![]() |
![]() |
|
Sadržaj novog broja SK Pružamo vam priliku da nekoliko dana pred izlazak novog broja pogledate i prokomentarišete njegovu naslovnu stranu i sadržaj |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#101 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.5.2010.
Zahvalnice: 714
Zahvaljeno 1.274 puta na 978 poruka
|
![]()
Veci broj strana znaci vise sadrzaja. A to znaci vise rada. Ne znam koliki su resursi SK da prezentuje jos vecu kolicinu kvalitetnog sadrzaja.
Kud ces losiji papir? Jedino da ga stampaju na recikliranom toalet papiru.. Pa da SK kupujemo u rolnama. Ako je moglo pre par hiljada god tako sto ne bi moglo i sada? Pa ne listas SK nego ga motas 😁 |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Laskaris na korisnoj poruci: | ||
PinociO (29.4.2025) |
![]() |
#102 | ||
Starosedelac
Član od: 5.12.2007.
Zahvalnice: 264
Zahvaljeno 1.260 puta na 927 poruka
|
![]()
@ZoNi
Citat:
Cenim tvoje misljenje ali meni se ne svidja ukus krema koji se sastoji od secera, palminog ulja i kakaa. Lesnik se stavlja u kremove da im promeni ukus ali i da ne budu preslatki. @Laskaris Citat:
![]() Ja sam za to da se vecina recenzija igara opisuje na po jednoj strani a ne da se na 15 strana opise 10 igara jer vecina novih naslova ne zasluzuje dve strane. Pretopstavljam da nemaju dovoljno ljudi koji bi opisali igre i verovatno nisu dovoljno placeni za posao koji sigurno nije lak. Verovatno ponekad preteram kada ih kritikujem ali nikada mi nije cilj da iznerviram nekog ko radi za casopis nego zelim da ih motivisem da malo poboljsaju kvalitet casopisa jer je pravi trenutak za to. U ovom trenutku bi im recenzije telefona, kompjuterskih periferija i monitora na youtube-u vise znacile od reklame na tv-u. Dovoljno je da odrade svaki mesec nekoliko unboxing videa koje bi verovatno pogledali i ljudi koji ne kupuju casopis. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Svet kompjutera 11/2012 | Nenad Vasovic | Sadržaj novog broja SK | 58 | 9.11.2012 18:35 |
Svet kompjutera 10/2012 | Nenad Vasovic | Sadržaj novog broja SK | 86 | 20.10.2012 0:01 |
Svet kompjutera 4/2012 | Nenad Vasovic | Sadržaj novog broja SK | 223 | 20.5.2012 16:12 |
Svet kompjutera 1/2012 | Nenad Vasovic | Sadržaj novog broja SK | 102 | 27.1.2012 22:09 |
Svet Kompjutera je dobio upozorenje od BulmaSofta | Branislav Gavric | Forum o forumu | 267 | 25.6.2009 21:44 |