![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
No disk in drive. Please insert disk into drive E
Ovakva poruka mi se pojavi kad: 1) Selektujem neki proces u cheat engineu. 2) Koristim trainer koji sam skinuo sa neta. 3) Koristim Trainer koji sam napravio u CE-u. U prvom primeru poruka se pojavi, ja kliknem cancel\continue(svejedno), tako 5 puta i onda nestane i vise se nepojavljuje.U Drugom mi se desilo samo prilikom pokretanja trainera prvi put, i vise nikad, znaci sad radi normalno, a u trecem je isto kao u prvom, samo sto se poruka ponovo pojavljuje na svakih 5-10sec. Nisam mogao bolje da objasnim ![]() Ima li neko resenje? Samo da kazem da svaki 2 dan skeniram ceo sistem, neverujem da je virus... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 31.8.2005.
Zahvalnice: 974
Zahvaljeno 965 puta na 571 poruka
|
![]()
E ti je optički drajv na kompjuteru ili neki nepostojeći drajv? Ako programe pokrećeš preko shortcuta, proveri njihov properties i da ne stoji negde referenca na optički drajv (najčešće pod Start In
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Solid State Hard Disk Drive | gently | Nosači podataka | 33 | 24.11.2009 15:57 |
Problem sa flashom (please insert a disk into drive G) | Dj o r dj e | Nosači podataka | 28 | 26.9.2009 12:23 |
"Please insert disk to removable disk E", problem sa USB-om | tarantinez | Kvarovi | 0 | 19.10.2008 23:06 |
Racunar kaze: "Please insert disk 3", a jedva sam ugurao i disk 2 | aLti | Operativni sistemi | 14 | 19.7.2007 20:17 |
Samsung Quietly Ships 1TB Hard Disk Drive. | jonathan | Nosači podataka | 4 | 20.6.2007 1:08 |