![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 12.4.2008.
Zahvalnice: 30
Zahvaljeno 4 puta na 3 poruka
|
![]()
Kako da stavim gif animaciju na pozadinu (desktop)?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]()
Zanimljiva ideja.
Mislim da u XP-u ne može /barem ne bez neke ekstenzije), ne znam kako stoji stvar sa Vistom i Sedmicom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Navodno je trebao da bude u Win 7 (final verziji) neki "aktivni desktop" tipa da ribice plivaju po desktopu i slicne stvari ali mislim da se odustalo od toga, mada nisam siguran.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
Pokusaj da je ubacis u web stranicu, pa onda nju da postavis na desktop, znam da se mogu tako postaviti web stranice koje imaju neki javascript kod, to se naziva "active desktop" (ovo za XP pricam). Mozes recimo pogledati ovo:
http://thundercloud.net/activescreens/ Nisam skidao nista sa toga sajta, sad sam izguglao! EDIT: Evo skinuo sam jedan i ekstraktovao i probao u browser-u (na linuxu ne mogu da stavim na desktop), izgleda da radi, mozes da preimenujes .exe fajl u .zip i onda ekstraktujes fajlove ako mislis da je tako sigurnije. ![]() Poslednja ispravka: DaySleeper (18.2.2009 u 23:38) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Veteran
Član od: 6.4.2006.
Zahvalnice: 434
Zahvaljeno 336 puta na 169 poruka
|
![]()
Сад нађох у упутству са једног торент сајта:
step 1. unzip a zip file to your computer ![]() step 2. go to your Display Properties > Desktop tab > click Browse ![]() step 3. browse to your ! unzipped ! files > choose .htm file > Open > ![]() step 4. Apply or OK > DONE ![]() у QD истог торента пише: Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Orvel na korisnoj poruci: | ||
NikolaCabrilo (19.2.2009) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Besplatne 3d animacije, prezentacije, modeli... | Trodimenzionalac | Grafički softver i radovi | 3 | 25.2.2009 20:05 |
Animacije | NikolaCabrilo | Video/TV softver | 5 | 10.12.2008 1:34 |
Promena veličine (resize) flash animacije? | Patton | Flash | 1 | 13.10.2008 12:47 |
Zanimljive flash animacije | A M G | Zanimljive Web lokacije | 0 | 3.6.2008 16:29 |
Flash animacije | Sasa90 | Aplikativni softver | 1 | 11.11.2007 19:34 |