![]() |
![]() |
|
Grafički softver i radovi Programi za pregled slika, programi za obradu vektorskih i rasterskih slika, programi za projektovanje, modelovanje i rendering, konvertori; takođe i primeri fotografija i radova |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 14.10.2014.
Zahvalnice: 24
Zahvaljeno 8 puta na 8 poruka
|
![]()
Ne znam jesam li pogodio kategoriju ili je ona iznad/ispod uglavnom radi se o video snimcima.
Znači ima instagram opcija za upload snimaka na svoj "kanal" koji mogu biti veliki a ne samo do minuta. Problem nastaje u tome što ja hoću da "okrenem" video snimak HD ili FHD rezolucije "naopačke".Znači hoću da "okrenem" rezoluciju umjesto 1920x1080 na 1080x1920 ali da se izokrene snimak.Znači da ga rotiram iz vodoravnog u horizontalnog mjesta ali i takođe da zadrži ovu "dobru" rezoluciju.U pitanju su neke utakmice tačnije isječci. Da li je ovo moguće ako jeste koji program/software mi predlažete i kako se zove ova opcija okrećanja? |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kocenje PC-a zbog visoke temperature? | Gogo | Osnovne komponente | 5 | 12.4.2017 16:58 |
Da li ste ikada kupili neku hardversku komponentu, samo zbog nove video igre? | modd4fun | Brbljaonica | 56 | 14.7.2014 19:16 |