731
Zahvaljeno 4.129 puta na 2.698 poruka
|
![]()
^ Jel to ona serija koja je bazirana na filmu Sudar?
P.S. Eh, propusti i reprizu... |
![]() |
![]() |
#254 |
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
![]()
Da, ali nebitno je. Nisu iste ličnosti, i po meni je serija za sada čak i interesantnija.
|
![]() |
![]() |
#255 |
Deo inventara foruma
Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 513
Zahvaljeno 679 puta na 573 poruka
|
![]()
Meni najbolja serija Prison Break, jednostavno zbog price koja te tera da gledas svaku epizodu. Najbolje su mi 1. i 4. sezona, dok je 3. najgora. Jos na prolece da stigne zadnjih 6 epizoda i to je izgleda kraj. Steta.
Poslednja ispravka: Iris (15.1.2009 u 15:55) |
![]() |
![]() |
#256 |
Starosedelac
|
![]()
Nekada je na prvom mestu bio Prison Break i kod mene. Ali sada mi se sve vise dopada Rome, mozda cak i vise od P.B-a
|
![]() |
![]() |
#257 |
information junkie
|
![]()
Lost, dvosatna premijera prikazana 21., početak nove sezone, svi su jedva čekali... ma sve vam je jasno...
![]() http://abc.go.com/primetime/lost/index?pn=index Poslednja ispravka: Highlander (25.1.2009 u 0:41) Razlog: zaboravio datum |
![]() |
![]() |
#258 |
Član
Član od: 11.6.2007.
Zahvalnice: 42
Zahvaljeno 59 puta na 27 poruka
|
![]()
Na pvom mestu je Lost a onda ide sve ostalo tj sve ostale serije
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Banned
Član od: 26.8.2008.
Zahvalnice: 402
Zahvaljeno 838 puta na 361 poruka
|
![]()
Lost je baš dobar. Nema onu tenziju u akciju kao u PB-u, ali je super zbog radnje koja je baš zanimljiva za praćenje kroz sve sezone
![]() ED!T: Inače, zaboravio sam da vam kažem, da u nedostatku pametnih stvari, na našim kanalima, odnosno RTS-u počinje repriziranje serije ''Ranjeni Orao'', a emitovaće se u teminu od ponedeljka do četvrtka na prvom kanalu u 0.05 ![]() Poslednja ispravka: crazy_LG (24.1.2009 u 14:31) |
![]() |
![]() |
#260 |
Član
|
![]()
Ma sta drugi govorili, najbolja serija koju sam ikada gledao jeste F.R.I.E.N.D.S, serija me je odusevila. Ove godine je 15 godina od pocetka emitovanja serije i 5 godina od zavrsetka serije. Pojavile su se glasine o filmu, koje su Warner Bros. negirali, ali pre dve nedelje Lisa Kudrow(Phoebe) i Jennifer Aniston (Rachel) su opet nagovestile film.
Ali opet, ova serija spada pod sitcom-e, a ovako najbolje serije sa elementima drame/akcije jesu sigurno Prison Break i LOST. PB sam pogledao prvu, drugu i trecu sezonu sigurno jedno 5 puta svaku. Danas sam pogledao LOST S05E05, jedino je sra** sto za sledecu epizodu treba cekati 3 nedelje! Ej, pa to mi dodje kao vecnost. Ali i PB se ceka do valjda aprila ili tako nesto. |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
kompjuteri i film, serial, serija, serijal |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Koja vam je omiljena rubrika? | Ogi | O SK-u uopšte | 38 | 16.3.2009 21:34 |
Omiljena klasa u FRP/RPG-u | Covenant | Role-Play | 67 | 23.2.2008 15:48 |
nova serija Corsair napajanja TX.. | mad_skillz | Osnovne komponente | 0 | 18.10.2007 23:56 |
Vasa omiljena serija | Covenant | Kompjuteri i film | 227 | 1.8.2007 21:33 |
Omiljena strategija | Fantom.Noci | Strateške igre | 120 | 4.6.2007 0:13 |