![]() |
![]() |
|
Prenosni računari PDA, notebook, laptop i ostali prenosni računari, ne računajući tablete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Uzeo sam laptop i imam memory stick PRO port. Zanima me sta sve mogu da "ubodem u njega". Konkretno zanima me i da li bi uspelo da iskloniram SIM karticu i da je ubodem u neki MS/PRO citac SIM kartica (ako postoji) i da mogu da saljem i primam SMS-ove na laptop-u.
Jel probao neko ovako nesto? Posto nisam siguran da govorim o pravom portu napominjem da je on otprilike 3 X 6-7cm i prilazem sliku... ![]() Ovaj ispod (manji) je SD/MMC. Laptop sa slike je Dell 1555 . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
V.I.P. Phone Zone
|
![]()
Pa testko, sve i ako iskloniras sim karticu, onda ti u istome trenutku moze samo jedna biti na mrezi. Ne znam koji telefon imas, al ja moju nokiu cesto preko BT konekcije skacim na laptop i sa Nokia PC suite saljem poruke direktno sa laptopa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
|
![]()
Sa ovim slotom mi se cini da ne mozes da uradis nista, jer ti za kloniranje sim kartice treba poseban uredjaj i softver a da ne procamo o elektronskoj zastiti koja se koristi u novim karticama. Naravno napominjem da je kopiranje sim kartice nelegalno jer ipak ona je vlasnistvo operatera mobilne telefonije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
OK ali sta sve moze da se ubode u njega? Ja sam za PCMCIA nasao ovo zanimljivo...
http://www.coolest-gadgets.com/20071...te-for-the-pc/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 431
Zahvaljeno 3.975 puta na 3.699 poruka
|
![]()
U tu rupu možeš da guraš kartice koje se zovu ms-pro, a dole možeš da ubaciš SD card ili micro SD... zove se 8 u jedan, pa možeš da ubaciš 8 vrsta memorijskih katica..
Ako hoćeš da ubodeš sim karticu onda ti treba modem, to prodaju operateri mobilnih telefona... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 860
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
![]()
Осим тога, те модеме можеш наћи и по лимунду и осталим нет бувљацима =)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Novi član
Član od: 17.8.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
E ali bez ljutnje, ne videh skoro na nekom forumu gluplje pitanje i glupljih odgovora...
Prvo na slici lepo pise da je to mesto predvidjeno za jedno jedino a to je ExpressCard, novi standard koji je zamenio odavno pcmci... E sad ima raznih stvari koje mogu da se "ubodu" u njega ali treba malo uciti i malo proguglati a ne udji u radnju, pitati koji je naj lap i onda uzeti taj i poceti fantazirati... Ma strasno, u redu je neznati ali ovo, kao ja cuo ovaj Xd-Mstick-Pro-Duo-Duo2-Sd-Sdhc moze da me klonira a ja sedim kuci a Dell polaze ispite za mene ili vec sta...... A vi koji odgovarate na pitanja, citate li ista ili imate dinar-euro po odgovoru pa samo stancuj... |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku glamourco na korisnoj poruci: | ||
emailnikola (20.3.2010) |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 860
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
![]()
Mi smo mislili na onaj ulaz ispod zaokruženog
![]() A na PCI Ex možeš da nakačiš 3G internet, TV karticu i još ponešto (ovo sam gledao da ima kod nas da se kupi) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Gothic III | Guardian | Role-Play | 1579 | 25.5.2020 18:56 |
Not enough memory! Pomoć brzo! | dc 22 | Kvarovi | 28 | 1.3.2009 16:33 |
problem memory stick | damson | Kvarovi | 9 | 10.8.2008 13:49 |
memory stick pro duo i obican duo | Borowatz | Nosači podataka | 3 | 24.2.2007 6:03 |
Memory Stick Micro | IceMan | Aparati i oprema | 4 | 11.9.2006 0:25 |