![]() |
![]() |
|
Simulacije vožnje Auto-moto + simulacije letenja... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 12.12.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
skinuo sam par puta neki save za test drive unlimited,ali ili ja ne umem da ga kopiram kako treba (sto je najverovatnije) ili su svi neispravni (malo verovatno,skinuo sam 4-5 save-ova). jel moze neko da mi pomogne i objasni kako da to uradim da mi radi tudji save? hvala unapred
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Član
Član od: 27.1.2008.
Zahvalnice: 14
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
|
![]()
Ajde da postavim pitanje posto ne mogu da trazim temu, da li je neko pokretao TDU sa manje od 512 rama????
Mozete li da nadjete neki fix da se igra sa manje rama jer mi krade integrisana karta ram, a imam 512. Napise mi "not enough system memory!" Poslednja ispravka: Mr.Deeds (12.2.2008 u 21:55) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Starosedelac
Član od: 6.7.2007.
Zahvalnice: 64
Zahvaljeno 776 puta na 399 poruka
|
![]() Citat:
Drugo, koliko ja znam, takav patch ne postoji. Ali mozes da probas jednu zvrcku. Postoji fajl u igrici, neznam tacno kako se zove, izvini, koji mozes da obrises i igra onda radi mnogo brze a i ne guta toliko memorije. Znas one novine i lisce i ostale gluposti u igri koje nosi vetar, to strasno guta mem, slobodno ga obrisi i radece ti igra mnogo brze veruj mi. Opet kazem ti zaboravih kako se zove fajl, googlaj malo, naci ces ga, ili vidi na www.ataricommunity.com pa na sekciju TDU ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
|
![]()
Ali nece uopste da se startuje igra.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
Član od: 6.7.2007.
Zahvalnice: 64
Zahvaljeno 776 puta na 399 poruka
|
![]()
Pa neznam onda kako da ti pomognem
![]() TDU u sustini nije zahtevna toliko, ali nam niko nije kriv sto zivimo u Srbiji pa nam je 1Gb rama standard. Neznam, opet kazem, moj predlog ti je skupi pare za jos memorije a i preporucio bi ti neku NE-integrisanu grafu takodje, sta ja znam, nVidia 7800gt, na primer. Sa time sto imas zaboravi na nove igre. Poslednja ispravka: dallyborr (13.2.2008 u 16:23) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Starosedelac
|
![]()
Znam ja to dobro nego mi je crkla graf. pa sad mora integrisana karta.
Znaci nema nikakav fix... nema meni igre dok ne kupim novu graf. ram..... |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Test Drive Unlimited | .:GoRaNStEin:. | Simulacije vožnje | 534 | 27.4.2013 23:53 |
Ajnštajnova zagonetka? | uros@3D | Male igre | 116 | 27.8.2009 20:01 |
Test Drive Unlimited | MarkoZ | Simulacije vožnje | 3 | 24.10.2007 22:59 |
Preporuchite mi dobru voznju kola kao Test drive ili NFS... | Mefisto | Simulacije vožnje | 10 | 5.10.2007 13:42 |
Road Rush kodovi? | Darth Ivan | Stare igre | 5 | 1.11.2006 22:41 |