|
Prenosni računari PDA, notebook, laptop i ostali prenosni računari, ne računajući tablete |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
3.4.2024, 11:11 | #1 |
Član
Član od: 20.9.2019.
Zahvalnice: 39
Zahvaljeno 2 puta na jednoj poruci
|
Popravka
Postovanje.
Problem br. 1: Imam laptop Asus F15, prestao je da radi, u firmi gde sam ga kupio kazu da je ostecen spolja i da ne moze da se popravi. U Srbiji sam od 10. do 21. aprila, pa me zanima da li postoji servis koji bi mogao da ga osposobi. Ja stvarno ne znam u cemu je kvar. Ali kapiram da je bolje da se popravi nego da se kupuje nov. Problem br 2: Moj stacionarni komp je poceo da bude veoma spor posle Windows updatea, dizao je sistem u beskraj, pa mi je lik prilikom vadjenja harda slomio plastiku oko konektora. Ako sam dobro opisao, prilazem fotografije: https://www.pixoto.com/ip.maesstro/recent Da li je moguce da se ipak ovaj hard nekako poveze, i da se izvadi jedan foder sa fotkama? Bilo bi dobro ako bi oba problema mogla da se rese u jednom servisu. Unapred zahvalan. |
3.4.2024, 14:05 | #2 |
Starosedelac
Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 928 puta na 688 poruka
|
Re: Popravka
Što se servisa tiče, pozitivna iskustva imam sa ovim servisom: https://f-com.co.rs/
Na osnovu slike, vidim da je samo pukla plastika oko konektora koja ga čvrsto drži, tako da mislim da neće biti problema da se izvuku podaci. Isto gore navedeni servis to može da uradi, a realno možeš i sam. |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku bachi na korisnoj poruci: | ||
ibanezac1 (3.4.2024) |
3.4.2024, 20:02 | #3 |
Član
Član od: 20.9.2019.
Zahvalnice: 39
Zahvaljeno 2 puta na jednoj poruci
|
Re: Popravka
Hvala najlepse.
|
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
hard, laptop |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme | ||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Popravka ps3(ylod) | припjat | Kvarovi | 6 | 12.9.2020 16:29 |
Popravka ili novi zvučnici i pojačalo | Pera iz Ghetta | ŠDK - Zvuk na računaru | 10 | 27.1.2016 23:58 |
Popravka napajanja, da ili ne? | thecoby | Ostale komponente | 13 | 7.9.2014 10:40 |